Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediná homokláda kterou tady vidím jsi ty.... Jdi se raději optat své mámi kdo je tvůj táta neboť takové hovadiny nemůže napsat normální jedinec.
  • BF3 je stejnej jako BF2? LOL *1* *1* *1*
  • Skyrim je postaven úplně na něčem jiném než zaklínač. Ve Skyrimu si hráč z velké části píše svůj příběh sám. O tom je TES. Proto je tam taky otevřený svět a dost možností si ten příběh napsat. Nelze to tedy srovnávat s Zaklínačem či dokonce Gothicem, kde ty možností byly taky dost omezené a příběh tam byl o dost důležitější.
  • Srovnáváš dvě hry, kdy na jedné se pracovalo několik let a bude trvat zase několik let, než vyjde další díl a na té druhé se pracovalo relativně krátce, protože víceméně každý rok vychází další a další díl. To rovnou můžeme srovnávat Fifu a Skyrim. Vyjde to nastejno.
  • nesouhlasím sice s tím příspěvkem, na který reaguješ, ale tvoje reakce je ubohá a více než hloupá. měl by si se pořádně stydět. *7*
  • Jazz
    Y U NO FUNNY ?!
    Tell meh please!
  • Ale mně pozadu nelétají a nikdy nelétali. Fascinující, že?
  • Njektorí borci by Skyrim kritizovali aj za to, že slepý Flamer ich nezbadá, keď ho strelia do kolena. *1*
  • DavRed
    Tak si běž hrát Skyrim a zabíjet dráčky, kteří létají pozadu *1* *2* *1*
  • Ano, bohatě mi stačí tak málo a konzole sotva zvládají Skyrim už teď.
  • Jazz
    Hele jako, já vím, že mě máš moc rád, ale nemusíš to dávat tak najevo.
  • Ať píšeš, co píšeš ta hry ty prodeje má a to, že jsi velkej hater tu je každýmu u p*dele. To nemáš na práci lepší věci, než tu smrdět v diskuzi ? To samý Jazz, taky takovej zoufalec.
  • DavRed
    Když ti stačí tak málo... Nejsem zastánce konzolí, ale divil by ses co zvládnou *3*
  • Grafika byla dostatečná už v Oblivionu. Jo a moc super AI tam dát nemůžou, nezvládaly by to konzole.
  • DavRed
    Řekl bych, že grafika je dost podstatná část hry *2* a argumenty ve stylu: "nehorázně tupá AI a nesmyslná fyzika" jsem už párkrát vypisoval *3*
  • @Xeen:

Tak mě napadá, ona to nemusí bých chyba Cenegy. Ta přeci dodává hry i na Steam, takže z toho předpokládám má i nějaké to procento.
  • Bez si radeji honit pindika nad super uber krutoprisnou grafiku z cod a far cry 2 a neoxiduj tady. (Nezastavam se skyrim, ale fakt nesnasim jedince co soudi hry jen podle grafiky a nemaji zadny dobry argument proc je ta a ta hra spatna.)
  • Zaklinac je pribehove RPG, Skyrim je sandbox. Proto musi mit zaklinac propracovanejsi pribeh, je na nem zalozeny. Skyrim ma zase lepsi znovuhratelnost. Obe jsou spicky ve svem zanru, a i kdyz u me by asi vyhral zaklinac, bylo by to docela tesne. Za obema hrama je videt strasne moc prace (na rozdil od Dragon age 2, ktere bud vydali strasne narychlo nebo byli strasne lini).
  • DavRed
    Ano... když jsem to hrál tak to bylo dechberoucí... úplně mě to oslovilo tou hnusnou grafikou (na to nikdy nezapomenu), ale nevím co pořád srovnáváte s MW3... ano má cenu max. DLC za 200 CZK, ale celkem obstojně jste se u toho pobavili... Skyrim je moc přeceňovaný...
  • DavRed
    A čím si ta hra prodeje ty vole jako zaslouží? Tou hnusnou grafikou, tupou AI nebo snad těmi bugy?!?!?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit