Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 11 minut komentovaného dema Assassin's Creed Unity
15.8.2014 | Adam Homola
81 příspěvků
-
de´B i l opět zasahuje.
-
Teda, mě se to hrozně líbí... Takle se mi nelíbilo z prvních gameplay traileru AC3 ani Black Flag... Doufám že se to přiblíží nejlepšímu dílu, dvojce *3*
-
Jojo, to byly časy, když ještě měli seníky v katedrále. To byla tehdy panečku jiná kultura
-
-
Nojó Francie. Seníky v katedrálách, jedení žab, gilotina a komunismus - prostě země, která celou Evropu kulturně obohatila... *3*
-
-
super! :) konecne nejaky zaujimavy AC.
-
Konečně se série Assassin's Creed vrátila ke kořenům. Unity mi stále více připomíná AC1, ale hodně i AC2 *3*. Rád bych věřil Ubisoftu, že souboje budou konečně těžší, ale tohle říkají snad u každého AC, které chtějí vydat, ale tak necháme se překvapit, prý už tam nebude counter kill. Navíc nechápu, proč na YouTube všichni píší, že grafika je nějaká divná...podle mě vypadá úchvatně, hlavně obličeje a světelné efekty. P.S. Všimli jste si, že v inventáři je opět lékárnička? *1*
-
-
Tady zas nějakej mad hater mínuskuje nebo co???
-
-
nie, to iba haha naklikava ako mu sily stacia *3*
-
-
-
to už nie je ani o hate, len o stereotype, veď ten AC prichádza s tým istým modelom prakticky bez žiadnych obmien už od druhého dielu, dávnejšie som napísal jeden sarkastický koment, že to bude pokračovať až ku Hitlerovi, no a vyzerá to, že som netrafil tak ďaleko...
-
-
ale vypada to paraaadne *14* *14* ja mam na AC uz vylozene alergii, nemam ani chut ho hejtovat :) nechci nikomu kazit nikdy nekoncici donekonecne nadstavovanou stejnou zabavu. Jde prece hlavne o grafiku dneska, fck zbytek *1* to ze mackam 3 tlacitka a plnim ty samy veci uz od dvojky de stranou.
-
-
Shadow of Mordor tomuhle nakope řiť, alespoň co se gameplaye týče.
Tam navíc nepotřebuje hroudu sena aby mohl skočit z větší vejšky. Mají totiž designéry co uměj přemejšlet. -
no to me pobavilo jak to hned na zacatku seskakal 50 metru asi za 3 sekundy :-)
tahle hra je haluz. -
http://www.zing.cz/novinky/23389/assassins-creed-unity-bude-mit-mikrotransakce-mame-se-bat
Hlavně že o tomhle nenapíšete -
-
Jsi slepej? Je to předposlední bleskovka
-
-
řekni mi kolik lidí bleskovky sleduje ?
-
-
Co to je za přiblblou výmluvu?
-
-
bleskovky nikdo nečte *3*
-
-
-
proste nuda jako vzdycky...u prvniho dilu jsem vydrzel asi 4 hodiny a s kazdym dalsim jsem skoncil po hodine hrani, protoze je to porad ta sama nuda dokola
hlavne tu nezapomente tuhle serii opevovat a CoD hanobit *7* *6* -
-
To byla důležitá informace a bylo nutné ji sdělit, avšak navrhuji, aby od této chvíle byla další diskuze vedena těmi, co mají mozek větší než angrešt.
-
-
Já myslel se přiučit o reálných místech. Počítačovou hru nejde nikdy brát jako "vzor" . *16* nejsem blbej
-
-
To máš asi dost peněz co? *7* *6*
-
Takže radši střílet 10 dílů furt dokola než se s AC podívat do historie a něco se přiučit, navíc pokud jsi nedohrál ani jeden díl tak nehodnoť taky celou sérii. To se můžu klidně navážet do tvého COD. Až se bude COD každým dílem měnit jako AC (námořní bitvy, nové prostředí,pohyby a starost o engine- tím myslím že po dvou dílech se Anvil Next totálně překopal) tak se budeme bavít o tom, že říkáš pravdu
-
-
Z dějin mám titul, ale přiučit se z AC?!
-
k "přiučení" o historii bych být tebou volil raději vhodnou literaturu, ačkoliv výraz zkoušejícího po větě ".. a pak Ezio zapíchnul Velmistra Templářského Řádu a tím zabránil mimozemšťanům zničit svět, jenže to nebyl konec, protože Templáři pak ještě bojovali v Karibiku proti pirátským lodím" by byl asi k nezaplacení *1*
-
Co přesně si se naučil od tohoto smyšleného díla? Že vývoj světa určují Assassínci a Templáři? Nenech se vysmát. AC je stejně poučný jako COD...
-
-
Spíš bych ještě dodal, že AC je méně poučné jelikož oni historii prasí, takže ti to maximálně ve znalostech udělá hokej....
-
-
-