Přejít na výpis diskuzí
Skyforge - postavte se tváří v tvář bohům v novém MMORPG
22.8.2015 | Inzerce
53 příspěvků
-
Na většině českých webů Skyforge vynachvalujou (jediný BF to snad kritizovali), hrál jsem to nějakej ten týden a opravdu to je průměrné MMO, které má akorát větší PR než ostatní MMORPGčka. Na ty pokročilejší bych se zaměřil spíš třeba na Black Desert, co míří teď do Ruska.
-
to je dneska nějaká nová móda věnovat svuj čas něčemu co mě nebaví a stěžovat si že sem čekal zábavu? všichni moc dobře víme co čekat od mmorpg žánru, tak kde je problém? taky nechodim si stěžovat na fotbalový stadiony že mě fotbal vlastně vůbec nebaví. *2*
-
Zabavu
-
tak mne napadlo když každy kritizuje všechny MMOrpg ktere jsou na trhu, jake to ma podle vas chyby nebo jake mmo by bylo podle vašich predstav.
-
bože, to jsou zase pseudointelktuální žvásty :D
-
co jineho bys taky od mmo čekal
-
Hral jsem to asi 3h, takze nic moc na MMO. Nemuzu se zbavit pocitu ze hraju SWTOR akorat s akcnimi souboji. JInak klasicky grind dojdi tam, zabij to. Vrat se zpet, dostan quest. Jdi tam znovu, zabij zbytek. Vrat se, dostan quest. Zabij Bosse. Takze nevim jeslti mam chut v tom pokracovat.
-
Hele a proč si to vůbec zkoušel? evidentně si měl jasno ještě než si začal, protože prostě nemáš rád žánr mmorpg. né že bych tu hru chtěl nějak hrozně bránit ale v tomhle případě evidentně neni chyba ve hře ale v tobě.
-
Hrál jsem to úplně na konci Closed Bety a pak ještě asi týden.
Je možné, že to od té doby zlepšili, ale tehdy mě to tak znechutilo, že jsem přestal úplně hrát.
První dvě otevřené lokace se ještě daly snést (I když Lanber Forest už začínal dávat zabrat), ale ve třetí mi hra jednou za čas na pár vteřin klesla i pod 20 FPS.
Kdyby tam člověk nemusel trávit takovou dobu, tak by mi to ani nevadilo... -
Hraji asi mesic a doporucuji zkusit. 10G donwload free bezi mi ve Win 10 na gtx 670 na high. Osobne si myslim, ze hra ma potencial ktery neni a nebude vyuzit, ale to je na kazdem at posoudi. NA/EU severy kopiruji RU server kde hra vznikla a jak se zda i vyvyji coz by byla vyhoda kdyby R.U. devs byli shopni a ochotni vyvarovat az bych rekl elementarnich pochybeni jak chat UI, class balance, nebo preklad z rustiny do anglictiny.
edit: treba jako tady: Příspěvek obsahuje zakázané slovo "seru". Přečtěte si pravidla diskusí, ne neobsahuje. Obsahuje: kdyby se RU(sti) ale jinak ano, kultura musi byt stejne tak jak pravopis -
Ne, bohužel není.
-
Tvl jak muze takovejhle naprostej kec dostat tolik hlasu xD dyt ten typek vubec nevi
-
Rozhodne stoji za vyskouseni cim viz prestige tim je hra zajimavejsi zhruba tak od 15k nebo kdyz mate vice odemcenych class ;)
-
k tomu abys mohl courat po světě a objevovat ?
-
recenze nebude
-
k čemu ti jsou v mmorpg otevrene lokace?
-
Přesně tak. Pro konzoli výborné!!!
-
Právě jsi popsal 99,9% všech mmo které existují.
-
To asi nikdo na gamesech... Pokud to byla urážka, zkus to nějak vyargumentovat.