Six Days in Fallujah nebude realistická hra, ale obyčejná propaganda
-
By mě zajímalo, jestli se autor podobně rozohní i u televize, obzvlášť u US tvorby tak za poslední dva roky. Protože pokud jo, tak lituji nejbližšího prodejce alkoholu / psychologa/ manželku.
-
Celý článek mi přijde jako prsení se pana Smutného, kterak o tomhle konfliktu ví a ukazování prstem na politiku prezidenta Bushe (a to nedej Bože, kdyby se jednalo o Trumpa!), který ale všem (a především těm tmavým) ukázal, co se bude dít, jestli si někdo troufne rýpnout do USA. Ne jak dnes, kdy před nimi Biden a celý západ akorát ustupuje..... A co se týče hry samotné - tak Brothers in Arms, tak Band of brothers ukazovaly boj hodných Američanů proti zlým Němcům....a přesto to byly perfektní a relativně reálné hry/seriál, které vojáky vykreslovaly jako lidi, ne jako anonymní Terminátory. A přesně taková bude i Faludža.
-
Ulrik strikes back😐.. jak kdybych to nedávno nepsal. Aleši, vykašli se na tu politiku, odprosti se od twitteru a zlýho trampa a všech nejzlejších a věnuj se hrám.. od toho tu ten portál aspoň za páně Poláčka vždycky byl...
-
Proč by hra která má vyobrazovat opravdový válečný konflikt měla mít double jump, akrobacii a skákání po střechách??? Normálně bych řekl že se jedná o trapný pokus o troll ale v dnešní době je na internetu tolik inteligentů že už člověk neví.
-
Propaganda nepropaganda, bylo by to fajn, kdyby to melo hratelnost jako Doom Eternal. Zadne plizeni, krceni se za prekazkami, ale ryzi zbesilost. Blizkovychodni mesto primo vybizi k skokum a akrobacii mezi minarety a strechami. Nyni by kazda strilecka z jakehokoli prostredi mela vypadat jako Eternal.
-
Satiricky pojatej je jen ten film, ta kniha je kupodivu myšlená dost vážně :)
-
četl jsem to asi do třetiny a pak jsem to vzdal, takové rozhořčené emotivní texty mě fakt nebaví...
Já su sakra rád za potenciálně atmosferickou SP FPS hru z moderního bojiště a herní novináři mají zase nějaký problém. Na tom polygonu to chápu, to je čistý clickbait bulvár, ale vy toto nemáte zapotřebí... (doufám)
Když tam dá jen 1/5 toho co se tam v reálu dělo, tak bude bouře a kontroverze a povyk ještě 100krát větší a hra zase nevyjde. Tvůrci si netroufnou ani na plno ukazovat válečné zločiny z WWII, natož něco takto nového. Nevidím nic špatného na jeho vizi a pokud to bude jako pocta vojáků, jen lehce okořeněná nějakými těmi drsnějšími momentky, já si to rád zahraji. Čekat že v USA vyjde hra kde budou američtí vojáci páchat válečné zločiny a zabíjet civilisty, to jste se snad museli zbláznit... srovnání se spec ops the line je úplně mimo, protože to je čirá fikce
BTW: dnes si velká písmena do slov dává kde kdo, kdo se snaží na sebe upozornit, tak proč by to měl být problém v armádě...
BTW2: hlavně zase nezačněte s nějakým bububu zlým patriotismem, o tom to vůbec není a pravidelnou armádní propagandu už zajišťuje CoD, Michael Bay a další... -
Clanek je to moc pekny, obsazny a ctivy. Ale dle meho skromneho nazoru se tahle filipika plamenne rozhorcuje nad necim, co jeste realne neexistuje a ve finale muze mit jakoukoliv podobu nebo ani existovat nemusi. Spise nez poboureni nad tim jak hra verne zobrazuje nebo nezobrazuje udalosti konfliktu je to rozhorceni nad tim, jak Tamte prezentuje zamer, aniz by ze hry jeste neco realne bylo (alespon na verejnosti). Trochu mi to pripada jako rozcilovani se nad filmem, ktery se teprve toci, nikdo necetl scenar, do kin jeste nesel, nikdo ho nevidel a jedine co z nej existuje je par PR zblebtu. ;)
-
Čím sem starší, tím víc si vážím Starship Troopers. Někdo tvrdí, že je to povedená satira. Já tvrdím, že to byl náhled do budoucnosti - mínus brouci samozřejmě, za ty si dosaďte jiného "nepřítele"...
-
Nabízí se lakonické - no a? Nějaká forma propagandy je v každé druhé hře, stačí se jen pořádně podívat. Ať už jde o téma hry, nebo nějaký komentář vedlejší postavy. Cílovka téhle hry je dost omezená. Nevypadá to kdovíjak dobře, a jediné, čím je to zajímavé, je zasazení a historie vývoje hry. Nic víc.