Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bohužel failuješ. Je mi tě až líto. Primárně se dělají hry na konzole, pak se to zportí na PC. Buď je kvalitní port nebo strašný port. Porty většinou dělají i jiné studia viz Batman, pak dopadá to strašně. Ano, pokud je to kvalitní port, tak pak můžeš se bavit o kvalitní grafické podívané, pořád jsou ale pouze porty z konzolí. Neexistuje v této době, že by hlavní studia dělaly PC verzi hry, většinou to dělají B týmy či dokonce externí týmy, výsledkem jsou pouze porty.

Takže multiplaforma pro PC= port z konzolí, čest vyjímkám. Samotné velké hry pro PC vymřely po meči se Zaklínačem 2.
  • Největší masakr:
    Jelítko si myslí, že jeho názor má větší váhu, než wiki. Jelítko si myslí, že on si sám definival, co je dark fantasy...hehe..
  • Těch her tam je 100+, vyjmenoval si jen 4 možný rozdíly...

Pokračuj jelítko, bavíš mě, jak to nedáváš...
  • Loooool. Chápání textu. Multiplatformní hra není konzolový port.

/jelítko double fail

Jak jeliman změnil pravidlo z: "Ony existují i graficky promakané PC hry, které nejsou porty z konzolí?"

na: "Chci, abys mi napsal nějakou PC only hru, která posunula grafiku jako Crysis"

Hahahaha... jelítko mění argumenty jak ponožky, protože to nedává...
  • psal jsem ti, ať si neuděláš ostudu a ty postneš wiki. *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Masakr jak jsi hloupý. Jen tak pro info - Witcher - Low fantasy, Bloodborne Gothic Horror, Castlevania - román šestákový. Takhle bych mohl pokračovat, tak prvně si zjisti, co je dark fantasy a přestaň se řídit wiki hlupáku...
  • https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:Dark_fantasy_video_games

Tohle jelítko si fakt myslí, že DS je jediný dark fantasy. To je tak hloupý, až je to smutný.

/jelítko fail
  • přesně tak jelito. Nic jiného než konzolový port posledních pár let neznáte. Chci, abys mi napsal nějakou PC only hru, která posunula grafiku jako Crysis před 10 roky. Jmenuj jelito...
  • to já právě nikdy nedělám, možná jsem ti s tím pásem fandil. Že by ještě děcko žijící u maminky, co trollí o letních prázdninách. Asi jo, za měsíc do školy harante *3*

Jelikož na PC hrají převážně haranti školou povinné, tak by to tvůj trolling jednoznačně vysvětlovalo...
  • multiplatforma =/= port z konzole

/jelítko fail
  • jo, Jmenuj nějaké to dark fantasy. Rád se vzdělám... Doufám tedy, že víš, co je dark fantasy, abys mi tu nevyjmenoval high fantasy *15*
  • pls nesuď lidi podle sebe
  • cože? PC hry? Ony existují i graficky promakané PC hry, které nejsou porty z konzolí? Jmenuj jelito...
  • Lol... dark fantasy her je na trhu ranec... radši si místo trollingu dovzdělej ať se tady nemusíš takhle ztrapňovat...
  • Torment je multiplatforma ty jelítko. Nejvymakanější grafiku mají i tak hry na PC, tak už nebreč...
  • dobrý příklad. Doufám, že se ti z toho nepřehřál mozek. Jinak zítra tě čeká zase práce u pásu, takže bych ten mozek moc nepřetěžoval.
  • Hmm, mě zase západní produkci her. Tam jedou jak přes kopírak. Těžko může být Souls kliše, když je to jediná Dark fantasy na trhu. Ale pokus dobrej. *15* *3*
  • jaká ždímačka trolle? Myslíš hra s milionovým rozpočtem, která je pokaždé jiná, z jiného světa, s jinými mechaniky? Ses posral, ne?
  • tvl se podívej ja nechutnou grafiku má Torment a dalších x indie hipsteřin. Nový Torment grafiku fakt posunul dál, tam nejde ani poznat, jestli postava je uůž nebo žena, i tohle si musíš přečíst. REVOLUCE!

PC lolek bude mluvit o zastarolosti Niohu, přitom tam se vracejí na stromy...
  • Klišé? Jo, tohle slovo mě vždycky napadne, když vidim nějakou kopírku souls nebo anime mlátičku / jrpg...
  • Tak bavili jsme se o ždimačkách, série FF je jen z mnoha případů, co na konzolích bují, kam se hrabe Total War

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit