Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 17. díl herního pořadu Re-Play
4.6.2011 | Redakce Games.cz
58 příspěvků
-
Jezisi ten blondatej moderator vipada spis jak zenska *7* *7* *7* *6*
-
Mne teda vzdycky tady ten system hodnoceni pripadal prinejmensim divnej (napr. "hodnota" jakoby byla pouzivana na vyvazeni k potrebnymu vyslednymu hodnoceni), ale pouzit ORIGINALITA/ZPRACOVANI/HRATELNOST/HODNOTA i pro hodnoceni novyho handheldu (jakkoli me nezajimaj) mi prijde teda UPLNE mimo...
Jinak uz davno jsem si jeste chtel postezovat na vyber zaberu k recenzim - to zrovna u tohohle dilu ale asi problem nebyl - koukal jsem teda na pul oka.
Neskutecne debilnich zaberu jsem si teda vsiml hlavne v GAMEPAGE, ale myslim ze tady to kolikrat bylo podobny. Pokud se tak uz nestalo, vybirejte prosim zabery, kde hraje clovek co presne vi co dela, o nic nezadrhava, umi s kamerou, atd. At to proste vypada trochu "filmove". Obcas to jsou fakt hruzy...
Porad jsem tady chvalil uz kolikrat, tak si snad taky muzu trochu zarejpat, ne? : P
Jinak ten Driver mi teda pripada uplne zoufalej. Jsem o nem teda skoro nic nevedel, ale trochu jsem tise doufal v rozumne (cti "jakztakz realisticky") pojatou mestskou akci. I kdyby to bylo trikrat arkadovejsi jak GTA IV, tak porad dobry. Ale tohle... O to ja si teda asi ani kolo neopru : )
Taky vtipny jak rikaj, ze SF neni rozlehly, kdyz je v tom odzoomovani videt, ze ho zpracovali jako par bloku v centru, GG Bridge, par ulic za zatokou, a kousek v kopcich : D Pripomnel se mi Godfather II -
Kampak se nám z osmnáctky poděl Franta Fuka? *3*
-
-
Bude priste, chybka v casoprostoru ;)
-
-
Snad se pak vyjasní, proč se pro rozhovor s Tebou vybraly kulisy jaké se vybraly. *5*
-
-
Videl v Bachovych dokumentech pocty prodanych her v CR, vysmal se jim, precetl to na kameru... takze musel byt bohuzel zpacifikovan. ;D
-
-
No já teda nevím, kdo že to v redakci má rád ty závodní hry, má pořádnej volant a jezdí jen z pohledu kabiny, protože to je reálnějc obtížný. Protože takhle to šněrovat po silnici jak ožrala musí dát fakt těžce zabrat. A ještě v takový arkádě *1*