Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 13. díl herního pořadu Re-Play
7.5.2011 | Redakce Games.cz
60 příspěvků
-
achiwent unlock první polibení od fanouška xD
-
video nejde prehrat
-
-
ide, len to blbne, musis skusat.
-
-
najkrajsia moderatorka na svete, zboznujem ju. *1*
-
-
Az uvidis jeji prdel, tak zmenis nazor.
-
-
A to jako proc? ;)
-
-
Nápodobně *2*
-
-
ved co je ceske to je hezké *2*
-
-
-
Při Operaci Flashpoint, mě dost praštily do očí stejné záběry ze hry jako se objevily tady ve vieorecenzi od Lukáše Grygara.
-
-
Jak píše Pan Klobouk, s Re-Play provozujeme soudružskou družbu.
-
-
Tomu všemu rozumim, *2* , jen to nechci vidět v takovym extrému že bych se podíval na videorecenzi na games.cz a týden na to, by bylo stejné video v re-play s jiným komentářem. *4*
-
-
Recenze vznikají zcela nezávisle na sobě, jde čistě o sdílení natočenýho materiálu, příp. poskytneme komentář, kterej se pochopitelně s tím na Games nekryje.
-
ja se hlavne divim tomu jak muze delat jeden clovek recenzi na stejnou hru do dvou prednich hermich magazinu
-
-
-
Jestli to nebude tim, za Games a Re-Play spolupracuji. Text k recenzi byl zase od Dana Vavry, ktery je autorem zdejsi textove recenze. To uz nebude nahoda, tohle. ;)
Docela jsem se ale pobavil u (velmi kriticke) recenze Arma pridavku, delal ji tusim Novak, co tusim delal na puvodnim Flashpointu. Ale mozna je to jen me tuseni. -
-
to s tou recenzí na Armu máš pravdu. Nevim proč to dali takovýmu zhrzelýmu zaměstnanci. Bylo jasný že ta recenze nebude pozitivní.
-
-
Alespon je videt, ze jde o porad profesionalni a nestranny. ;)
-
-
-
-
Avril Lavigne - Take Me Away
A ty pisnicky jsou tam porad dokola stejny v kazdym dilu, tak se na to neptejte porad dokola, nehlede na to ze je jsou to vzdycky Prodigy a kdyz ne, tak Avril nebo Marilyn Manson. -
-
A když tam není Manson či Avril, tak je tam Infected Mushroom, Rolling Stones, KoRn... Promiň, ale těch interpretů tam je u her mnohem více, než ohrané Prodigy.
-
-
Myslel jsem ty znelky.
-
-
Jenže ve znělkách není Manson.
-
-
-
-
ten debilni prodyigyi zacine bejt pekne otravnej, drive se mi ta picnicka docela i libla, tedka se mi to uz uplne hnusy kort kdyz se pri tom jeste musim divat na geje z dragon age 2 jak si strasne tvrdacky masti krev na ksicht
-
-
jo vim mam tam chyby pravopisne
-
-
Video nejak nejede
-
nevie niekto nazov songu sknonci recenzia socomu ?
-
SOCOM4 je hodně podhodnocenej, redakce měla počkat na mulťák.Ten progaming podle mě nikdy díru do světa neudělá, proč bych měl koukat na to jak někdo paří když si můžu zapařit sám.CS1.6. už je hodně stará věc, nevím kdo by mě mohl donutit to hrát. Neuvést v TOP 5 PSP God of War je epic fail...
-
-
Souhlas největší. God of war je totalni pecka. Úplně jsem čekal až ho parádně uvedou na první místo a nic. *8*
-
Celkově šlo udělat TOP 5 hrozně těžko, já na PSP třaba hraju hlavně RPG (Persona 3 Portable, Joan of Arc, Disgaea), a taky hodně emuluju starý systémy (SNES, GBA, GBC), ale je mi jasný, že každýho baví něco jinýho.
Ale ten GoW a Crisis Coe tam asi měly být, sice jsem je hrál a vůbec mě to nechytly, ale každej, s kým mluvím o PSP, je z nich hotovej, takže si tam to místo asi zaslouží. -
God of War, Daxter, Test Drive, Crisis Core... Těch her je vcelku hodně a každému nesednou všechny, mně třeba vůbec nesedl Burnout a Patapon.
-
ano, god of war je ne psp nejlepsi a ždímá jeho hardware na max....je to v podstate jedina hra na psp co me bavila a co sem dohrál !
-
-
co je to za song na zacatku SOCOM?
-
-
The Rolling Stones - Paint It, Black
-