Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KaloSaper
    A kdy tam přidaj záchody? *1*
  • Jestli tim mas na mysli piratstvi, tak jsi uplne vedle. Nemam ani jednu piratskou hru a i v koupenem skyrimu bylo a je spousta bugu.
  • Kon odtlaci aj mamuta, vsak to je cool! Sranda bokom, som zvedavy ci to vo finale nejak poriesia :)
  • V tom případě máme co do činění se skutečným znalcem *1* *1* *1*
  • Hairy_Ass
    V článku je zmíněn M&B. Tak jsem se kouknul na video, jestli to ve Skyrimu vypadá lépe, a usoudil jsem, že ne, takže vyhrává M&B. *3*
  • Trol.diskuzni
    *1* *1* *1*
  • smejki
    pravda. v Oblivionu jsem za sebou táhnul vlka přes půl mapy. to byl rokenrol!
  • Shaker
    taky tak... po ceste kosim, co na me zautoci a kun mi taky neschazi
  • Shaker
    vycucal si to z prstu, kde bys cekal...
  • Shaker
    pujdu si dat slofika... vazne dik za info
  • ze to slo v hre, je dost mozne, si neviem ale predstavit 1,8m az 1,9m obludu drzat pri sede v sedle a machat s nou, ale ked to slo v Mount and Blade... :)
  • Nějaké freeware piškvorky, pak hledání min a Solitaire, Fifa a Diablo II. Víc tam toho tuším neměl.
  • troll netroll, teraz som sa z chuti zasmial :D
  • Náhodou, kůň celkem hodně urychluje přesun po neprozkoumaných oblastech, kam se nemůžeš teleportovat. Spíš mě dost štvalo, že mi ho několikrát zabili, nebo prostě utekl a já pak musel valit po svých pěknou štreku.
  • Sguest, tohle je přeci ale naprosto špatný argument. Tento "argument" je stavěn takto: "Kritizuješ věc, které sám do jisté míry nerozumíš, tak jí nekritizuj." Takový přístup je ale nesmyslný a to proto, že: I tomu nejprimitivnějšímu enginu tu 99 % fora nebude rozumět, nebude ho umět napsat atd. Takže bychom nemohli kritizovat žádný engine a to samozřejmě nejde. Jako uživatelé můžeme kritizovat hru, ačkoli by drtivá většina členů tohoto fora nedokázala napsat ani tetris. *3*
  • PreidaQ
    Ono i ve zmiňovaném Mount&Blade šlo s obouručákem z koně sekat jednou rukou. A to je to vlastně docela realistická hra. *7*

EDIT: Sorry za ty doubleposty, blbne mi myš.
  • PreidaQ
    Ono i ve zmiňovaném Mount&Blade šlo s obouručákem z koně sekat jednou rukou. A to je to vlastně docela realistická hra. *7*
  • PreidaQ
    Leda, že by se utíkající kůň po chvíli zadýchal. Ale přece by to nemohli pro US publikum takhle ztěžovat.
  • PreidaQ
    Leda, že by se utíkající kůň po chvíli zadýchal. Ale přece by to nemohli pro US publikum takhle ztěžovat.
  • Tak já se pořád někde zastavuju, rozhlížím se po krajině, zkoumám, sbírám kytičky atd. Kůň mi ani nějak nechybí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit