Přejít na výpis diskuzí
Skluzy a podrazy v multiplayeru Crysis 2 a informace o demu
24.1.2011 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
no pocty mrtvych by odpovidaly minimalne treti svetove *1*
-
Pokud to nevíš ty nulo tak CoD je podle skutečných událostí a popisuje životy existujících lidí. Takže příště drž hubu když o tom nic nevíš.
-
The Prodigy - Invaders must die
-
jinak mam pocit ze se z puvodni PC only hry stava primarne xbox titul :) .. pridaji tam par wooow efektu ktere maji lidi na konzolich tak radi, prodeje tam budou mnohem vyssi a z PC verze bude osekany kompromis
-
tak Arma ma realne modely zbrani a vozidel ... jinak uz asi nic ... v CSku se hopsalo jedna radost a koho to sralo tak zacal hopsat taky ... soupnout stamina bar .. 2x skocis a pak si ani nezasprintujes chvilku a je to ..
-
Lidi nevíte někdo název songu co hraje v tom traileru
-
Na videu je videt Teamova prace ale pochybuju ze to v te hre vubec bude XD max pri turnajich a pomoci VT nebo TS nebo jineho programu ke komunikaci.
-
Nevim jaky matros kouris ale mel by si to omezit, zacinas blouznit. *2*
-
Kdyby to nejelo, tak si to nekoupi - takhle si koupi crysis a pak i soucastky do PC aby to rozjeli :)
-
okatejsi provokace to uz byt ani nemohla *1*
-
Oproti původním MP videům o dost zajímavější, jak to bude skutečně hratelné uvidíme.
Každopádně super skluz evidentně okoukali ve Vanquish http://www.gamespot.com/best-of-2010/special-achievement/index.html?page=17 - tady je vidět v akci.
MP se začíná rýsovat jako slušná zábava, otázka jak moc bude chaotickej... -
no ja se na tohle teším, najít si nejakou vyvýšeninu, vyskákat tam pomocí maximum strength a pak jen invisible se sniperkou a kempit co to pujde. *3*
-
CoD realita :D Vysvětli mi co reálného je na CoD ? Střelba ? Zvuky ? Pohyb ? Grafika ? .... ani jedno
-
No EA poslední dobou na PCčkáře se** co se tíče dem.
-
Trapná hra kam se to hrabe na skvělé CoD to je aspoň realita.
-
nebo by se prostě při skoku nedalo střílet :)
-
Já myslím že sestřelit někoho při skoku z jedné střechy na druhou ničemu nevadí. Kdežto skluz nebo zakleknutí mi přijde mnohem realnější než to to poskakování kolem sebe.
-
asi tak *3*
Taky mi nekdy prijde usmevny jak maji nekteri pocit ,jak nejsou ty hry realne ,pritom i ta arma ma k realu docela daleko,natoz nejaky cod nebo bf.
Na druhou stranu chapu,ze to hopsani dokaze zkazit atmosferu a pusobit komicky *1* a nepatricne u her ,ktere se aspon trochu tvari vazne. -
na PC by měli ale demo udělat... spousta lidí by si to ráda skusila, aby věděli jak jim Crysis "pošlape" ted otázka jestli se na nás z Cryteku nevys**ou
-
No vetsi zmatek nez pri hrani CoD v tom nebude. *5*