Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy, až teď zjišťuju, co se vlastně myslím tím stealth modem. Já se vždy snažil skutečně proplížit mezi strážemi a zneškodňovat je jen v tom nejnutnějším případě. To byl ale obvykle problém, protože těch stráží bylo všude až příliš a málokdy se mi stalo, že mě někdo nezahlédl a celé plížení se nezměnilo v obvyklá jatka.

A z tohoto videa se zdá, že stealth tedy znamená sice plížení, ale zároveň i odstraňování skoro každé stráže, kterou míjím, sice potichu, ale stejně. Tak to se už nedivím, že mi to v předchozích dílech moc nešlo *1*
    • a taky sis určitě myslel, že zmizet nenápadně v davu bude jednodušší když na sobě nebudeš mít nejnápadnější oblečení v okruhu 1000 kilometrů *1*
      • Tak nad tím už jenom mávám rukou od dob Ezia *1* Ještě ten Altair v prvních misích, než mu začalo přibývat vylepšených ochranných prvků, ten trochu s prostředím splýval, ale jinak škoda mluvit...
  • Líbí se mi jak všechny nevděčný prasata to jenom hetujou. *16*
  • kubi-wan
    Hateři si můžou říct mámě o náplastičku na bebí, ale ta hra (až na klasickou slepotu stráží i civilů) vypadá parádně a je to po dlouhý době AC, co mě vážně zajímá.
    • Co se týče AC série, tak žádní hateři neexistují. Když už, tak se jim říká ,,Hráči, co mají mozek a vidí, že přes kopírák udělaný další díl bez výraznějších změn tahá z blbců peníze a všichni ti blbci jim to stále dlabou." Já vím, dlouhý název, ale už to tak je.

Ježiš, vždyť oni už se ani nesnaží vizuálně aspoň trochu pozměnit ten interface. Serou na to od paty až k hlavě.
      • Jazz
        Myslíš, že to někoho zajimá? *3*
        • treba me, protoze mam uplne stejny nazor.. ale verim ze tato konzumni velmi nenarocna cilova skupina jejiz jsi soucasti krom grafickyho pozlataka nezajima vic veci... ostatne proto se to stale takhle prodava
          *15* .
  • Keyz
    Klasika. Nic extra, neurazí, neoslní ale probudí radost u cílového publika.
    • Inquisitor
      Asi tak, přece nikdo nečekal něco revolučního(i když revoluční vlastně tak trochu je) fanoušci dostanou co chtějí a svět se točí dál.
  • MidnighT91
    Hehe ani neví, že v každém díle byla enciklopedie která obsahovala desítky skutečných, historických faktů. Jenom idio* může tvrdit že se v ac nemůžete o historii nic přiučit...
  • jak sem tady uz psal, vypada to jak zjednodušený hitman, co není špatne. hitmana v stredoveku bych si dal. jen to kazi ta neexistujici AI a ty ruzne pomucky. treba jak skočí doprostred davu do vozu se senem a nikoho to nezajima
    • A psal jsi to pod nickem max nebo N7N7? *6*
  • Vogon
    https://www.youtube.com/watch?v=sDj72zqZakE
  • Ristoro
    Vypadá to prostě parádně. A mám takový pocit, že ten co je na začátku s Arnem dabuje i Černovouse.
  • yenda1
    Notre Dame de Paris je skvěle vypiplaná, opravdu hezky se na to kouká. Největší plus a zároveň největší mínus za mě faktu, že hra je pořád stejná.
    A jako milovník stealth bych spíše než "next-gen" zpracování uvítal pokročilejší AI.
  • Magister_Peditum
    Seník v katedrále? Vážně? *8* *1*
    • ales.smutny
      Kupodivu to není hloupost. Během revoluce byl Notre Dame vyrabován, některé sochy sťaty, jiné znesvěceny, část vybavení byla rozkradená, vystřídaly se tam hned dva nové kultovní systémy a následně byla katedrála využívána jako skladiště potravin a materiálu... v tom se už jeden vůz se senem lehce ztratí :)
    • Vždyť v tom videu sami říkají, že dle historických záznamů se během revoluce normálně v kostelech nacházely seníky, dobytek a podobně. Ježiši *7*
      • Jazz
        Minule jsem se smál českým titulkům u gameplaye z BF Hardline, teď ale vidím, že 90% zdejších diskutérů je potřebuje. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit