Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic proti konzolím. A v zásadě nic proti sims. Ale pokud se nepletu, tak čtyřka je víceméně nejslabší díl (možná jedničku překoná). Navíc proti PC ořezaný, protože nezahrnuje již vydaná DLC aby na nich mohli postupně rejžovat. A protože je to od EA, tak schválně jak dlouho bude trvat, než tam budou mikrotransakce? Fakt jsem zvědav, jak se tohle bude prodávat.
  • Shrnutí diskuse

    1. Femto nezvladnul mindrák z PC a dostal opět záchvat
    2. PC je pořád lepší než konzole, ale aspoň na nich teď můžou hrát Sims
    • Pod kolika nicky tu bliješ?
      • Pod třema nebo čtyřma...
        • a ještě s klikneš plus. TVL to je masakr *15*
          • Tos mi klikl ty. Nebo já? To je jedno, čím víc liků, tím líp. Kde bych byl bez liků...
    • Jojo, Femto a jeho reta*dovaný bratr David...
  • frag.ment
    Kek už se prosím uklidni. Ty tvoje výlevy se vakt nedají brát vážně. Primárně hraju na PS4 a dokonce mám i docela nabušené PC, takže hraju na obojím a jsem v klidu. Nevím, proč mají někteří lidi potřebu sem lézt jen kvuli tomu, aby se zde hádali. Na to je lepší zajít do hospody ;-)
    • Jack1947
      Radši virtuálně ono by to židlí přes hlavu asio bolelo ;)

      Nechápu peoč nechápešv že se tady baví každý s každým a dle tonu se pak rozdávají banány.
  • tvl se podívej ja nechutnou grafiku má Torment a dalších x indie hipsteřin. Nový Torment grafiku fakt posunul dál, tam nejde ani poznat, jestli postava je uůž nebo žena, i tohle si musíš přečíst. REVOLUCE!

    PC lolek bude mluvit o zastarolosti Niohu, přitom tam se vracejí na stromy...
    • Torment je multiplatforma ty jelítko. Nejvymakanější grafiku mají i tak hry na PC, tak už nebreč...
      • cože? PC hry? Ony existují i graficky promakané PC hry, které nejsou porty z konzolí? Jmenuj jelito...
        • multiplatforma =/= port z konzole

          /jelítko fail
          • přesně tak jelito. Nic jiného než konzolový port posledních pár let neznáte. Chci, abys mi napsal nějakou PC only hru, která posunula grafiku jako Crysis před 10 roky. Jmenuj jelito...
            • ja se ale nebavim o prodeji....
            • http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=Battlefield+1

              Myslím, že tohle mluví za vše...
            • take battlefieldy sou primarne na konzole???.......jasne...
            • bohužel failuješ. Je mi tě až líto. Primárně se dělají hry na konzole, pak se to zportí na PC. Buď je kvalitní port nebo strašný port. Porty většinou dělají i jiné studia viz Batman, pak dopadá to strašně. Ano, pokud je to kvalitní port, tak pak můžeš se bavit o kvalitní grafické podívané, pořád jsou ale pouze porty z konzolí. Neexistuje v této době, že by hlavní studia dělaly PC verzi hry, většinou to dělají B týmy či dokonce externí týmy, výsledkem jsou pouze porty.

              Takže multiplaforma pro PC= port z konzolí, čest vyjímkám. Samotné velké hry pro PC vymřely po meči se Zaklínačem 2.
            • Loooool. Chápání textu. Multiplatformní hra není konzolový port.

              /jelítko double fail

              Jak jeliman změnil pravidlo z: "Ony existují i graficky promakané PC hry, které nejsou porty z konzolí?"

              na: "Chci, abys mi napsal nějakou PC only hru, která posunula grafiku jako Crysis"

              Hahahaha... jelítko mění argumenty jak ponožky, protože to nedává...
  • http://www.metacritic.com/game/pc/bayonetta

