Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tos mi klikl ty. Nebo já? To je jedno, čím víc liků, tím líp. Kde bych byl bez liků...
  • a ještě s klikneš plus. TVL to je masakr *15*
  • Pod třema nebo čtyřma...
  • To je hezké, že tak krásně píšeš o hovně, ale příklad Dark fantasy jsi pořád neuvedl, když vezmu to, co jsi postl tak Torment(původní) a Dark Souls.

Dál? Není lepší napsat, co považuješ za dark fantasy lole? Nebo na to nemáš koule?
  • Pod kolika nicky tu bliješ?
  • Nic proti konzolím. A v zásadě nic proti sims. Ale pokud se nepletu, tak čtyřka je víceméně nejslabší díl (možná jedničku překoná). Navíc proti PC ořezaný, protože nezahrnuje již vydaná DLC aby na nich mohli postupně rejžovat. A protože je to od EA, tak schválně jak dlouho bude trvat, než tam budou mikrotransakce? Fakt jsem zvědav, jak se tohle bude prodávat.
  • Ještě si s tebou vytřu na závěr:

Všichni ví, že většina z těch her 100+ her v seznamu wikipedie je dark fantasy.
    Všichni ví, že DS není jediné dark fantasy na trhu.
    Všichni ví, že když si dáš google+dark fantasy games, tak najdeš milion odkazů.
    Všichni ví, že seš duševní troska žijící ve sklepě.
  • Tohle musí být trolling, protože nevěřim, že seš tak vymaštěnej. Nikde sem netvrdil, že Zaklínač je dark fantasy, takže žádnou chybu přiznávat nemusím, ty královské jelítko. Si to ty, kdo nezvládá svoje faily. Byl si to ty, kdo tady jako první tvrdil, že DS je jediné dark fantasy na trhu, což je samozřejmě fail. Už jen to, že se držíš nějakýho Zaklínače, kterýho mě cpeš a ignoruješ zbylých 100 her který jakože automaticky vyvracíš, protože blabla Zaklínač, z tebe dělá totálního fail kašpárka, který má problém s chápáním textu. Typická rétorika primitivů polemizovat s věrehodností zdroje místo s obsahem. Hlavně se mi líbí, jak se snažíš přehodit svůj fail na mě, jakože Zaklínač jako jedna ze 100 her v tý wiki není dark fantasy, takže já nemám pravdu a DS je tím pádem jediné dark fantasy na trhu hahaha... solidní tool, tenhle člověk. :D Závěr. Neprokázal si, že DS je jediné dark fantasy na trhu, selhal si hehe. Jako bonus se pojďme pobavit tvojí idiocií, která nemá hranice:

"Argumentovat pomocí wiki je to nejnižší, co můžeš ukázat. Wiki je naprosto irelevatní argument na cokoliv."

Typické polemizování s věrehodností zdroje a vyhýbání se jeho obsahu. Známka neschopnosti argumentovat. Teď přijde skutečná perla demence. Člověk, který z vysoka ignoruje wiki (která má 1000x větší váhu, než ty jeho pšouky, co tu předvádí, to je jednoduchá realita), dává lekce argumentace a označuje ostatní za idioty, následně použije argument:

"Všichni ví, že např. zrovna Zaklínač není dark fantasy..." a "Osobně bych to klidně zařadil do High Fantasy..."

"Všichni ví" a "osobně bych"... HAHAHAHAHA... argument nula... faktická hodnota nula... subjektivní prázdný NIČÍM NEPODLOŽENÝ blábol z diskuze... dem*nt. A tenhle pseudointelektuální nýmand, který předvedl nula nic pšouk bude dělat přednášku o věrohodnosti internetové encyklopedie. Kašpárek první třídy, speciální sněhová vločka jehož ego velmi silně převyšuje jeho intelekt. :DDD Díky za tento post. Bravurně si prokázal svoji retardaci.
  • Jojo, Femto a jeho reta*dovaný bratr David...
  • Shrnutí diskuse

1. Femto nezvladnul mindrák z PC a dostal opět záchvat
    2. PC je pořád lepší než konzole, ale aspoň na nich teď můžou hrát Sims
  • ja se ale nebavim o prodeji....
  • http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=Battlefield+1

Myslím, že tohle mluví za vše...
  • take battlefieldy sou primarne na konzole???.......jasne...
  • Jack1947
    Radši virtuálně ono by to židlí přes hlavu asio bolelo ;)

Nechápu peoč nechápešv že se tady baví každý s každým a dle tonu se pak rozdávají banány.
  • Nevím, proč to musíš dál rozvádět. Všichni ví, že např. zrovna Zaklínač není dark fantasy, prostě přiznej chybu a nemusíš dělat ze sebe idiota. Evidentně máš nějaký osobnostní problém, který ale nevyřešíš nesmyslnou hádkou na netu.

Osobně bych to klidně zařadil do High Fantasy, sice High fantasy naruby, ale pořád jsou tam základní aspekty High fantasy. Argumentovat pomocí wiki je to nejnižší, co můžeš ukázat.

Wiki je naprosto irelevatní argument na cokoliv.
  • bukrr
    Vanquish?
  • Bláboly o seminárkách nebo o tom co máš nebo nemáš načteno nemaj samozřejmě žádnou váhu, protože to může říct každej, obzvlášt na internetu = nulová hodnota argumentu. Nulová faktická hodnota. Takhle se diskuzně ztrapňovat, to většinou dělaj pseudointelektuálové, který neumí pořádně argumentovat, tak hrajou na ego, věk apod. příběhy...

/fail pokračuje, tězce

Pořád si neprokázal, že z těch 100 her není jediná dark fantasy. Pořád si neprokázal, že DS je jediná dark fantasy na trhu. Protože to ani nejde, DS není jediná dark fantasy na trhu, to je fakt, stejně jako to, že dark fantasy si ty nedefinoval. Definovali to ti, kteří ten žánr tvořili a podle těch definicí je většina těch her dark fantasy. Tvoje osobní definice, co máš v té omezené hlavičce, ve svém imaginárním světě, na to samozřejmě nemá vliv. Je vidět, jak krásně nezvládáš vlastní faily... heheh... pseudointelektuální diskuzní tryhard...
  • frag.ment
    Kek už se prosím uklidni. Ty tvoje výlevy se vakt nedají brát vážně. Primárně hraju na PS4 a dokonce mám i docela nabušené PC, takže hraju na obojím a jsem v klidu. Nevím, proč mají někteří lidi potřebu sem lézt jen kvuli tomu, aby se zde hádali. Na to je lepší zajít do hospody ;-)
  • tolhe už je trapný, jak je zahnaný do koutka a ještě kope nožičkami. Jen naprostý ignorant fantasy může nazvat Zaklínače dark fantasy. Jelikož na wiki tohle postuji jelita jako jsi ty, tak to nemá žádnou váhu. Zaklínač je něco mezi high a low fantasy. Je to spíše blíže ke Conanovi, tak bych to zařadil do low fantasy. Dark fantasy je úplně někde jinde jelito... Ale budiž, Zaklinač je aspoň fantasy, tak trefili aspoň žánr.

Bloodborne a dark fantasy je ale naopak naprostý výsměch. To je Gothic Horror s prvky sci-fi. Musíš mít trollíku pro příště nahráno/načteno, než se budeš pouštět do diskuze, jinak budeš dokopaný do krve jako teď ty od mě.

Rada nakonec, až budeš psát semínárky, bakalářky, diplomky, neřid se wiki, je to nepřesné a mylné a vždy tě vyhodí .)
  • Jelítko selhalo. DS není jediné dark fantasy na trhu.

/epic fail a nezvládačka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit