Přejít na výpis diskuzí
Škatulata s jednotkami ve StarCraft II: Heart of the Swarm
12.4.2012 | levis
31 příspěvků
-
vsak taky pulka jednotek ze singlu v MP vubec neni zejo ;)
-
hmm no tym rozdelenim na 3 diely si Blizzard tak trochu podpilil konar, pretoze ak chceli aby SC2 stal za to uz Wings Of Liberty musel byt dobre vybalancovany (co aj viacmenej je), ale pridat do dalsieho dielu dalsie jednotky bez toho aby to vyrazne rozhodilo prave tento balanc jed dost tazke a podla mna to aj zbytocne skomplikuje samotne ovladanie a taktiky. Nie vzdy je viac jednotiek plusom.
-
Zajímavá nechuť, když tě zajímaj SC turnaje :D
-
Asi si nepochopil, že SP je stranou zájmu, jen okrajovým zpestřením. Já třeba MP vůbec nehrál, ale tenhle fakt chápu. Hráči sami musí vědět, co hru vybalancuje. Pro SP mě to mrzí, myslim že by to chtělo více variabilnějších jenotek.
-
Ach jo..neříkal původně Blizzard, že jednotlivé díly trilogie Starcraftu 2 budou vycházet s odstupem roku a půl? Heart of the Swarm tu měl být už na Vánoce a přitom doteď neznáme datum vydání. No u Blizzardu jsme na to už zvyklí a nepochybuju o tom, že hra bude stát za to.. ale stejně.. takové dlouhé čekáníííí ..
-
Kdy je vůbec předpokládaný release date? Podle mě to nemůžou do konce roku stihnout jak je znám :).. Ale už aby to bylo ;), těším se moc..
-
Tak oni se zamýšlejí jo ? Proto to tak dlouho trvá? Mno myšlení bolí
-
V clanku je chyba - Tempestu ma stale zustat moznost utocit jak air, tak ground (jen mozna prijde o splash damage). Ma byt jakymsi oblehacim strojem (s moznosti utoku i air).
-
No teda ten překlad je naprosto příšerný *7*
Tempest může v nové podobě útočit na jednotky ve vzduchu i na zemi.
Warhound není pryč, ale silně o tom uvažují.
Problém s Terrany není v tom, že by nebyli tak flexibilní v HotS, ale že jsou moc flexibilní už od začátku, takže přidat jim nějakou smysluplnou jednotku není tak lehké, ale oni se o to přesto pokouší, aby rozšířili nabídku použitelných strategií. -
Ono to ešte nevyšlo? :D
-
Uz se tesim na novy jednotky. Sice se ani Starcraftu nepodarilo zlomit moji nechut ke strategiim, ale aspon budou ozivenim pro turnaje.