    Masakr nejlepší hra na PC *15* *15* *15*

    skoro 8 let stará konzolovka. Takový úpadek *15*
    • Do nejlepší hry to má sice daleko, ale je to dobrá mlátička, to je fakt. Kdo má rád tenhle typ her a nikdy to předtím nehrál na konzoli, si to asi rád zahraje...
    • to je divný, zas to těch 10 miliard číňanů, japonců a korejců přehlasovalo, jak oni to jenom dělaj *7*
  • letos je to na konzolích taková žeň, že tohle jenom zahučí. Zažíváme extrémně dobrý rok. Hit vedle hitu. Jen PC je na to tradičně bídně, čekají na každý konzolový port...
    • No, osobně bych například Total War Warhammer za nějaký ten Nioh nebo Nier či jak se to jmenovalo neměnil ani náhodou, ani za oba najednou, ale chápu, že když někomu tento žánr akčních japonských mlátiček sedne musí být v sedmém nebi, jelikož tam nevychází skoro nic jiného krom remasterů a 150. dílu Fify a NHL
      • jojo přesně tak, lepší než klišoidní armády trapných orku v další generické fantasy, Kolik vyšlo těch Total Waru za posledních x let? 20? To je skoro jak ta Fifa a CoD... Horší je, že u každého ještě musíš platit za x DLC, takže je to horší než FIfa...
        • Klišé? Jo, tohle slovo mě vždycky napadne, když vidim nějakou kopírku souls nebo anime mlátičku / jrpg...
          • Hmm, mě zase západní produkci her. Tam jedou jak přes kopírak. Těžko může být Souls kliše, když je to jediná Dark fantasy na trhu. Ale pokus dobrej. *15* *3*
            • To je hezké, že tak krásně píšeš o hovně, ale příklad Dark fantasy jsi pořád neuvedl, když vezmu to, co jsi postl tak Torment(původní) a Dark Souls.

              Dál? Není lepší napsat, co považuješ za dark fantasy lole? Nebo na to nemáš koule?
            • Ještě si s tebou vytřu na závěr:

              Všichni ví, že většina z těch her 100+ her v seznamu wikipedie je dark fantasy.
              Všichni ví, že DS není jediné dark fantasy na trhu.
              Všichni ví, že když si dáš google+dark fantasy games, tak najdeš milion odkazů.
              Všichni ví, že seš duševní troska žijící ve sklepě.
            • Tohle musí být trolling, protože nevěřim, že seš tak vymaštěnej. Nikde sem netvrdil, že Zaklínač je dark fantasy, takže žádnou chybu přiznávat nemusím, ty královské jelítko. Si to ty, kdo nezvládá svoje faily. Byl si to ty, kdo tady jako první tvrdil, že DS je jediné dark fantasy na trhu, což je samozřejmě fail. Už jen to, že se držíš nějakýho Zaklínače, kterýho mě cpeš a ignoruješ zbylých 100 her který jakože automaticky vyvracíš, protože blabla Zaklínač, z tebe dělá totálního fail kašpárka, který má problém s chápáním textu. Typická rétorika primitivů polemizovat s věrehodností zdroje místo s obsahem. Hlavně se mi líbí, jak se snažíš přehodit svůj fail na mě, jakože Zaklínač jako jedna ze 100 her v tý wiki není dark fantasy, takže já nemám pravdu a DS je tím pádem jediné dark fantasy na trhu hahaha... solidní tool, tenhle člověk. :D Závěr. Neprokázal si, že DS je jediné dark fantasy na trhu, selhal si hehe. Jako bonus se pojďme pobavit tvojí idiocií, která nemá hranice:

              "Argumentovat pomocí wiki je to nejnižší, co můžeš ukázat. Wiki je naprosto irelevatní argument na cokoliv."

              Typické polemizování s věrehodností zdroje a vyhýbání se jeho obsahu. Známka neschopnosti argumentovat. Teď přijde skutečná perla demence. Člověk, který z vysoka ignoruje wiki (která má 1000x větší váhu, než ty jeho pšouky, co tu předvádí, to je jednoduchá realita), dává lekce argumentace a označuje ostatní za idioty, následně použije argument:

              "Všichni ví, že např. zrovna Zaklínač není dark fantasy..." a "Osobně bych to klidně zařadil do High Fantasy..."

              "Všichni ví" a "osobně bych"... HAHAHAHAHA... argument nula... faktická hodnota nula... subjektivní prázdný NIČÍM NEPODLOŽENÝ blábol z diskuze... dem*nt. A tenhle pseudointelektuální nýmand, který předvedl nula nic pšouk bude dělat přednášku o věrohodnosti internetové encyklopedie. Kašpárek první třídy, speciální sněhová vločka jehož ego velmi silně převyšuje jeho intelekt. :DDD Díky za tento post. Bravurně si prokázal svoji retardaci.
            • Nevím, proč to musíš dál rozvádět. Všichni ví, že např. zrovna Zaklínač není dark fantasy, prostě přiznej chybu a nemusíš dělat ze sebe idiota. Evidentně máš nějaký osobnostní problém, který ale nevyřešíš nesmyslnou hádkou na netu.

              Osobně bych to klidně zařadil do High Fantasy, sice High fantasy naruby, ale pořád jsou tam základní aspekty High fantasy. Argumentovat pomocí wiki je to nejnižší, co můžeš ukázat.

              Wiki je naprosto irelevatní argument na cokoliv.
            • Bláboly o seminárkách nebo o tom co máš nebo nemáš načteno nemaj samozřejmě žádnou váhu, protože to může říct každej, obzvlášt na internetu = nulová hodnota argumentu. Nulová faktická hodnota. Takhle se diskuzně ztrapňovat, to většinou dělaj pseudointelektuálové, který neumí pořádně argumentovat, tak hrajou na ego, věk apod. příběhy...

              /fail pokračuje, tězce

              Pořád si neprokázal, že z těch 100 her není jediná dark fantasy. Pořád si neprokázal, že DS je jediná dark fantasy na trhu. Protože to ani nejde, DS není jediná dark fantasy na trhu, to je fakt, stejně jako to, že dark fantasy si ty nedefinoval. Definovali to ti, kteří ten žánr tvořili a podle těch definicí je většina těch her dark fantasy. Tvoje osobní definice, co máš v té omezené hlavičce, ve svém imaginárním světě, na to samozřejmě nemá vliv. Je vidět, jak krásně nezvládáš vlastní faily... heheh... pseudointelektuální diskuzní tryhard...
            • tolhe už je trapný, jak je zahnaný do koutka a ještě kope nožičkami. Jen naprostý ignorant fantasy může nazvat Zaklínače dark fantasy. Jelikož na wiki tohle postuji jelita jako jsi ty, tak to nemá žádnou váhu. Zaklínač je něco mezi high a low fantasy. Je to spíše blíže ke Conanovi, tak bych to zařadil do low fantasy. Dark fantasy je úplně někde jinde jelito... Ale budiž, Zaklinač je aspoň fantasy, tak trefili aspoň žánr.

              Bloodborne a dark fantasy je ale naopak naprostý výsměch. To je Gothic Horror s prvky sci-fi. Musíš mít trollíku pro příště nahráno/načteno, než se budeš pouštět do diskuze, jinak budeš dokopaný do krve jako teď ty od mě.

              Rada nakonec, až budeš psát semínárky, bakalářky, diplomky, neřid se wiki, je to nepřesné a mylné a vždy tě vyhodí .)
            • Jelítko selhalo. DS není jediné dark fantasy na trhu.

              /epic fail a nezvládačka
            • Největší masakr:
              Jelítko si myslí, že jeho názor má větší váhu, než wiki. Jelítko si myslí, že on si sám definival, co je dark fantasy...hehe..
            • Těch her tam je 100+, vyjmenoval si jen 4 možný rozdíly...

              Pokračuj jelítko, bavíš mě, jak to nedáváš...
            • psal jsem ti, ať si neuděláš ostudu a ty postneš wiki. *15* *15* *15* *15* *15* *15*

              Masakr jak jsi hloupý. Jen tak pro info - Witcher - Low fantasy, Bloodborne Gothic Horror, Castlevania - román šestákový. Takhle bych mohl pokračovat, tak prvně si zjisti, co je dark fantasy a přestaň se řídit wiki hlupáku...
            • https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:Dark_fantasy_video_games

              Tohle jelítko si fakt myslí, že DS je jediný dark fantasy. To je tak hloupý, až je to smutný.

              /jelítko fail
            • jo, Jmenuj nějaké to dark fantasy. Rád se vzdělám... Doufám tedy, že víš, co je dark fantasy, abys mi tu nevyjmenoval high fantasy *15*
            • Lol... dark fantasy her je na trhu ranec... radši si místo trollingu dovzdělej ať se tady nemusíš takhle ztrapňovat...
        • jamar28
          Proč tolik slov? Stačilo prostě napsat "nehrál jsem to a prakticky vůbec netuším, o co jde" a vyšlo by to nastejno. *1*
        • ale teď tam budeš mít aspoň Sims, tak se budeš moct vyřádit *4*
        • No tak, nezáviď tak okatě. Já můžu třeba ze srdce říct, že ty hry co se tu snažíš lidem cpát mě nezajímaj ani trochu a řekl bych že ani většinu PCčkářů tady, nějak se tu snažíš všechny přesvědčit o tom, jak nám ty PS4 pecky chybí a přitom je to ve skutečnosti tu každýmu šumák, trošku failík *5*

          Total Waru vyšlo všeho všudy 9 dílů, což je asi půlka co všech těch overrated vyvařených sérií jako je Zelda, Mario nebo Final Fantasy
          • Toral War je taková ždímačka, že už oznámili druhý a třetí dil. Docela masakr. PC tupci to koupí stejně jako zabugovaný a nehratelný Rome 2.

            Enjoy!
            • jaká ždímačka trolle? Myslíš hra s milionovým rozpočtem, která je pokaždé jiná, z jiného světa, s jinými mechaniky? Ses posral, ne?
            • Tak bavili jsme se o ždimačkách, série FF je jen z mnoha případů, co na konzolích bují, kam se hrabe Total War
            • co sem taháš FF? Kdo se o tom baví? Navíc FF je každá hra úplně jiná, žádný díl nenavazuje, každý má i jinou hratelnost, jenom je to sjednoceno pod značku a by se to lépe prodávalo, srovnáváš to s Warhammer, kde se mění jenom skiny a přidávají bugy.

              Inteligence PC lolků nezná hranic...
            • i tak to s druhym a třetím dílem bude mít dohromady míň dílů než Final Fantasy, nejvíc přeceňovaná herní série historie *5*
  • Je dobře, že na PSko vycházejí poslední dobou nehorázně špatné, až průjmovité tituly. Konzolistí degradují herní trh a my písíčkáři jsme nuceni hrát merdky jako Zaklínač apod.
    • The Legend of Zelda: Breath of The Wild - Metascore 97

      Persona 5 - Metascore 93

      Horizon: Zero Dawn - Metascore 89


      Konzolové hry, které vyšly jen tento rok. Které "Only PC" hry se tomuhle můžou rovnat?
      • Osobně mě od začátku týhle generace na PS zaujaly jen Bloodborne a Nioh a to asi jen proto, že krom prvních Dark Souls jsem tyhle akční rpg nikdy nehrál a nasytilo mě to natolik, že už ani nemam chuť zkoušet pokračování Dark Souls. Exkluzivní PC hru si nevybavim, i když tu platformu preferuju.

        Zelda je možná dobrá, ale Switch ani Wii U nejsou konzole pro mě. Vychází toho mraky, ale nic pro lidi, co chtějí hrát hry, který nejsou zjednodušený napodobeniny toho, co už někdy hráli. Pokud o něčem víte, tak mě vyveďte z omylu.
        • Tož Nier je taky hardcore jako každá hra od Platinum, ti se s tím neserou. MGR:R snad ani na nejtěžší nejde dohrát.

          Zkus Nier, máš tam x žánrů, je takový povedený mix. Určitě to bude bojovat o Hru roku...
          • Her, který nejdou na nejěžší obtížnost dohrát, je kvantum. Třeba Tetris...
            • to já právě nikdy nedělám, možná jsem ti s tím pásem fandil. Že by ještě děcko žijící u maminky, co trollí o letních prázdninách. Asi jo, za měsíc do školy harante *3*

              Jelikož na PC hrají převážně haranti školou povinné, tak by to tvůj trolling jednoznačně vysvětlovalo...
            • pls nesuď lidi podle sebe
            • dobrý příklad. Doufám, že se ti z toho nepřehřál mozek. Jinak zítra tě čeká zase práce u pásu, takže bych ten mozek moc nepřetěžoval.
      • Konzolový metastatista s metastází na mozku se ovzal. Tohle se ještě hraje? Samé mango - sračkoidní pseudo-hry
      • Poměřování exkluzivních metapenisů začalo. A já myslel, že tohle už nikdo nebere vážně.
  • "gonzolisti" by mali mat radost, v te hre sa da kupit nabusene pc a trolovat na netu.
    • Říká se gonzoliéři.
      • A odtud je už jen krok ke gondoliérům
    • To prvni mi vubec nechybi a na to druhe nepotrebuji Sims *3*
    • hlavně že tvůj příspěvek není vůbec trollovací...
  • Počkat ono tuhle ždímačku peněz ještě někdo hraje? *7*
  • Potřebujeme to na konzolích? NE!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit