Přejít na výpis diskuzí
SimCity se oklepala z launchového fiaska a běží
11.3.2013 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
mám to podobně, taky jsem chvíli žral Diablo 3 ale poté omrzelo.
Moje pociťovka, že tato hra zabaví výrazně dlouhodoběji, zdá se mi vyspělejší, diablo byla primitivní rubačka.
Ale třeba se pletu, proto by mě zajímal názor hráce co hrál Simcity předchozí verze -
Hm, akorat v clanku chybi podstatna vec, a to ta, ze EA da zdrma hru za problemy se startem simcity....
-
Toho se obávám. Zase jde to hrál sólo i když s omezením.
Kupovat to zatím nechci protože to pořádně nefungovalo.
Počkám jak to bude vypadal jestli se neobjeví nové problémy a jak se budou chovat hráči na mapě. Protože jak řekl mistr Francis http://www.youtube.com/watch?v=qCAz8hfTX-s#t=28s
-Takto jsem koupil rychle Diablo 3 a sice jsem se bavil ale po čase mně to dost omrzelo.Hlavně ta nutnost hlídat jak čokl aukce atd. -
To víš Joe, někdo má před výplatou, ty zase čekáš na kapesné od maminky
-
ved potom si kupis dalsi simcity, a potom dalsi a dalsi... ved nebudes in, ked nebudes mat najnovsi simcity, ea ti to vysvetli *1*
-
si to proste kup a zahraj a uvidíš, nemyslím že bys tam mohl vozit bordel, na to bys musel mít jejich svolení a uzavrit s nimi obchod, ale muže se risit treba znečisteni, raidace, kriminalita a pod.
spíš bude nepríjemne když budeš mít na mape nejakeho trolla -
Bránit se mají kvalitními službami a kvalitními hrami, které bude stát za to si kupovat. Ne házet platícím zákazníkům klacky pod nohy.
-
Btw když je možné propojovat města s dalšími hráči. Mohu jím tam vozit bordel a jaderný bordel atd? *15*
Pak by vlastně fungovalo PVP. Hlavně se to děje tak proč by to nebylo ve hře :)
Tedy když postavím hodně smradlavých továren a dám tam větrné turbiny to bude mít soused radost. -
Btw nektere servry jedou, byly aktualizovane, ale k rozehranym mestum to nepripoji. Jsem jiz totalne znechucen, EPIC FAIL!
-
To mas pravdu v emulacii, ale preboha naco to robit v singleplayer hre? Diablo je este na hrane kedze tam je co-op ale tu? Ja nie som moc velky fanusik Simov ale tato ochrana mi je velmi proti srsti. Uz v D3 ma to privadzalo k sialenstvu :\ Dufam, ze herna scena nepojde tymto smerom..
-
pointa je, ze nie su... cez server bezia simulacie medzi mestami v regione - tzn, ked padne server, nefunguje komunikacia medzi mestami ale mesto ako take funguje bez problemov - jedine, ze si ho nemozes ulozit, ked skoncis hru - lebo savegame je na serveri (nebudem pisat, ze v cloude, kedze to nie je ziaden cloud ... je to 1:1 vazba na server)... takze crack si sice predstavit neviem ale single player mod uplne bez problemov...
-
piratstvi je vazny problem co se divite že se snazí proti tomu branit?
-
Příliš brzo není, stačí očekávat nával a nebude problém. To je jako u DDOS útok který se v CŘ děje jednou za čas a krom výpadku stránek na krátkou dobu nic extra. Proto taky firmy neinvestují do řešení aby se to nestalo. Kdyby měli posílené servery tak by ten stejný nápor co to shodil by již neměl šanci.
Ale DRDOS to neřeší. To je jiná váha
*3* -
Článek je o vyřešení běhu SimCity, a o tom se diskutuje.
-
tak ono to je celkem jasne, kazdy vi ze jednak postupne lidi ubydou ale hlavne se rozprostrou casove a tak nikdo nedimenzuje servery na pocatecni naval.
-
spíš bych čekal že se bude diskutovat o samotné hre ale ne, tobyste ji nejdriv museli hrat co? upiratit nejde a na koupi nemate penizky co, tak jen mlatite prazdnou slamu... *11*
-
Ne, to je kvuli drm ochraně, aby se to nedalo pirátit. Logický by bylo udělat offline mód, i online zároveň, jako se to dělalo vždycky.
-
tak vidíte a nebylo ani treba brečet jak male deti, kterymi taky jste, jen počkat par dnu. A co mate porad proti online? Nechápete že je to kvuli svetove burze a multiplayeru, co jsou skvele novinky? simcity primo vybízí k online provazanosti vice hraču a vzajemnemu obchodu.
taky by me zajimalo jestli gamespot ted opravi to svoje trapny hodnocení 5/10 když ted hra beží *7* -
po deseti letech vyjde nový díl velmi oblíbené série, lidé jsou na ten díl nadržení, Maxis i EA nám předhazují, že ta hra bude úplně geniální, lidé se těší víc a víc...takhle nás vyhecujou a poté nejsou schopni ani zajistit hladký start? To tak velkému úspěchu nevěřili, či to jenom podcenili...nebo je jim to docela jedno?? *6* *8*
-
Ako to moze byt krektune ked vsetky emulacie mesta su na ich serveroch trocha rozmyslaj.
Ide to na podobny sposob ako diablo.. To by musel byt unik z EA alebo niekto na tom programovat tak rok v kuse...