Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejpeckovatější díl! Bětce to fakt sekne a konečně se dostává do pohody. Z Tučka uchcávám smíchy již dlouhodobě! Keep up the good work.
  • Avril Lavigne - Take Me Away
    A ty pisnicky jsou tam porad dokola stejny v kazdym dilu, tak se na to neptejte porad dokola, nehlede na to ze je jsou to vzdycky Prodigy a kdyz ne, tak Avril nebo Marilyn Manson.
    • A když tam není Manson či Avril, tak je tam Infected Mushroom, Rolling Stones, KoRn... Promiň, ale těch interpretů tam je u her mnohem více, než ohrané Prodigy.
      • Myslel jsem ty znelky.
        • Jenže ve znělkách není Manson.
  • Cosi
    Při Operaci Flashpoint, mě dost praštily do očí stejné záběry ze hry jako se objevily tady ve vieorecenzi od Lukáše Grygara.
    • janchor
      Jak píše Pan Klobouk, s Re-Play provozujeme soudružskou družbu.
      • Cosi
        Tomu všemu rozumim, *2* , jen to nechci vidět v takovym extrému že bych se podíval na videorecenzi na games.cz a týden na to, by bylo stejné video v re-play s jiným komentářem. *4*
        • janchor
          Recenze vznikají zcela nezávisle na sobě, jde čistě o sdílení natočenýho materiálu, příp. poskytneme komentář, kterej se pochopitelně s tím na Games nekryje.
        • ja se hlavne divim tomu jak muze delat jeden clovek recenzi na stejnou hru do dvou prednich hermich magazinu
    • Pan_Klobouk
      Jestli to nebude tim, za Games a Re-Play spolupracuji. Text k recenzi byl zase od Dana Vavry, ktery je autorem zdejsi textove recenze. To uz nebude nahoda, tohle. ;)

Docela jsem se ale pobavil u (velmi kriticke) recenze Arma pridavku, delal ji tusim Novak, co tusim delal na puvodnim Flashpointu. Ale mozna je to jen me tuseni.
      • Rowe
        to s tou recenzí na Armu máš pravdu. Nevim proč to dali takovýmu zhrzelýmu zaměstnanci. Bylo jasný že ta recenze nebude pozitivní.
        • Pan_Klobouk
          Alespon je videt, ze jde o porad profesionalni a nestranny. ;)
  • kozy kozyyy kozyyyyyyyyyy *2* *2* *2* *2* *2*
  • video nejde prehrat
    • ide, len to blbne, musis skusat.
  • KIMCID
    zatím jeden z nejlepších dílu.I když zaroveň stím byl i jedn z nejlepších dílu GP.
  • héééj ono to nejede !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit