Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video not found
    • trolo
      uz to zacina byt otravne. mali by s tym nieco urobit
  • Super pořad. ALE PROSIM - udělejte něco s těmi přechody mezi scénami, jsou zbytečně zdlouhavé a otravné. Pak to bude luxus! *5*
  • BoB.2
    Video nejak nejede
  • ten debilni prodyigyi zacine bejt pekne otravnej, drive se mi ta picnicka docela i libla, tedka se mi to uz uplne hnusy kort kdyz se pri tom jeste musim divat na geje z dragon age 2 jak si strasne tvrdacky masti krev na ksicht
    • jo vim mam tam chyby pravopisne
  • najkrajsia moderatorka na svete, zboznujem ju. *1*
    • Az uvidis jeji prdel, tak zmenis nazor.
      • A to jako proc? ;)
    • Nápodobně *2*
      • ved co je ceske to je hezké *2*
  • SOCOM4 je hodně podhodnocenej, redakce měla počkat na mulťák.Ten progaming podle mě nikdy díru do světa neudělá, proč bych měl koukat na to jak někdo paří když si můžu zapařit sám.CS1.6. už je hodně stará věc, nevím kdo by mě mohl donutit to hrát. Neuvést v TOP 5 PSP God of War je epic fail...
    • Souhlas největší. God of war je totalni pecka. Úplně jsem čekal až ho parádně uvedou na první místo a nic. *8*
    • Celkově šlo udělat TOP 5 hrozně těžko, já na PSP třaba hraju hlavně RPG (Persona 3 Portable, Joan of Arc, Disgaea), a taky hodně emuluju starý systémy (SNES, GBA, GBC), ale je mi jasný, že každýho baví něco jinýho.

Ale ten GoW a Crisis Coe tam asi měly být, sice jsem je hrál a vůbec mě to nechytly, ale každej, s kým mluvím o PSP, je z nich hotovej, takže si tam to místo asi zaslouží.
    • God of War, Daxter, Test Drive, Crisis Core... Těch her je vcelku hodně a každému nesednou všechny, mně třeba vůbec nesedl Burnout a Patapon.
    • ano, god of war je ne psp nejlepsi a ždímá jeho hardware na max....je to v podstate jedina hra na psp co me bavila a co sem dohrál !
  • lol http://tn.nova.cz/magazin/hry/novinky/cina-predstavila-vlastni-herni-konzoli.html
    • Tak to jsi nechápavej blbec.
    • nechápu co je na tom tak "lol"
      a) tahle země je na copy/paste založená
      b) žije v ní přes 1,3 mld lidí potencionálních zákazníků
  • Tak jsem skouknul ten dnesni. Nak mi uniklo kdo recenzoval Posily K Arme2 protoze jsem k tomu prisel pozdejc. Ale radit vyvojarum aby pro Armu zakoupili Cryengine se mi zda s prominutim poradna blbost. Je to komercni engine s omezenymi moznostmi pro modare. A bez modarske komunity by byla Arma NIC.
  • achiwent unlock první polibení od fanouška xD
  • tak už jo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit