Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten kdo dokáže s kamenou tváří říct, že se to vyslovuje "baletstorm", by si měl brutálně lisknout. Jak kdyby slovo bullet nebylo pomalu v každé druhé hře a filmu.
  • Prosim te precti si jeste jednou, co pisu. A kdyz bude cas, projed si moje posty i pod starsimi dily RP tady na TG.

Nechci po nich super vyslovnost a uz vubec ne tu korektni, vsichni rikame WARKRAFT a ne WÓRKRAFT a je to jedno, tady jsme v CR, ne v Americe nebo Anglii. Ale kdyz Betka rekne Batlfíld a Tucek pet vterin po ni Betlfíld, taha to za usi. A ano, oboje zni jinak a oboje byt spravne nemuze, vid? Zrovna tak v dile o MP, kdy jeden povidal o MULTIPLAJERU a druhy o MULTIPLEJERU. O tohle mi slo.

Jejich komentator a namlouvac recenzi je pak kapitola sama pro sebe, Bulletstorm zkusil rict uz asi na 50 zpusobu, pokazde jinak a snad nikdy ne spravne. Totez Hot Pursuit. Sveho casu mne naprosto sokoval BLEJSTRY ze sveta Star Wars a dnes asi zalozil novy kult, s Ďjukém Ňůkémem.

Hraji si na televizni porad, par desitek tisic divaku to ma, navazeji se do konkurence a sami sebe oznacuji jako nejlepsi v CR... tak at se snazi a at to trochu vypada. OK?
  • Souhlas.
  • co mi to udelalo s tim URL, zatracene
  • Přesně to jsem chtěl napsat taky, když jsem se díval na obrázky hostesek z E3, tak každá byla uplně stejná plastová barbína a ničím zajímavá, prostě jak kdyby vylezli z klonovacích strojů.
  • Kazdej neni rodilej anglican jak ty, takze ne netaha to za usi. Nevim proc to porad nekdo musi resit, uplne slysim jak ty a tobe podobni vyslovujou vsechno presne tak jak ma byt. Fakt demence, porad do neceho musite rejt, kdyz to neni moderatorka tak je to vyslovnost.
  • sakra co mi to udelalo s tim url
  • takhle se cte bullet:
    http://slovnik.seznam.cz/?q=bullet&lang=en_cz
  • Minule jsem si na tebe vzpomnel, pri reportazi z E3, kdyz byla ve zlutych sateckach oprena vpredu o tank. Byla fakt siroka. Ta masina mela proste neuveritelny rozchod pasu. ;)
  • umi tady vubec nekdo anglicky ? :)
  • Jako jo, lepsi se to, da se na to koukat... a verejnopravni Gamepage opravdu ztraci. Ale porad je co vylepsovat, hlavne ta mluva a vyslovnost, dneska jsem se zase pobavil.

Hat pjůrsut. Ďjuk Ňůkém. Batlfíld vs Betlfíld... fakt to taha za usi. Nikdo to zpetne nekontroluje? Nikomu to nezni divne? Fakt neni divny, kdyz jedno slovo zni pokazde jinak?
    Navic se mi zdalo (ale mozna jen spatne slysim, nebo maji tak spatny mikrofon - nevim), ze u recenze Alenky se chvalila animace jejich hlasu. Rekl hlasu, nebo vlasu? Tohle by chtelo dotahnout, lepsi mikrofon nebo nahravaci mistnost + lepsi kameru nebo lepsi nasviceni.
  • bžuletšturm se to čte
  • hmm Bulletstorm se určite nečte "buletstorm" jak ten komentator říkal :) ale "baletstorm"
  • bětka nie je tuctova kraska...je velmi zaujimava. ta strci do kapsy nielen hostesky ale aj mnohe modelky.
  • *6* pořád žádná změna
  • Nebyl ten jejich kameraman trochu ozralej?
  • to je jasne ze ty hostesky strci alzbeta do kapsy, kdyz ma obleceni XXL
  • Miluju ten battlefield soundtrack :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit