Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Co to je za přiblblou výmluvu?
  • jindra.veliky
    proste nuda jako vzdycky...u prvniho dilu jsem vydrzel asi 4 hodiny a s kazdym dalsim jsem skoncil po hodine hrani, protoze je to porad ta sama nuda dokola

hlavne tu nezapomente tuhle serii opevovat a CoD hanobit *7* *6*
  • řekni mi kolik lidí bleskovky sleduje ?
  • bleskovky nikdo nečte *3*
  • Miserius
    Jsi slepej? Je to předposlední bleskovka
  • http://www.zing.cz/novinky/23389/assassins-creed-unity-bude-mit-mikrotransakce-mame-se-bat

Hlavně že o tomhle nenapíšete
  • V původním komentáři píšeš o připraveném seně v katedrále, do kterého skáče. Přesně v tom momentu o tom mluvili. Tak proč koukat na celé video? *4*
  • Jazz
    Takže ze sebe dobrovolně uděláš dementa, i když jsi se nepodíval na celé video a už se snažíš být strašně vtipnej? *15*
  • Jazz
    Minule jsem se smál českým titulkům u gameplaye z BF Hardline, teď ale vidím, že 90% zdejších diskutérů je potřebuje. *6*
  • Mart9
    Promiň, ale koukat se na celé video bych nevydržel. Kliknul jsem 5x na různý čas, 4x hlavní postava jen šla a popáté skočil do krásně připraveného sena. Víc vidět nepotřebuju.
  • Jojo, to byly časy, když ještě měli seníky v katedrále. To byla tehdy panečku jiná kultura
  • ales.smutny
    Kupodivu to není hloupost. Během revoluce byl Notre Dame vyrabován, některé sochy sťaty, jiné znesvěceny, část vybavení byla rozkradená, vystřídaly se tam hned dva nové kultovní systémy a následně byla katedrála využívána jako skladiště potravin a materiálu... v tom se už jeden vůz se senem lehce ztratí :)
  • Stejně jako jsem psal výše, ve videu sami říkají, že se dle historických záznamů během revoluce v kostelech nacházely seníky, dobytek atd, takže nevidím důvod, proč je to tak vtipné *7*
  • Vždyť v tom videu sami říkají, že dle historických záznamů se během revoluce normálně v kostelech nacházely seníky, dobytek a podobně. Ježiši *7*
  • de´B i l opět zasahuje.
  • Magister_Peditum
    Seník v katedrále? Vážně? *8* *1*
  • Tak nad tím už jenom mávám rukou od dob Ezia *1* Ještě ten Altair v prvních misích, než mu začalo přibývat vylepšených ochranných prvků, ten trochu s prostředím splýval, ale jinak škoda mluvit...
  • a taky sis určitě myslel, že zmizet nenápadně v davu bude jednodušší když na sobě nebudeš mít nejnápadnější oblečení v okruhu 1000 kilometrů *1*
  • niceguyfromrussia.ru
    R.I.P. Leveldesing
  • Tedy, až teď zjišťuju, co se vlastně myslím tím stealth modem. Já se vždy snažil skutečně proplížit mezi strážemi a zneškodňovat je jen v tom nejnutnějším případě. To byl ale obvykle problém, protože těch stráží bylo všude až příliš a málokdy se mi stalo, že mě někdo nezahlédl a celé plížení se nezměnilo v obvyklá jatka.

A z tohoto videa se zdá, že stealth tedy znamená sice plížení, ale zároveň i odstraňování skoro každé stráže, kterou míjím, sice potichu, ale stejně. Tak to se už nedivím, že mi to v předchozích dílech moc nešlo *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit