Přejít na výpis diskuzí
SimCity se oklepala z launchového fiaska a běží
11.3.2013 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
me by se v tehle stylizaci libila Civilizace ;)
-
tak je jasny ze grafika by az tak detailni byt nemohla ale ja myslel spíš rozlohu mesta a vic realistickou stylizaci. I když optimalizace dokaže divy
-
Já taky, ale nevím co by bylo dražší ... vývoj takové hry, nebo Pc na kterém by si to člověk mohl zahrát?
-
znáte tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=mm7Bb55f-cA
priznam se ze bych si nové simcity pral spis takhle -
Doporučuji nastudovat pojem ironie.....
-
To jsou nějaké nekvalitní mrakodrapy na tom screenu. Většinou platí, že mrakodrapy jsou odolnější proti zemětřesení než okolní zástavba.
-
To je Joe, debilní trol.
-
ja to kupovat nebudu, ale podel se o obchod kde jsi to koupil za 850,-, spouste lidi tady urcite udelas radost
-
no.. aby se to nezakecalo, na kolik let to tedy garantuji? *1*
-
Ten kdo by se tady měl učit jsi ty. A to češtinu!
-
jasne, a preto povypinali servre na fifu 11 a NFL 11 :\
-
Sem si dělal srandu ... to je snad jasné, že nebudou vydávat takovou hru každý rok. Každý rok se vydávají hry s příběhem.
-
tipuju minimalne 50 let, tohle neni blizzard uvedom si, ea je jiny herni gigant a ma kvalitni hry
-
lol k čemu nove simcity když mužou vydelavat na dlc? a zda se ti že the sims taky vychazejí každy rok? *7*
-
ja koupil asi dva tydny pred vydanim tohodle simcity 4 protože jsem se uz nemohl dočkat a ted parim štvorku :) jaky je vas nazor na ty male mesta? zdají se mi podstatne menší nez ve stvorce, možna i o 3/4 nebo víc. asi tam nebude možne postavit velkou metropoli co?
-
Tahle hra se na E3 minulý rok představovala a tak jsem si myslel že výjde na xbox, ale když se podívám na release tak je jenom na PC, můžete mi to někdo osvětlit?
-
1. Vetsina jen keca a nadava-Nerikam ze vsichni.
2. Jestly si myslis, ze pirat si hry stahuje kvuli tomu ze nema penize, tak se mas este hooodne co ucit. *1* -
Tak PR typci sou obecně podřadná rasa a měli by se střílet. Je jedno jestli ti lže někdo z EA, nebo UBI.
-
Ale kdepáák... vydaj offline patch *1*
-
Toho bych se nějak nebál ... dokud to budou lidi hrát tak budou vycházet DLC *1*
Spíš bych se bál aby nezačali vydávat každý rok nové simcity ... ještě že ta hra nemá příběh.