Slavní fotbalisté zjistili, že jsou ve Fifě, a rozhodli se to prošetřit
-
Zlatan je podle mě naprostej génius. Jak fotbalově (39 let, ftw!), tak tím, jak si dlouhodobě ze všech dělá pr*el. Jsem hluboce přesvědčenej o tom, že vážně nemyslí skoro nic z toho co říká. A lidi mu to stejně furt baštěj i s navijákem (například v týhle diskuzi).
-
-
To je problém psaného textu. Narozdíl od přímé verbální komunikace na něm nejde moc dobře poznat sarkasmus.
Pokud to myslel jako fór, tak se mu to moc nepovedlo. Obzvlášť když vezme člověk v potaz to načasování a je to jen pár dnů poté, co Zlatan nakoupil pro svůj celý tým konzoli PS5. Kluci pravděpodobně hráli hry na nové konzoli a ve hře na ně vykukla jeho postava.
Nicméně máš asi pravdu, s největší pravděpodobností se jedná o provokaci z jeho strany, tudíž trolling.
-
-
lol dobrej troll
-
Zlatan je velmi chytrý obchodník a marketér, viz jeho přestupy a výši platů v průběhu kariéry. A provokatér, před reprepauzou se třeba fotil se Švédským dresem, jenom aby naštval lidi v repre, které nemá rád. A taky hráč videoher, v podstatě závislák. Velmi dobře ví, co je FIFA a jak se obchoduje se značkou Zlatan. Buď prostě provokuje (to on miluje), nebo si vytváří pozici pro možnej obchod, třeba jako hlavní tvář některé z edic FIFA. P.S. Což by klidně být mohl, protože je i v 39 letech (opět) nejlepším hráčem v jedné z nejlepších lig světa, a to tam čutá třeba s Ronaldem.
-
-
Dobře napsané a pravdivé. Jeho charakter měsíce nulový, alejakmuze být v tomhle věku pořád takhle dobrý mi hlava nebere. Je jen o 3 roky mladší než já, ale mezi na slušné úrovni sportovalo do 31.
-
-
přeplácený chlapec je jen hračkou kravaťáků a bude dělat to co mu kravaťáci řeknou... hrozné, jak někteří sportovci (a jiné celebrity) žijí v jakémsi přesvědčení, že jsou polobozi a nadlidé, bez kterých se zeměkoule neotočí a přitom ani nevědí, že jsou od vlasů až po prsty na noze majetekem někoho jiného.
Každý s trochou rozumu v jeho pozici by si prvně tyto věci pozjišťoval interně s právníky a managery, než začne brečet na asociálním twitteru... holt celebrity... on už ho nějaký kravaťák umravní
-
Hlavne at to jeste vic netristi a nepreplaci se licence, Piemonte misto Juve, se jeste da skousnout, ale pokud by mela byt cela tabulka poskladana z techto napopdobenin, tak by to stalo za prd :[
-
-
Za Piemonte hraje jeden z 5 nejnesympatictejsich hráčů v cele Fife. Salah, Levandowski, Neymar, Mbape a král slizounu Ronaldo. Takže, když někdo proti mě hraje za Piemonte, tak mě omývá. Víc nenávidím už jen PSG, které nikdo nemá rád ani v reálném fotbale.
-
-
Nenažranci, nic víc. Zlatan je možná obstojný hráč, ale kdyby ego nadnášelo, tak je z něho meteorologický balón.
-
-
Asi neuspěje chlapec, neboť jeho ksicht podléhá fotbalové asociaci