Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narhuju přestat se zabývat konzoloidním nedodělkem Skyrimem a začít plánovat petici za vydání pokračování krále her Half-Life *5*
  • A teraz prezraď, kto je viac k0k0t, ty alebo ten tvoj Kristus? *1*
  • Takže napíšeme 58595245 hodin je možno u CoD MW3, ale jenom 5 hodin je na single. Stačí? Nebo četl by jsi někdy na recenzi FPS zaměřených na single, že by se udávala doba neurčitá?
  • Zajímalo by mě, jak se ti to podařilo. Já jsem ve steamu aktualizace Skyrimu zakázal a přesto se mi update (1.2) stáhl a nainstaloval ... mám pocit, že si steam dělá co chce.
  • Zbláznil se, chudák ... :)
  • včera jsem si projížděl situaci ohledně patchů skyrimu....ten se asi timhle zapíše do herní historie :-)

jsem rád, že jedu na verzy, s kterou hra vyšla. Steam hru opatchuje jen, když mu to povolíte.
  • No jasně, čeština mi je taky ukradená. Já to myslel tak, že by tam třeba mohla být nějaká ta chyba v procesu releasu. Přeci jen to jde Externí překlad > Cenega > Bethesda ( > Zenimax ) > Valve > Steam. Ale samozřejmě jako zákazníkovi mi do toho nic být nemusí a na vině je Bethesda, že v tom má bordel *1*
  • jestli to bude tim ze ne kazdeho multiplayer toho typu jak je v MW3 vubec zajima.... tak jako jsou lidi co je treba v MW3 vubec nezajimal single.
  • Vis jak,
    pro mne nestoji za to resit jestli za to muze 1C, kde co zablokovala Cenega, jestli mi s ceskou verzi pojede to nebo to DLC. Jediny kvuli komu jsem kdy bral hry v cestine byl syn, ja i manzelka jsme vzdy prepli anglictinu. A synovi je uz 8, takze kdyz je to s anl. titulkama, tak vyznam vety pochyti a pokud ne, tak se proste zepta a ja mu to prelozim. Ja Cenegu nepotrebuju. I tak na krabicovkach ode mne za tech X let dostala kolem 30 litru.
  • On MW3 ma taky multiplayer, tak nevim kde ji nabral 5 hodin...
  • No já jen vím, že New Vegas má suffix "enplczru", což bude asi Cenegy.
  • Estráda pokačuje !!!

Cenega všem uživatelům posílá vánoční dárek v podobě downgradu verze 1.3 zpět na verzi 1.2. Původně jsem se domníval, že to souvisí s příchodem LAA patche, teď už je jasné, že se jedná o chybu.

Steam virus a Cenega je vražedná kombinace. Hrát legálně znamená nehrát ....

http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1317991-help-my-steam-has-downgraded-skyrm-to-12-back-again/
  • Doporucuju skyrimnexus, aby te nemrzelo ze sis zcela urcite koupil skyrim a nema grafiku jakou sis predstavoval. Tam stahnes uz ted pomerne kvalitni textury 2048x2048 a to je jen mesic po vydani a jeste ani neni k dispozici Creation Set. Ukaz mi jinou serii s takovou fanouskovskou podporou a nastroji. Grafika nema zrovna extra textury ale je prijemne barevne sladena a do sveta sedi. Narozdil od ruznych jinych vyhypovanych nejmenovanych omalovanek. Ono udelat detailni hezkou grafiku pro 5 hodinovy predscriptovany repetitivni tunelrun je mene prace nez totez pro rozlehly open svet, kdyz to ma navic fungovat i na konzolich s 2GB ram.
  • Dodava nektere hry na Steam a moc jich nebude. U jinych se nedohodne s vydavatelem a dodava je tam nekdo jiny. Coz je zrejme i pripad Skyrimu.
  • No dovol, mé příspěvky do diskuze jsou založené na mých zkušenostech z hraní a z poznatků v realném životě, který na rozdíl od dětí zde mám.

A prosil bych nebrat do úst Ježíše. Pán s tám nemá nic společného. Děkuji.
  • Můj známý ze Zenimaxu říká, že o tvém známém nikdy neslyšel.
  • Tobě dřív uvěří slepý, že vidí než tady na tiscali po tom, co tu píšeš......
  • Jo jinak k diskuzi. Dexter je klasický diskuzní troll, který onanuje nad reakcemi a snaží se vyvolat nenávistný flame. Ten člověk je psychicky nemocny, jak už hodněkrát dokázal v diskuzích. Brát ho vážně je asi to samé jako věřit na Ježíška *1*
  • Ale jo, cenově to nepřestřelili, za chvíli se uvolní kódy pro fanoušky a nezávislé vývojáře, hra vydrží na X hodin. Pár nesmyslů se jistě najde, ale za obstojných 80% a za ty peníze ta hra stojí. Stejně jako stál Sc 2 za ty peníze či Zaklínač 2 za ty peníze. A pokud si mám vybrat mezi CoD MW3 na 5 hodin nebo Skyrim (který snad časem půjde upravit podle sebe, protože některé věci mně dost výtáčí), tak poměr cena/"užitná hodnota" je vítězstvím pro Skyrim.
  • Známý co dela v Bethesde mi prozradil, ze Bethesda ve velkém nakupuje Skyrim ze Steamu aby si udělali reklamu, levnější koupit pár kopií své hry než platit miliony za jiné reklamní práce...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit