Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kun neni ani v realu zadny rychlik. Me rychlost ve hre prijde v pohode
  • si realne neviem predstavit machat obojrucakom na koni bez toho, aby kon neprisiel o hlavu :)
  • Hura!! *3*
  • Tak si ho kup a nestahuj.
  • A zase tu exceluju trtkovia čo tomu rozumeju ako ťava autobusu, ako v každej diskusii o Skyrim, pre nas ostatnych...už neviem čo by som do tej HRY narval...ale toto sa mi pači, a bugy ? Ja tu vidim iba dva, jejdašek a troll... *1*
  • Očividně toho moc nenahrál, tak raději mlčí. Jindy odpovídá na všechno, teď se mu moc nechce *1*
  • Trol.diskuzni
    V profilu tam myslím jednu hru mám... *3*
  • @troll, si to mohol aspon prasknut do kolekcie hier v profile, fakt to nikto hladat nebude :)
  • Tak za chvili bude skyrim snad konecne odvsiveny a bez problemu pouzitelny.
  • Trol.diskuzni
    Aby ses měl na co ptát, kolego přispěvateli.
  • Proč furt otravuješ s tím hodnocením, ty imbecile?
  • Nevím jestli je by se měl vyzdvihovat fakt, že to bude součástí patche a ne placené DLC, když to mělo být už v základní hře, ale za to může Bethesda jako vydavatel určením pevného data vydání a ne programátoři, kteří určitě věděli, že tam ještě spousta fvěcí není. Navíc, co jsem zatím viděl videa, tak je boj mečem z koňského hřbetu celkem k ničemu i když se mi líbí lov vysoké lukem, které snad už konečně budu stačit. Teď by to ještě chtělo ta kopí, to by byl teprve boj na koni.
  • A co mi jako pomuze nejaka moznost boje na koni, kdyz to hlavni (melee combat system) je porad stejne NUDNY ?
  • Hairy_Ass
    No nic, půjdu si zahrát Mount & Blade. *4*
  • Trol.diskuzni
    Zájemci ať si jej dohledají... *3*
  • Tak to pro nas trole udelej - hod sem ten seznam oblibenych her jeste jednou.
    Ty skryty poklady urcite zajimaj uplne kazdyho.
    Obzvlast na nejaky lepsi open-world RPG se celej tresu...
  • Zayl
    Většina změn co jsem viděl se týká grafiky a dalších drobností. A věř mi že grafika je to poslední co mě na tvorbe Bethesdy trápilo. Samože rozebraný jsem ten engine před sebou neměl, tak můžu využít jen informací z internetu a svého herního prožitku.

Takže říkej si tomu Creation Engine, já tomu budu furt říkat Gamebryo. A jsem oba šťastní. A máme oba pravdu.
  • Skyrim běží na na Creation Engine, který má určitě nemalé části kódu z gamebrya.
    Creation rozhodně ale není stejný engine jako gamebryo. Skyrim má asi tak stejný engine jako Oblivion jen tolik, kolik ho má Morrowindu společného s Oblivionem.

Samozřejmě že Bethesda využila zdrojový kód s gamebrya, ale ty změny byli tak veliké že došli k pojmenování nového výsledku. *3*
  • Overwatch
    Dobrá otázka :)
  • Bude možnost bojovat z koně i s two-handed swordem? Aby to pak nevypadalo, jako máchání pádlem *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit