Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    veřejný zdroj těchto informací neexistuje.
  • Taky na ní čekám.
    Jinak, dle mého názoru je BFE nejslabší díl série, ale přesto se to hraje stále dobře, dal bych tomu tak 75% víc ne.
  • Zaklínače dělali na děj a příběh a ten Skyrm nemá. Rozhodně ne tak propracovaný navíc to dělali dle knižní předlohy kterou se zavázali dodržet a byli pod kontrolou samotného autora...opravdu nevíš o čem mluvíš. Zaklínač proti Skyrmu měl tu smůlu že vyšel kdy vyšel..jinak dějově a graficky je mnohem lepší, to ostatní samozřejmě nemá a ani se nesnažil mít. ti co ho hráli nelegálně okrádají sami sebe o tohle dílo.
  • ZDROJ: http://www.cenega.cz/forum/viewtopic.php?f=23&t=241&start=40

Patch na českou verzi by měl vyjít tento pátek... Takže o patche se nemusíte bát.
    A DLC? Těžko říct. První tři DLC má zaplacené Microsoft, takže budou exkluzivně pro XBox (minimálně časově exkluzivní) a o dalších zatím těžko spekulovat. Nicméně je vysoká pravděpodobnost, že další obsah pro Skyrim bude řešen většími balíčky v krabičkové formě jako tomu bylo v případě Knights of the Nine a Shivering Isles u Oblivionu.
    Ano, situace nám vyhovuje. Protože jsme zaplatili dost značnou částku za překlad, potřebujeme prodávat hlavně naši (krabicovou) verzi Skyrimu, protože jinak nejsme schopni překlad v placené formě distribuovat. DLC na Steamu by nás ani moc netrápily, těch se stejně u nás prodá minimum. (ZKRACENO)
    CENEGA technická podpora (JK)
    -----------------------------------------------------------------------------------
    Pokud to Cenega tvladne jako u Falloutu nebo ME2 tak jsem OPRAVDU rad ze nemam ceskou krabickovou verzi. DLC az to prelozi a vylisujou, pokud vubec.
  • Taky mě napadá, jestli náhodou tímhle Bethesda neporušuje evropskou legislativu... přeci jen jediný distributor pro celý region, to je dost divné.
  • GlaDOS
    prosimtě ty si taky polskej zblecht
  • Jak "podvodná transakce"? Peníze měli ne? Tak co si stěžujou.
  • Jj, ten ucet co kamarad prave zalozil aby mi z nej dal za mou kreditku gift mi zabanovali s tim ze je bud kreditka kradena nebo je to podvodna transakce.
    Nasledne jsem si koupil klic zde:
    http://www.mmoga.com/Gamecards-CD-Cls/The-Elder-Scrolls-V-Skyrim.html?currency=EUR&ref=553
    a skyrim jsem mel 5 minut po zaplaceni, tedy 3 dny pred vydanim (pochopitelne nesel hrat, ale cekal na disku na pulnoc 11.11. *1*)
  • To bude asi nějaká ta kartelová dohoda zase. Tady je o tomhle tématu takový výkřik....ostatně tohle vyhledávání má pár zajímavých linků.

Edit: Jo, kus linku je mimo link....ale moje chyba to neni.
  • Řekněme že dotyčný by přesto dostal onu vytouženou hru do své soukromé knihovničky. :)

Já že jsem kdysi slyšel, že za podobné chování se banuje.
  • To je prave to. Uz nekolikrat jsem tady i jinde narazil, ze STEAM sve presne statistiky prodeju ZASADNE NEPOSKYTUJE.
    Takze pan XY Cenega je asi vyjimka co chodi s Gabe Newellem na pivko.
  • No to je možný, ale v tom případě by Vlave o tom něco mohli vědět...

No každopádně ode mne Cenega už neuvidí ani cent.
  • To jsem zkousel, kamarad z US mi na to vytvoril extra ucet, zkusili jsme zaplatit moji kreditkou a neproslo. Steam napsal neco ve smyslu ze se transakce tvari jako podovodna nebo z odcizene karty a ze ucet je blokovana nejakej kontakt, kde bys jim to teoreticky mohl vysvetlit..... Jeste ze jsme na to pouzili novej cistej ucet :). Takze s ceskou kreditkou v tomhle opatrne. *1*
  • Celý ten mail je takový defenzivně mlžný :) . A bůhví co Steam komu dává...i když nevidím důvod proč by jim to měl poskytovat.
  • no aby taky ne, vzdyt je to bomba masakr hra, jedno z nejlepsich rpg poslednich cau, i kdyz vlastne nejlepsi, zaklinac je polskej zblecht, vivat skyrim! jasne jsou tam chybky, ale kdo a co je nema, podivejte se na sebe do zrcadla, tam bude taky chyb jako prase, jeden clovek vedle druhyho sama chyba hnus a humus a stejne maji polovicky kteri je miluji :D
  • Tak to bych videl na to, ze Cenega kvuli negativnimu ohlasu dohodla dodatek s Beth o tom ze nebudou k danemu tematu poskytovat informace *1* . zatimco ja se ptal v dobe kdy to jeste domluveny nemeli.
  • Jo a jeste , i kdyby mluvili nahodou pravdu...
    Kdepak ze to Steam zverejnuje presne prodeje svych her pro jednotlive trhy? Mam ten pocit ze VUBEC nikde. Jak tedy muze chlapek z Cenegy vedet, ze to dela 2%? Neni to nikomu ani trosku divne? Nebo Steam posila Ceneze reporty prodejnosti novinek v CZ/SK/HUN/PL ? Rekl bych ze pan XY malilinko mlzi...
  • No jde o to kdyby to dotyčný koupil z US Steamu na českou kreditku...
  • Jo, tak mě Bethsoft odpověděli před týdnem tohle:

Hello,

Unfortunately we do not have any information as to why the games area blocked in your region. We have been advised that Skyrim will be released in the Eastern European regions on Steam eventually, but we do not have any further information other than this.
    I am sorry that we do not have any further information to provide you.

Regards, XY

Asi by si to měli mezi sebou trochu srovnat *1*
  • Mám rád Skyrm...ale škoda že tolik lidí si nekoupilo i zaklínače 2 kde rozhodně byl lepší příběh...navíc poctivá práce Sapkovského...a takovej nevděk :( Upřímně každý pirát by se měl i nad tímhle zamyslet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit