Přejít na výpis diskuzí
Simíci se vracejí! The Sims 4 konečně vyjde i na konzolích
29.7.2017 | Patrik Hajda
81 příspěvků
-
Proč tolik slov? Stačilo prostě napsat "nehrál jsem to a prakticky vůbec netuším, o co jde" a vyšlo by to nastejno. *1*
-
Nioh lol... další mlátička ala Souls v zastatalý grafice... tyhle hry fakt nejsou pro lidi co mají vkus. :)))
-
Her, který nejdou na nejěžší obtížnost dohrát, je kvantum. Třeba Tetris...
-
Do nejlepší hry to má sice daleko, ale je to dobrá mlátička, to je fakt. Kdo má rád tenhle typ her a nikdy to předtím nehrál na konzoli, si to asi rád zahraje...
-
co sem taháš FF? Kdo se o tom baví? Navíc FF je každá hra úplně jiná, žádný díl nenavazuje, každý má i jinou hratelnost, jenom je to sjednoceno pod značku a by se to lépe prodávalo, srovnáváš to s Warhammer, kde se mění jenom skiny a přidávají bugy.
Inteligence PC lolků nezná hranic... -
to je divný, zas to těch 10 miliard číňanů, japonců a korejců přehlasovalo, jak oni to jenom dělaj *7*
-
i tak to s druhym a třetím dílem bude mít dohromady míň dílů než Final Fantasy, nejvíc přeceňovaná herní série historie *5*
-
http://www.metacritic.com/game/pc/bayonetta
Masakr nejlepší hra na PC *15* *15* *15*
skoro 8 let stará konzolovka. Takový úpadek *15* -
Toral War je taková ždímačka, že už oznámili druhý a třetí dil. Docela masakr. PC tupci to koupí stejně jako zabugovaný a nehratelný Rome 2.
Enjoy! -
Tož Nier je taky hardcore jako každá hra od Platinum, ti se s tím neserou. MGR:R snad ani na nejtěžší nejde dohrát.
Zkus Nier, máš tam x žánrů, je takový povedený mix. Určitě to bude bojovat o Hru roku... -
ale teď tam budeš mít aspoň Sims, tak se budeš moct vyřádit *4*
-
No tak, nezáviď tak okatě. Já můžu třeba ze srdce říct, že ty hry co se tu snažíš lidem cpát mě nezajímaj ani trochu a řekl bych že ani většinu PCčkářů tady, nějak se tu snažíš všechny přesvědčit o tom, jak nám ty PS4 pecky chybí a přitom je to ve skutečnosti tu každýmu šumák, trošku failík *5*
Total Waru vyšlo všeho všudy 9 dílů, což je asi půlka co všech těch overrated vyvařených sérií jako je Zelda, Mario nebo Final Fantasy -
Osobně mě od začátku týhle generace na PS zaujaly jen Bloodborne a Nioh a to asi jen proto, že krom prvních Dark Souls jsem tyhle akční rpg nikdy nehrál a nasytilo mě to natolik, že už ani nemam chuť zkoušet pokračování Dark Souls. Exkluzivní PC hru si nevybavim, i když tu platformu preferuju.
Zelda je možná dobrá, ale Switch ani Wii U nejsou konzole pro mě. Vychází toho mraky, ale nic pro lidi, co chtějí hrát hry, který nejsou zjednodušený napodobeniny toho, co už někdy hráli. Pokud o něčem víte, tak mě vyveďte z omylu. -
jojo přesně tak, lepší než klišoidní armády trapných orku v další generické fantasy, Kolik vyšlo těch Total Waru za posledních x let? 20? To je skoro jak ta Fifa a CoD... Horší je, že u každého ještě musíš platit za x DLC, takže je to horší než FIfa...
-
No, osobně bych například Total War Warhammer za nějaký ten Nioh nebo Nier či jak se to jmenovalo neměnil ani náhodou, ani za oba najednou, ale chápu, že když někomu tento žánr akčních japonských mlátiček sedne musí být v sedmém nebi, jelikož tam nevychází skoro nic jiného krom remasterů a 150. dílu Fify a NHL
-
prostě nemáš vkus, takový Nioh je naprostá hardcore lahůdka a ta poslední obtížnost je šílená. Zelda je open world hra století, takže letos je to nejlepší rok za posledních x let. Sice tu bylo pár propadáku jako Torment a pak tu máme nový úvěr pro Star Citizen a odložení o dalších 10 let, ale jinak pohoda.
-
letos je to na konzolích taková žeň, že tohle jenom zahučí. Zažíváme extrémně dobrý rok. Hit vedle hitu. Jen PC je na to tradičně bídně, čekají na každý konzolový port...
-
Konzolový metastatista s metastází na mozku se ovzal. Tohle se ještě hraje? Samé mango - sračkoidní pseudo-hry
-
Poměřování exkluzivních metapenisů začalo. A já myslel, že tohle už nikdo nebere vážně.
-
The Legend of Zelda: Breath of The Wild - Metascore 97
Persona 5 - Metascore 93
Horizon: Zero Dawn - Metascore 89
Konzolové hry, které vyšly jen tento rok. Které "Only PC" hry se tomuhle můžou rovnat?