Přejít na výpis diskuzí
SimCity se oklepala z launchového fiaska a běží
11.3.2013 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
to budou ti najati cinani (u nas spis vietnamci) *1*
-
Teď jsi na to kápl. My zlotřilí piráti, co nemáme groš na nákup hry ji jenom haníme, protože jsme chudí na to, abychom si ji koupili. Vzpamatuj se a dej si mokrý obklad na hlavu.
-
No, jenže já tu hru nekoupil, ani nekoupim. Totálně mě forma týhle hry odradila. Ale obecně s tebou souhlasim.
-
Blizzard garantuje 15 let na servry her. Nevíte jak je na tom EA? Abychom po dvou letech hráli akorát tak SimCity na pískovišti s dětmi.
-
PR typci EA by se na diskuzich meli rovnou strilet...
-
SimCity je velize zajimava a dobra Only PC hra. A jeste zajimavejsi je ze potrebuje stale pripojeni! O hru sem se zajimal odzacatku a po ohlaseni 3 placenych DLC(10dolacu za 1DLC) sem byl rozhodnut nekoupit. ALE pac sem stravil kvanta hodin nad SimCity1-2 sem se rozhodl to risknout a jit do toho. Klic me dorazil v sobotu a hra jede bez par skobrtnuti bez chyby.
U tehle hry aspon clovek zjisti kolik lidi si ji koupi, protoze vetsina jen keca a nadava na ni protoze si ji nemuze stahnou. Taky nesnasim stale pripojeni k netu, ale pri hre kdys nachvilu ztratim pripojeni ci se server nachvili odpoji tak hrajete normalne dal. A nez poradne zjistite jak udrzet sve mesto po delsi dobu nanohou, tak verze ze i parkrat zbankrotujete!
PS: Vzkazuju vsem piratum co hru chteli NA*ERTE SI *1* -
Casem to bude pravdepodobne stale castejsi. V 99.9% to je stejne ochrana proti piratstvi a oni se tam snazi pouze pridat neco, aby to online only vypadalo jako nutnost. U meho oblibeneho D3 to byly kecy o burze a nemoznosti funkcnich botu... burza je plna dupnutych veci a bot fungoval uz na bete.
-
Hned si připadám víc jak v americe ... *7*
-
To by sis musel připlatit, to byla babička... Jinak když jsi žalud s bažantíma varlatama, tak samozřejmě simcity za 1200. Kdybys neměl v hlavě nasr*no, tak za 850,-
-
Tak už je to zanáma a můžeme v klidu čekat kdo nám always on kopanec do koulí uštědří příště. Mě se naštěstí nic nesekalo a hra mě za tři dny ani jednou nevykopla ... navíc sem si koupil klíč z ruska pod 800,- Takže já sem se SimCity zatím spokojený, i jako hra mě to baví ... jediná výtka, kterou mám sou ty pidi města. Nemůžu postavit město, které nezabírá 100% mapy protože to už by mě šíleně omezovalo. Doufám, že časem udělají i větší města třeba i s tím, že by se nepočítali do žebříčků.
-
Plne ti rozumim a chapu to, ale bohuzel svym jednanim akorat podporujes to, proti cemu vystupujes.
"A u SimCity je mulťák ta poslední věc co bych tam chtěl. Chci si piplat svoje město bez toho, abych byl nějak ovlivněn jiným hráčem."
Tim, ze jsi hru koupil, jsi akorat rekl EA, ze se ti libi online only a rad si nechavas svoje mesto ovlivnovat jinyma. Chapu ale, ze ta touha si to zahrat je proste vetsi a clovek pak prezije nejake to kaleni na hlavu. -
se divim, ze EA nema balik zaloznich serveru pripravenych na rychly upload imagu se servery pro hry, aby mohli rychle balancovat tyhle launche. a pak na zaklade toho, kolik jich spotrebujou uzivatele prizpusobit pocty opravdovych herni serveru...
-
lol *1*
-
sorry Tony, mel jsem ten litr prichystany, ale pak jsem zjistil ze se to EA prodava za 1200, tak jsem ho radsi dal tvoji mame, aby mi ho preblafla *5*
-
Štvou mě lidi jako ty. Když nesouhlasíš s názorem ostatních a nemáš žádné argumenty, tak hned nazveš ostatní dětmi. LOL
Můj názor (jako dospělého člověka) je ten, že za svoje peníze, chci dostat fungující produkt. A to pochopí i malý dítě. A jestliže nemáš možnost to v případě dig. distribuce vrátit, tak je někde sakra problém.
A u SimCity je mulťák ta poslední věc co bych tam chtěl. Chci si piplat svoje město bez toho, abych byl nějak ovlivněn jiným hráčem. A kdejaký sociální funkce jsou mi totálně ukradený. -
jj to by bolo pekne spomenut. Snad to nebude nejaka pokemon hra ;)
-
Jasne, a ty zalez zpatky do kanalu a vylez az budes mit litr na simcity
-
ta hra kterou za to dostaneš se jmenuje rošambo
-
Solo hrat jde, staci vytvorit region ktery zaheslujes. Co se tyce "utoku odpadem tak to funguje tak ze se s druhym mestem muzes dohodnout ze jim to tam za poplatek budes vozit ale klidne se na tebe muzou vykaslat.
Navic mesta v regionu(je jich tam 4-16) muzez rozjet vsechny sam. -
Opravdu jsi takovej pitomec, nebo ze sebe pitomce jenom delas?