Skyrim slaví desáté výročí. Jak na něj vzpomínáme?
-
Odehráno hodně hodin, podle mě asi nejlepší díl série, ale dnes již herníma mechanikama zastaralé a neskutečně "Americky politicky korektní".. Nevím jak jinak to popsat. Srovnejte třeba se Zaklínačem 3, ten posun opravdu markantní.
-
"rozčileně doutnat" 😂 Fakt dobrý, Vašku 👌
-
phenom II 1055xt 6 jader byl nejlepsi procesor, co jsem kdy mel. i 3 roky za hranou svoji zivotnosti dokazal po pretaktovani rozjidet nejnovejsti hry, 5 let neustaleho prehrivani mu neublizilo. teoreticky to doopravdy nemelo fungovat, ale stacilo si pockat na patch pro tyto procesory a hra najednou fungovala.
-
-
Mam to podobne s i5-2500K. Vydrzel deset let. Pak chcipla grafika, a vzhledem ke stari celeho PC nemelo vyznam nic jineho nez absolutne kompletni obmena, jinak by ta i5 pracovala jeste dlouhe roky.
-
-
No jo no. Těžké téma. Na jednu stranu samozřejmě ve Skyrimu vidím spoustu chyb, které bych dokázal vyjmenovat. Na druhou stranu myslím v žádné jiné hře nestrávil tolik hodin jako ve Skyrimu, protože mě ten svět a svobod pohltila. Takže nevím co říct, protože fakt nechci patřit mezi takové ty lidi co vykřikují "mám v tom osm tisíc hodin a musím říct, že mě to vůbec nebavilo, ta hra je úplně o ničem" :-D
-
-
Ja jsem toho nazoru ze ve Skyrimu je super ten element "udelam si vlastni pribeh." V prubehu herni linie kterou sem mel nejradsi sem treba hlavni quest ignoroval a predstiral sem ze Dovahkiin vubec nejsem.
-