Přejít na výpis diskuzí
Skluzy a podrazy v multiplayeru Crysis 2 a informace o demu
24.1.2011 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Hele jsem tu novej a potřeboval bych vědět jak se to ovládá myslím jako připojení mám stažený demo a nevím jak jít na nějakej server
-
Normální Crysis má separované servery od Crysis Wars. Technická náročnost už dneska není takový problém, ale kdo si koupí Crysis s tím že si zapaří MP, tak si koupí Crysis Wars. Já hrál naposledy asi před sedmi dny a byly tam pouze 2 osazené servery pro mojí verzi, a to mám poslední. Jinak, mimo mojí verzi jich tam bylo docela dost.
Crysis měl na začátku problémi kódem pro multiplayer, hráli jste půl hoďky, koupili jste si protiletadlové dělo a při výstřelu jste bouchly.. Poté všichni na serveru naráz chcípli kvůli cheaterům.. Naštvalo to.. Bohužel, hackerů je stále dost, aspoň pro normální Crysis. -
Souhlasím s tebou, ale na Crysis mi prosimtě něšahej. To raději šahej na toho kluka *1*
-
Pardon, myslel sem Reznova, to víš no, těch rusáků v tom baru je, kdo si je má pamatovat. *1*
-
No jasně, dyť ten kluk má pravdu. My normálně s Kamarovem dáváme pokec u pifka. Kolikrát jsem slyšel ty jeho historky o tom srandovním chlápkovi z vězení, co vystřílel rotačákem půlku vězeňské ostrahy a potom měl olověný rozkrok, jak do něj ta ostraha pořád střílela...takže chlapče pozor, Crysis 2 bude taky realita, jenomže se to ještě musí stát, poněvadž je to z budoucnosti. Takže si mazej koupit nanooblek s bouchačkou a třeba přežiješ. *1* A my ostatní necháme hry hrama, co vy na to? *5*
-
Protože Duke je děsná vykrádačka
-
Lidi tomu nikdy nevěří, dokud se neukáže, źe je to pravda ;)
-
Crysis wars hraje porad plno lidi (vcetne me) a nijak si nestezuju. Je to akcni zabava, zadna radoby realna vojenska akce jakych je ted plno.
-
nemyslim si ,ze to by byl hlavni duvod.Je to samozrejme vec vkusu,ale me to treba bavilo vic nez to slavne cod nebo bc
-
No spíš je to tím, že to prostě není zas tak zábavné.....
-
protože jde v obouch hrách o emzáky a písnička se jmenuje Invaders Must Die.. v případě Crysis invader může znamenat i nepřátelskou jednotku ve videu *12* a je také komerčně uspěšná tato písnička, tak proč ji nepoužít
-
*1* *1* *1*
-
Ja som nehral koli HW poziadavkam a tiez som pocul, ze sa neda najst crysisovy server, kde by niekto necheatoval.
-
Please don't feed the trolls !!!
-
Nějakej důvod proč dnes každej vymýšlí neuvěřitelný konspirační teorie o erupcích na Slunci ovlivňujících autenticitu smýšlení amerického prezidenta tlačícího na vývojáře velkých herních firem přejímajících koncepty jiných herních firem namísto obyčejné náhody?
-
* proč tuhle skladbu
-
Nějaký důvod, proč je tuhle skladbu pro podklad použili v crysis 2 i Duke Nukemovi?
-
No jestli chceš mít právo nazývat někoho nulou, tak dokonči nejdřív školu. Potom se můžeme bavit trošku na úrovni. *1*
-
ja myslim ,ze velky podil na tom mela velka HW narocnost
-
pry multiplayer jedničky nebyl moc hrany, nevite proc tomu tak bylo? kvuli narocnosti hry? protoze to bylo dost propracovany a promysleny. nebo proto ze lidi uprednostnuji jednodussi zabavu?