Přejít na výpis diskuzí
Skyforge - postavte se tváří v tvář bohům v novém MMORPG
22.8.2015 | Inzerce
53 příspěvků
-
Je to dobra hra, graficky paradni, prostredi jsou ruznorody zajimave ztvarneny, boje jsou zabavny, obzvlast nekteri bossove v dungeonech a je to opravdu hodne odlisny od ostatnich MMORPG uz co se tyce tech trid. Bohuzel u questu to hodne pokulhava. Jedna plovina questu je o tom nekam prjit a neco tam pouzit a druha polovina questu je dojit do urcity oblasti a tam zabijet moby dokud neni quest hotov. Nic dalsiho tam neni. A taky mi celkem vadi, ze zbrane a popr. stity maji jeden nastaveny vzhled pro kazdou tridu a nejde zmenit. Kazdopadne to ale za vyzkouseni stoji.
-
pro asdqwertz dole
-
To máš recht, je to tu žalostně tragické, otřesné, hotový zahnědlý hnus. Mohl bys nám jít příkladem, jak předák třímaje standardu revoluce, a přestat sem chodit, což?
-
řekl bych, že správně je a) a opravdu jsi jen hloupý , ačkoliv druhá možnost taky připadá v úvahu, jelikož "nenápadně se maskuje" rozhodně není totéž co "nepokrytě se vydává za.." takže číst asi taky moc neumíš
-
Vzdyt je to tam dokonce napsany. Jsi hloupy nebo jen neumis cist?
-
Já splňuji high detaily (podle jejich ratingu mám 6, na high je potřeba 5) a jede mi na 55-60 fps, nehrál si to ještě v closed betě?
-
placene članky, games dosahlo noveho dna
-
Hra je zatím opravdu skvělá, hraji zhruba měsíc. Mám za sebou 6 let wowka (s přestávkami) a po dlouhé době mě chytlo nějaké mmo. Od ostatních se liší opravdu hodně, např. levelovaní tu není jako ve většině - sbíraní expů k dovršení max. lvl., ale získávání tzv. prestige(= součet vašich atributů)- ty získáváte z lepšího gearu a získávání passsive schopností navyšujíci atributy (pro ty co hrali Path of Exile je to vlastně passive tree). Co se týče boje je tu zajímavá kombinace komb jako v akčních adventurách a klikání schopností z jiných mmo. Zajímavý je i free to play model, premium účty vám urychlují získávání krystalů (tzv. sparks- používají se na získávání passive schopností), takže free to play hráč se bez premium snadno obejde + premium se dá koupit i za herní měnu, takže nemusíte do hry investovat ani korunu, na druhou stranu je to pořád beta, takže f2p model se ještě může změnit.
-
Hru jsem hrál a je rozhodně zajímavá.
Můj problém ale nebyl s gameplayem. Přestože totiž můj počítač splňoval minimální i doporučené požadavky (podle oficiálních stránek), v otevřených lokacích jsem byl rád, když mi hra neklesala pod 30 fps. A to na minimální detaily.
To mě docela odrazovalo, protože v otevřených lokacích stráví člověk dost času.
Taky jsme s kámošem narazili na pár vskutku zajímavých bugů :)
Můj "oblíbený" byl, když se postavě zaseklo otáčení a on tak byl nucen do některých lokací dojít pozpátku :) -
Chvili sem to paril, je to graficky fakt namka, gameplay mi prijde jednoduchy, ale zabavny. Dneska budu mit cas to zkusit znova.
-
Komerční sdělení cajk, alespoň už nemají zablokované komentáře. Hráli jste to ale teda někdo? Minimálně grafika vypadá krásně.
-
Taky jsem fakt chvilu myslel že je to recenze :D
Taková Dýka do ZAD AAAAAAAA..... -
Inzerce nenápadně se maskující jako normální článek? Vskutku debilní nápad