Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S tím nemohu než souhlasit. Chtěl jsem ještě něco dodat, ale nebudu to rozvádět. :-) Většině hráčů to asi vyhovuje a dokud se to nezmění Bethesda nemá důvod měnit svou tvorbu. Asi studio s nejvíce tolerovanou zabugovaností her.
  • Taky si myslim, ze coop omezeneho poctu hracu, 2-4 napriklad, by byl skvely. Napis Bethesde, ze nam to tam chybi a cim vic podobnych reakci dostanou, tim vetsi je sance, ze to tam treba v nejakem DLC pridaji, nebo alespon pristi dil bude coop uz obsahovat. Chce to proste dat vyvojarum vedet primo at maji co nejvetsi zpetnou vazbu.
  • btw u Oblivionu tehdy vznikal jakýsi projekt australského programátora, který měl do hry co-op implementovat .. na webovkách měl i videa, kde už měl vícero hráčů ve hře, ale bylo to dost provizorní (hráči prapodivně plavali terénem atd.) a kdo ví, jak to celé dopadlo (asi spíš nedopadlo, že se o tom nikde moc nepsalo)
  • Cahir
    90% recenzí se podle mého píše na základě prvních deseti hodin ve hře. A uznávám, že po dobu tohoto (u Bethesdy pověstného) wow efektu bych tomu napálil i devítku. Jenže vystřízlivění přichází relativně rychle.

To však nic nemění na tom, že máš pravdu. Todd a jeho "božský" tým si při vydání každého nového dílu musí myslet, že jsou herní virtuózové. Opravdu smutné.
  • přesně tak, tohle je ten rozměr, který mi na téhle hře chybí - +1 živej hráč (a chyběl i u Oblivionu ..) a pro který jsem ji nedohrál
  • Něco délkou se přibližující třeba Shivering Isles by bylo super, snad se nedočkáme Operation Anchorage.
  • fakticka poznamka: datadisk je vacsi a lacnejsi, nie drahsi, ked si to porovname s obsahom DLC :)
  • smutne, ale pravdive *12*
  • Oni hlavne nemaj zapotrebi nic lepsiho. Kdyz tohle dostava nejvyssi hodnoceni....
  • Shaker
    Kez by se dal skyrim hrat v coopu... ve dvou lidech si myslim by to bylo naprosto paradni, tri a vic uz by asi bylo moc, kdyz by kazdej mel jeste companiona.
  • Cahir
    Kdyby ho měli udělat pořádně, vyšel by v roce 2018. Nemluvě o tom, že je dost dobře možné, že na nic lepšího oni prostě nemají...
  • jen to ne........ at radeji udelaji dalsi dil ale poradne........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit