Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlatan je podle mě naprostej génius. Jak fotbalově (39 let, ftw!), tak tím, jak si dlouhodobě ze všech dělá pr*el. Jsem hluboce přesvědčenej o tom, že vážně nemyslí skoro nic z toho co říká. A lidi mu to stejně furt baštěj i s navijákem (například v týhle diskuzi). 

    • Derp_1337

      To je problém psaného textu. Narozdíl od přímé verbální komunikace na něm nejde moc dobře poznat sarkasmus.


      Pokud to myslel jako fór, tak se mu to moc nepovedlo. Obzvlášť když vezme člověk v potaz to načasování a je to jen pár dnů poté, co Zlatan nakoupil pro svůj celý tým konzoli PS5. Kluci pravděpodobně hráli hry na nové konzoli a ve hře na ně vykukla jeho postava.

      Nicméně máš asi pravdu, s největší pravděpodobností se jedná o provokaci z jeho strany, tudíž trolling.

  • tuco

    lol dobrej troll

  • Zlatan je velmi chytrý obchodník a marketér, viz jeho přestupy a výši platů v průběhu kariéry. A provokatér, před reprepauzou se třeba fotil se Švédským dresem, jenom aby naštval lidi v repre, které nemá rád. A taky hráč videoher, v podstatě závislák. Velmi dobře ví, co je FIFA a jak se obchoduje se značkou Zlatan. Buď prostě provokuje (to on miluje), nebo si vytváří pozici pro možnej obchod, třeba jako hlavní tvář některé z edic FIFA. P.S. Což by klidně být mohl, protože je i v 39 letech (opět) nejlepším hráčem v jedné z nejlepších lig světa, a to tam čutá třeba s Ronaldem.

    • Dobře napsané a pravdivé. Jeho charakter měsíce nulový, alejakmuze být v tomhle věku pořád takhle dobrý mi hlava nebere. Je jen o 3 roky mladší než já, ale mezi na slušné úrovni sportovalo do 31.

  • TheGGG

    přeplácený chlapec je jen hračkou kravaťáků a bude dělat to co mu kravaťáci řeknou... hrozné, jak někteří sportovci (a jiné celebrity) žijí v jakémsi přesvědčení, že jsou polobozi a nadlidé, bez kterých se zeměkoule neotočí a přitom ani nevědí, že jsou od vlasů až po prsty na noze majetekem někoho jiného.

    Každý s trochou rozumu v jeho pozici by si prvně tyto věci pozjišťoval interně s právníky a managery, než začne brečet na asociálním twitteru... holt celebrity... on už ho nějaký kravaťák umravní

  • LadaVanBar

    Hlavne at to jeste vic netristi a nepreplaci se licence,  Piemonte misto Juve, se jeste da skousnout, ale pokud by mela byt cela tabulka poskladana z techto napopdobenin, tak by to stalo za prd :[

    • Za Piemonte hraje jeden z 5 nejnesympatictejsich hráčů v cele Fife. Salah, Levandowski, Neymar, Mbape a král slizounu Ronaldo. Takže, když někdo proti mě hraje za Piemonte, tak mě omývá. Víc nenávidím už jen PSG, které nikdo nemá rád ani v reálném fotbale.

  • zx_spektrum

    Nenažranci, nic víc. Zlatan je možná obstojný hráč, ale kdyby ego nadnášelo, tak je z něho meteorologický balón.

  • Asi neuspěje chlapec, neboť jeho ksicht podléhá fotbalové asociaci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit