Přejít na výpis diskuzí
Skyrim v patchi 1.6 přidá souboje na koních
25.5.2012 | Adam Homola
106 příspěvků
-
Trol: Tak tedy velké díky! *7* *7* *7*
-
Zájemci ať si jej dohledají. *3*
-
Trol: Ale jo, docela by mě tvůj "herní rozhled" zajímal, ale napiš mi prosím jen hry, které jsi dohrál a vynech prosím FIFy a NHL, díky...
-
kun je k nicemu. rychlost je pomala. stejne jak v assasin creed 2 v jednicce byl kun rachlejsi.
-
To Teo: Očividně nejsi zájemce...
-
Jasně, budu hledat v milonech tvých příspěvků, co jsi kdy hrál *7*
-
Casom sa mozno ukaze mod, ktory zmeni katapultovaneho kona na Pegasa :D
-
Ani ne - ten seznam mých oblíbených her (, který se z velké části i kryje se seznamem her, které jsem nějak dýl hrál v posledních letech) jsem tady postoval hned dvakrát... Zájemci ať si jej dohledají. *3*
-
Ani ne.
-
To je přeci jasný, mele o tom pořád: Diablo II a Fifa 12. Celý život.
-
pocuj troll, ake hry ty vlastne hras? :)
teraz,a povedzme poslednych 5 rokov -
ty si zabiják chlape *15* *15* *15* *15*
-
Taky by mě zajímalo, jak budou mít tohle podchycené.
-
Pro fandy téhle série příjemná zpráva - jen mne zajímá jak moc bude fungovat pak samotný gameplay... To video s drakem vypadalo dobře. Ale myslím, že to tak trošku eliminuje nebezpečí jiných tvorů - třeba obrů. *4*
-
Ani bych neřekl - jednám přesně tak, jak si usmyslím, což u TES série nikdy moc nefungovalo. *4*
-
No mohl by si být trochu schovívavější, ty sám si silně zabugovanej.
-
Si pleteš enginy *7*
-
Vzhledem k neuvěřitelné zabugovanosti původní desítkové verze tohoto spektakulárního počinu dává mé konstatování perfektní smysl - včetně závěrečného hodnocení. *5*
-
Zas ať Bethesda neblbne, to jejich gamebryo to neunese a exploduje.
-
Co to meleš člověče. Začíná ti to tu lézt na mozek. Měl by si sem přestat chodit. Opravdu bude ti líp věř mi, a nám koneckonců taky.