Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach, přesně takový komentář jsem tu čekal. xD Mimochodem více prostoru pro Bětku se fakt osvědčilo, snad se v tom bude pokračovat.
  • Visi *1* *1* No aspoň je jasný,jak vysoko to zhruba je *1*
  • Naše milovaná jedničko.. pošli nám fotečku tvé postavy. Já jsem rád, že vybrali holku co hrám rozumí a né tu přiblbou kadeřnici Mášu.
  • Inteligentne jste oba debilove, vzhledem k tem hrubkam ve vasem postu:D
  • ve vsem steou souhlasim, konecne nekdo kdo se jenom nerozpliva nad jejim vzhledem, ale taky kdo umi rici k cemu tam ta zenska doopravdy je, je to reklama proti obezite. Jsem rad ze mame spolecny nazor a tedy jsme i inteligentne na stejne visi.
  • Evidentne byl ten rozhovor delany pro normalni lidi/hrace a ne pro hardcore nerdy, tudiz otazka, na jaky platformy to vyjde je zcela v poradku. S tim jestli Betka neco vi nebo nevi to nesouvisi.
  • Mě by zajímalo jakou známku by tomuto pořadu Jeník dal?(jako ve školičce)
  • Promiň, ale si opravdu idiot?? Asi jo
  • Pošli nám svoje svaly. pls
  • Myslim ze se ztrapnujes jen ty, jeniku.
    Ze moderatorka polozi (temer) zbytecnej dotaz, nebo komentator rekne "blejstr", furt neni zdaleka tak kriploidni jako to, co tady predvadis ty.
    Venku je hnusne, no, ale tak si treba neco zahraj, nebo jdi skladat rucniky.
    Myslim ze na takovouhle osvetu tady neni nikdo zvedavej.
    Ty se totiz od ostatnich nelisis tim, ze bys byl vsimevejsi (jak si jiste rad myslis), ale tim, ze ostatni jsou schopny takovyhle prkotiny zkousnout.
    Taky budu rad, kdyz takovyhle veci zlepsej. Ze by to ale byla takova hruza? To fakt ne. A tobe se ale asi leda vysmejou. Bohuzel...
    Kritizovat veci, co jsou beztak kazdymu jasny ti jde. Co tam mas dal?
  • Porsím pověz nám jak se čte Hat pjůrsut. Ďjuk Ňůkém. Správně.. Pro mě je to dobre.. krom toho, to že se někdo v ve vstupu přežblěbtně na Battlefild a Betlfíd.. krom toho.. Zvláštní jak nikomu nevadí, že v gamepage přečtou Ghymkana jako gymkana..
  • obracenyKybl
    To bych ani neřešil. V době, které vládne World Wide Web, bych už očekával, že kdekdo bude mít tušení, jak vypadá query string v URL a tu závorku prostě změní na '&' ...
  • Každej si na tu tvojí "úroveň" tolik nepotrpí. Myslím že i pořad je tímto způsobem podáván.
  • A to se podivejme, uz pet minusek? Beru to tak, ze kazdy kdo klinul na "nelibi" uz v unoru vedel, ze bude X360 Zaklinac 2. A az dnes po poledni se diky RP dozvedel, ze Mass Effect 3 bude i na PS3 a PC! ;) Boze, kdyby aspon neco z toho co jsem napsal nebyla pravda, takhle se ta holka jen ztrapnuje.
  • Fajn, takze jsem blb*ček/idi*t, kdyz od nejlepsiho TV poradu o hrach v CR cekam jen to nejlepsi, seriozni informace a nejakou uroven? A je moje chyba, ze jeden a tentyz vyraz zazni x-krat a pokazde jinak? Asi ano, mozna je to televizi a mel bych upgradovat? Za oznaceni blb*ček/idi*t nicmene dekuji a tobe posilam na oplatku komika. Neni zac.
  • obracenyKybl
    Hmm, bohužel (pro tebe) přesně naopak ;-)
  • Přespěvky lidí jako jsi ty mě nutí si v duchu poděkovat, že nejsem takovej blb*ček/idi*t.
  • Jeste k Alzbete, herni znalkyni. V poradu je proto, ze hram (udajne?) rozumi a samozrejme predevsim kvuli divackemu publiku, patrne by nad ni meli slintat pubertaci. OK, takovy byl asi zamer, konecne ta Masenka na CT v GP ma stejnou funkci.

Nicmene Betka sama sobe opetovne podrazi nohy, at uz to bylo ono teseni se na konzoloveho Zaklinace 2 (v dobe, kdy CDP mluvil vyhradne jen a pouze o PC verzi) nebo dnes pri reportazi z E3 o Mass Effect 3. Zeptat se s naprostym klidem producenta ME3, jestli hra krome Xboxu 360 vyjde i na jine platformy a pak s usmevem prijmout zpravu, ze jako ano, ze ME3 bude dokonce i pro PS3 a PC, to uz chce opravdovou odbornici! ;)
  • Jak ve 14:55 ukazujou to youtube video, neví někdo přesně co to je zač? Nedaří se mi to najít a chtěl se na to kouknout :))
  • Ale prosím, ať si to říkají, jak chtějí, koho to zajímá, že? Ale prosím, ať parta lidi tady na Games neříká, že je to správně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit