Přejít na výpis diskuzí
Skvělé strategické RPG Valkyria Chronicles vyjde po 6 letech i na PC
29.10.2014 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Pro me osobne herni událost roku bylo vydani Final Fantasy XIII na PC. Po patnacti letech se SE rozhoupal a konecne to udelal. Bohuzel tady na games se všichni tvari ze se nic nestalo.
-
-
Hele já nevím FF XIII pro mě bylo zklamání. stále to mám na PS3 ale ani po desetihodinách mě to nebaví. Jasně, četl jsem že někdy kolem 12h hraní to začne být zajímavé ale to už je trochu moc dlouho na tutorial. XIII má hromadu fanoušků ale je to spíš kult kolem Lighting.
-
-
ono to je hlavne tim ze plno fandu se nedokazalo smířit s tim ze uz je to celkem jiné nez stare klasicke FF, ale to neznamena ze to je spatna hra. Ale tak to je u všech her, nekomu to sedne, nekomu ne..ja třeba nemusim FF9:)
-
-
-
Vím, že teď budu mnohými označen za kulturního barbara, co ten japonský styl her nechápe a ochuzuje se tak s spoustu dobrých her, ale tuhle grafiku prostě nepřekousnu. Může to být tisíckrát dobrá hra, ale anime a manga postavy prostě nemusím.
-
-
souhlas...japonsko mam rad do roku 1945 pak se to asi zvrhlo :D...uz parkrat jsem dal sanci anime a podobnym blbovinam, ale opravdu neprekousnu tu divnost...fakt tohle muze hrat jen japonec nebo divnoclovek...(samozdrejme existuji vyjimky: Hajao Mijazaki)
-
-
Divnost, zato Call of Duty, Diablo nebo Halo jsou logické a reálné hry...oh wait.. jediný rozdíle je ten, že jedna z těch her má jiný styl. A já se hrozím doby kdy "divnost" jak tomu říkáš, zmizíé z her.
-
-
Tvoje škoda, co na to víc napsat. Ne každá věc z Japonska je skvělá, ale je tam několik opravdu vynikajících titulů (anime, hry, manga...) které mě opravdu obohatili a na které vzpomínám i po letech.
-
Tak nějak, je teda fakt že už mi to nevadí tolik po tom co jsem viděl GitS a Berserka (to druhý je hodně dobrý) ale pořád to neni můj šálek. Tohle je ale po herní stránce vypadá strašně fajn takže to holt překousnu.
-
Prosím zkus to, já tě sice chápu ale tahle hra je opravdu klenot. A nenarazíš tam na ty pitomosti jako ve většině Anime/manga seriálů. Dokonce bych řekl, že ten styl se víc podobá třeba Last Aibandrovi nebo Legends of Korra.
-
-
Ano, jsi kulturni barbar:) A kvůli takovym stovky her z japonska nikdy na PC nebo v evrope nevysli..
-
-
no, ako sa ti hra Dragon Age? nieje to 100% manga ale takych 80 urcite
-
-
Podíval jsem se na videa z novějších DA (hrál jsem jen 1) a fakt nevidím žádnou vizuální spojitost s touto omalovánkou.
-
No nevím, ale DA mi vizuálně přijde dost odlišné. I když z jejich stylu taky moc odvařenej nejsem.
-
-
je to trosku upravene pre zapadneho konzumenta, ale sposob boja je skoro totozny
-
-
-
-
Jakožto velký fanoušek této hry mužu říct jenom jedno. BERTE VŠEMA DESETI. Né opravdu, pokud vás baví hry jako X-com, Jagged Alliance tak vás bude bavit tahle hra. Jasně grafická podoba je asijská ale je to příjemný mix východního stylu a západního. Opravdu věříte, že ty stroje můžou existovat a fungovat. Nenechte se manga stylem odradit, veskutečnosti je to cell shadingové nebe. Krásné stylizace a opravdu máte pocit, že hrajete komix (pamtujete na XII?). Příběh hry je také velmi dospělý, plný zvratů a dospělých témat jako je rasismus, láska, obětování, smíření apod. Hra má opravdu solidní herní dobu a jediné co je snad škoda je absence multiplayeru. Osobně doufám že prodeje budou veliké prootže porty na PSP hru značně zmutovali a sérii zabili...
mimochodem vytvořili jsme malé video na podporu této hry https://www.youtube.com/watch?v=BBLcN6JqAAs&list=UU1rGfmk5NX9T8MdUsP3HvGg :) -
-
Ja to teda s prominutim nejdriv stahnu, nicmene urcite vyzkousim, tim prirovnanim k X-comu a jagged aliance jsi me dostal.
Me osobne tenhle japonsky styl moc nevadi, prezil jsem Lineage, preziju i toto *1* -
-
On ten BLitZ je nejvíc podobný tomu novému X comu. A mikromanagment vojáků zase dá vzpomenout na starého Jagged Aliance. Každý voják má trošku jinou osobnost. Někdo nesnáší být ve skupině lidí protože se bojí, že tak bude snadný cíl pro granáty a tak ho musíš držet stranou pokud nehceš postih na statistiky, jiný je zase super ženista akorát je líný si čistit zbraň a tak se mu může zaseknout. Do toho přimotej, že každý v tvé jednotce má někoho rád a někoho zase nenávidí....pokud ale se ti hra budu lívit tak prosím kup. Tahle hra si nezaslouží umřít na PSP...
-
-
to tve video je celkem slusna práce...+1
-
-
Díky ale je to prvotina. Ale třeba KOTAKU nebo stráky valkyrie o tom napsali :D
-
-
Warez jde budto z disku nebo kdyz me bavi tak kupuju. Toho se neboj *3*
-
-
-
-
No podle popisu to vypada pekne, ale tu asijskou stylizaci asi neprekousnu, skoda : /
-
-
Zkus to, ta hra za to opravdu stojí.
-
-
Ještě by to chtělo PC port Dragon's dogma
-
-
Já bych raději pokračování :D
-
-
Why not both?
-
tak to asi bude, i když asi hodne pozde..a bohužel si myslim ze bude hodne zamerene na multiplayer..takovy muj maly vestecky tip:)
-
-
Myslíš Deep Down?
-
-
ne..myslim Dragons Dogma 2..pokud nekdy vyjde..bude hlavne multak..
-
-
me deep down prisel vždycky vic inspirovanej Dark Souls nez dragons dogma
-
No já jsme právě řetl, že Dragon's dogma nebude mít pokračování protože právě dělají to Deep Down...a to má být duchovní pokračovatel.
-
-
-
-
-
Jo to by chtelo, ale vypada to blede, hlavni tvurce prohlásil ze to portovat nechce...
Ale mozna s ohledem na to ze Square a další portovat zacli...tak třeba se rozhoupe i Capcom..
-
-
Japonci mají opravdu zvláštní stylizaci WWII.
-
-
Hele mám artbook a oni se tam sice inspirovali ale hra není WWII. JE to fiktivní konflikt ve fiktivním světě ale souhlasím, že má mnoho společného s WWII.
-
-
Doporucuju Ring of Red..tam teprve uvidíš co japonci dokážou se stylizaci druhy svetovy:)
Mimochodem celkem pribuzna hra prave tady ty valkýry:) -
-
Hele kde ten Ring of Red seženu? Nebo spíš kde by se dal sehnat ?
-
-
bazary, ebay atd..hra se prodávala i tady u nas v cechach....v nejhorsim muzes pouzit nekale zdroje a zkusit to na emulatoru, třeba nez sezenes original.
-
-
není zac, Ring of Red je famozni hra, jen proste svého casu byla dost prehlizena
-
Děkuju za tip, budu se po tom koukat. Vypadá to jako dobrá hra. Ještě jednou díky.
-
-
-
Díky, kouknu.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_6OJngRsMd0
-
-
-
-
-
Hele ono to nevypadá špatně.
-
-
neboj..cesky to urcite nebude..tak muzes o dům dal:)
-
-
Nevypadá to moc náročně.
-
-
mno..mluveni tam je docela dost..bez znalosti anglictiny bys akorát tak tupe odehraval mise a nevedel vůbec proc.
-
-
Proto mam rád hry v češtině.
-
-
Nejlépe i v dabingu, kterého se ti poslední dobou nedostává/nedostane. *3*
-
-
-
-
-
-
Hehe, to je jak když po letech vycházeli porty her z PS2 na pc. Nuže za 10-1let nám na pc výjde Killzone, MGS4, Uncharted a za dalších 20 možná i pokračování. *4* Čekat se holt vyplatí no.
-
Ne děkuji, mohlo to tam klidně zůstat :P
-
jupí, tak tím odpadla poslední hra, kvůli které jsem chtěl PS3