Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele jsem tu novej a potřeboval bych vědět jak se to ovládá myslím jako připojení mám stažený demo a nevím jak jít na nějakej server
  • kdyby neměli nano-obleky a nevěděl bych, že je to Crysis, asi bych si řekl, že jakože co to má být.. ale takhle to vypadá efektivně, přehnaně a nehorázně akčně, ta přehnanost akce a stealth prvků se k tomu prostě hodí
  • Trapná hra kam se to hrabe na skvělé CoD to je aspoň realita.
    • Please don't feed the trolls !!!
    • Nevim jaky matros kouris ale mel by si to omezit, zacinas blouznit. *2*
    • okatejsi provokace to uz byt ani nemohla *1*
    • ahola
      CoD realita :D Vysvětli mi co reálného je na CoD ? Střelba ? Zvuky ? Pohyb ? Grafika ? .... ani jedno
      • Pokud to nevíš ty nulo tak CoD je podle skutečných událostí a popisuje životy existujících lidí. Takže příště drž hubu když o tom nic nevíš.
        • No jasně, dyť ten kluk má pravdu. My normálně s Kamarovem dáváme pokec u pifka. Kolikrát jsem slyšel ty jeho historky o tom srandovním chlápkovi z vězení, co vystřílel rotačákem půlku vězeňské ostrahy a potom měl olověný rozkrok, jak do něj ta ostraha pořád střílela...takže chlapče pozor, Crysis 2 bude taky realita, jenomže se to ještě musí stát, poněvadž je to z budoucnosti. Takže si mazej koupit nanooblek s bouchačkou a třeba přežiješ. *1* A my ostatní necháme hry hrama, co vy na to? *5*
          • Souhlasím s tebou, ale na Crysis mi prosimtě něšahej. To raději šahej na toho kluka *1*
          • Pardon, myslel sem Reznova, to víš no, těch rusáků v tom baru je, kdo si je má pamatovat. *1*
        • No jestli chceš mít právo nazývat někoho nulou, tak dokonči nejdřív školu. Potom se můžeme bavit trošku na úrovni. *1*
        • no pocty mrtvych by odpovidaly minimalne treti svetove *1*
  • no ja se na tohle teším, najít si nejakou vyvýšeninu, vyskákat tam pomocí maximum strength a pak jen invisible se sniperkou a kempit co to pujde. *3*
  • strejdarasic
    Oproti původním MP videům o dost zajímavější, jak to bude skutečně hratelné uvidíme.

Každopádně super skluz evidentně okoukali ve Vanquish http://www.gamespot.com/best-of-2010/special-achievement/index.html?page=17 - tady je vidět v akci.

MP se začíná rýsovat jako slušná zábava, otázka jak moc bude chaotickej...
  • Lidi nevíte někdo název songu co hraje v tom traileru
    • The Prodigy - Invaders must die
  • pry multiplayer jedničky nebyl moc hrany, nevite proc tomu tak bylo? kvuli narocnosti hry? protoze to bylo dost propracovany a promysleny. nebo proto ze lidi uprednostnuji jednodussi zabavu?
    • Normální Crysis má separované servery od Crysis Wars. Technická náročnost už dneska není takový problém, ale kdo si koupí Crysis s tím že si zapaří MP, tak si koupí Crysis Wars. Já hrál naposledy asi před sedmi dny a byly tam pouze 2 osazené servery pro mojí verzi, a to mám poslední. Jinak, mimo mojí verzi jich tam bylo docela dost.
      Crysis měl na začátku problémi kódem pro multiplayer, hráli jste půl hoďky, koupili jste si protiletadlové dělo a při výstřelu jste bouchly.. Poté všichni na serveru naráz chcípli kvůli cheaterům.. Naštvalo to.. Bohužel, hackerů je stále dost, aspoň pro normální Crysis.
    • Crysis wars hraje porad plno lidi (vcetne me) a nijak si nestezuju. Je to akcni zabava, zadna radoby realna vojenska akce jakych je ted plno.
    • No spíš je to tím, že to prostě není zas tak zábavné.....
      • nemyslim si ,ze to by byl hlavni duvod.Je to samozrejme vec vkusu,ale me to treba bavilo vic nez to slavne cod nebo bc
    • Ja som nehral koli HW poziadavkam a tiez som pocul, ze sa neda najst crysisovy server, kde by niekto necheatoval.
    • ja myslim ,ze velky podil na tom mela velka HW narocnost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit