Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto mě asi bavit nebude. 4ka byl první AC, který mě bavil. A na nějakou dobu asi poslední asi :)
  • spook.y
    Komentář hned na začátku : "Můžeme ho zabít hned, ale je tady moc stráží" jako kdyby někdy v Assassin's Creedu vadilo, že je někde hodně nepřátel...stejně vždy chodí na porážku one by one :D
  • to jsem si přesně taky říkal, AI naprosto otřesná.. pozitivní je že se snad zbavili stráží na střechách
  • a fyziku u těch provazů po kterých přebíhá a ani se nehnou
  • Ocelot
    Úžasný, tešim se jako naposled na Brotherhood..ale chtělo by to už něco udělat s tou AI...lezu na barák vedle stráží a ty jenom "zpozorní" a nechaj to plavat, 5 metrů od stráže mu čouhá pprdel a nic...vycházi z kouře hned vedle týpka co mluvil s tim jinym týpkem, kterýho zabil a nikdo se na něj ani nepodívá, okradu někoho o klíče tim, že u něj stojim a držim čudlik, skáču do sena a ze sena - vedle 20 lidí a nic...ta série si tak zbytečně mrdá pod nohy až to není hezký..u minulých dílu mi to tolik nevadilo, ale s next genem už bych čekal něco jinýho...tak snad za 2 roky už to bude lepší...
  • Parkour stranou, ale že vývojáři ani v roce 2014 nedokáží udělat normální animaci scházení schodů, je přinejmenším smutné...
  • Colby.Sawyer
    Tak grafika na výbornou o tom žádná. Ale seno tam přeci jenom zůstalo a nechané na tak příhodných místech a to ještě v kostele no co se dá dělat. Ale nejvíc mě překvapilo jak Arno procházel davem četl jsem že tu má být lepší splynutí s davem ale Arno jde a naráží do občanů místo aby se mezi nimi proplétal ale celkový dojem z gameplaye je velmi dobrý.
  • WhySoSad
    Ehmmm, 5:17, co to bylo za skok ? *1*
  • nie, to iba haha naklikava ako mu sily stacia *3*
  • Inquisitor
    Asi tak, přece nikdo nečekal něco revolučního(i když revoluční vlastně tak trochu je) fanoušci dostanou co chtějí a svět se točí dál.
  • Keyz
    Klasika. Nic extra, neurazí, neoslní ale probudí radost u cílového publika.
  • Mart9
    Jak měl v té katedrále přistavený kontejner se senem, aby tam mohl skočit *1* *1* *1*
  • no to me pobavilo jak to hned na zacatku seskakal 50 metru asi za 3 sekundy :-)
    tahle hra je haluz.
  • MidnighT91
    Tady zas nějakej mad hater mínuskuje nebo co???
  • Vogon
    https://www.youtube.com/watch?v=sDj72zqZakE
  • yenda1
    Notre Dame de Paris je skvěle vypiplaná, opravdu hezky se na to kouká. Největší plus a zároveň největší mínus za mě faktu, že hra je pořád stejná.
    A jako milovník stealth bych spíše než "next-gen" zpracování uvítal pokročilejší AI.
  • Mazii
    Konečně se série Assassin's Creed vrátila ke kořenům. Unity mi stále více připomíná AC1, ale hodně i AC2 *3*. Rád bych věřil Ubisoftu, že souboje budou konečně těžší, ale tohle říkají snad u každého AC, které chtějí vydat, ale tak necháme se překvapit, prý už tam nebude counter kill. Navíc nechápu, proč na YouTube všichni píší, že grafika je nějaká divná...podle mě vypadá úchvatně, hlavně obličeje a světelné efekty. P.S. Všimli jste si, že v inventáři je opět lékárnička? *1*
  • super! :) konecne nejaky zaujimavy AC.
  • Další Re-skin, dalších 9/10, další hra roku.
  • Miserius
    Teda, mě se to hrozně líbí... Takle se mi nelíbilo z prvních gameplay traileru AC3 ani Black Flag... Doufám že se to přiblíží nejlepšímu dílu, dvojce *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit