Přejít na výpis diskuzí
Skyrim je nejrychleji prodávanou hrou na Steamu
16.12.2011 | levis
156 příspěvků
-
Narhuju přestat se zabývat konzoloidním nedodělkem Skyrimem a začít plánovat petici za vydání pokračování krále her Half-Life *5*
-
A teraz prezraď, kto je viac k0k0t, ty alebo ten tvoj Kristus? *1*
-
Takže napíšeme 58595245 hodin je možno u CoD MW3, ale jenom 5 hodin je na single. Stačí? Nebo četl by jsi někdy na recenzi FPS zaměřených na single, že by se udávala doba neurčitá?
-
Zajímalo by mě, jak se ti to podařilo. Já jsem ve steamu aktualizace Skyrimu zakázal a přesto se mi update (1.2) stáhl a nainstaloval ... mám pocit, že si steam dělá co chce.
-
Zbláznil se, chudák ... :)
-
včera jsem si projížděl situaci ohledně patchů skyrimu....ten se asi timhle zapíše do herní historie :-)
jsem rád, že jedu na verzy, s kterou hra vyšla. Steam hru opatchuje jen, když mu to povolíte. -
No jasně, čeština mi je taky ukradená. Já to myslel tak, že by tam třeba mohla být nějaká ta chyba v procesu releasu. Přeci jen to jde Externí překlad > Cenega > Bethesda ( > Zenimax ) > Valve > Steam. Ale samozřejmě jako zákazníkovi mi do toho nic být nemusí a na vině je Bethesda, že v tom má bordel *1*
-
jestli to bude tim ze ne kazdeho multiplayer toho typu jak je v MW3 vubec zajima.... tak jako jsou lidi co je treba v MW3 vubec nezajimal single.
-
Vis jak,
pro mne nestoji za to resit jestli za to muze 1C, kde co zablokovala Cenega, jestli mi s ceskou verzi pojede to nebo to DLC. Jediny kvuli komu jsem kdy bral hry v cestine byl syn, ja i manzelka jsme vzdy prepli anglictinu. A synovi je uz 8, takze kdyz je to s anl. titulkama, tak vyznam vety pochyti a pokud ne, tak se proste zepta a ja mu to prelozim. Ja Cenegu nepotrebuju. I tak na krabicovkach ode mne za tech X let dostala kolem 30 litru. -
On MW3 ma taky multiplayer, tak nevim kde ji nabral 5 hodin...
-
No já jen vím, že New Vegas má suffix "enplczru", což bude asi Cenegy.
-
Estráda pokačuje !!!
Cenega všem uživatelům posílá vánoční dárek v podobě downgradu verze 1.3 zpět na verzi 1.2. Původně jsem se domníval, že to souvisí s příchodem LAA patche, teď už je jasné, že se jedná o chybu.
Steam virus a Cenega je vražedná kombinace. Hrát legálně znamená nehrát ....
http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1317991-help-my-steam-has-downgraded-skyrm-to-12-back-again/ -
Doporucuju skyrimnexus, aby te nemrzelo ze sis zcela urcite koupil skyrim a nema grafiku jakou sis predstavoval. Tam stahnes uz ted pomerne kvalitni textury 2048x2048 a to je jen mesic po vydani a jeste ani neni k dispozici Creation Set. Ukaz mi jinou serii s takovou fanouskovskou podporou a nastroji. Grafika nema zrovna extra textury ale je prijemne barevne sladena a do sveta sedi. Narozdil od ruznych jinych vyhypovanych nejmenovanych omalovanek. Ono udelat detailni hezkou grafiku pro 5 hodinovy predscriptovany repetitivni tunelrun je mene prace nez totez pro rozlehly open svet, kdyz to ma navic fungovat i na konzolich s 2GB ram.
-
Dodava nektere hry na Steam a moc jich nebude. U jinych se nedohodne s vydavatelem a dodava je tam nekdo jiny. Coz je zrejme i pripad Skyrimu.
-
No dovol, mé příspěvky do diskuze jsou založené na mých zkušenostech z hraní a z poznatků v realném životě, který na rozdíl od dětí zde mám.
A prosil bych nebrat do úst Ježíše. Pán s tám nemá nic společného. Děkuji. -
Můj známý ze Zenimaxu říká, že o tvém známém nikdy neslyšel.
-
Tobě dřív uvěří slepý, že vidí než tady na tiscali po tom, co tu píšeš......
-
Jo jinak k diskuzi. Dexter je klasický diskuzní troll, který onanuje nad reakcemi a snaží se vyvolat nenávistný flame. Ten člověk je psychicky nemocny, jak už hodněkrát dokázal v diskuzích. Brát ho vážně je asi to samé jako věřit na Ježíška *1*
-
Ale jo, cenově to nepřestřelili, za chvíli se uvolní kódy pro fanoušky a nezávislé vývojáře, hra vydrží na X hodin. Pár nesmyslů se jistě najde, ale za obstojných 80% a za ty peníze ta hra stojí. Stejně jako stál Sc 2 za ty peníze či Zaklínač 2 za ty peníze. A pokud si mám vybrat mezi CoD MW3 na 5 hodin nebo Skyrim (který snad časem půjde upravit podle sebe, protože některé věci mně dost výtáčí), tak poměr cena/"užitná hodnota" je vítězstvím pro Skyrim.
-
Známý co dela v Bethesde mi prozradil, ze Bethesda ve velkém nakupuje Skyrim ze Steamu aby si udělali reklamu, levnější koupit pár kopií své hry než platit miliony za jiné reklamní práce...