Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 26. díl herního pořadu Re-Play
6.8.2011 | Redakce Games.cz
30 příspěvků
-
Trošku jsem nechápal *1* ale tak co nevadí koukneme hold příští týden *3*
-
informacni hodnota tohoto dilu (stejne jako kazdeho jineho) je nula
-
-
čekáš nějáké extra novinky? uvědom si, že je to vysíláno v televizi, tzn. spíše pro casual hráče či příležitostné (ne)hráče.. kteří nechodí denně na games.cz.. základní informace, které už klasický hráč přečetl na netu tam prostě budou pokaždé.. na extra info tu je pravě games.cz..
-
tak se na to nedívej ...
-
-
Dobrý právě dávaj epizodu 25 *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Jak se ten vývojář Deus Ex snažil být vtipný a veselý před Bětkou. No jo, dají mu tam hezkou blondýnu s krásným úsměvem a vystrčenýma dudama a culil se tam jako puberťák *1*
-
-
Mně vtipnej celkem přišel. Navíc byl přirozenej, většinou je z těch vývojářů při rozhovoru cejtit taková nerdí křeč.
-
-
Ale ne, nemyslel jsem to ve zlém. Vážně byl fajn, jen mi přišel před Bětkou ještě víc fajn, to je celé *1*
-
-
Nahodou on takovej proste je. Se podivej na videorozhovor co s nim delali tady na Games. *3*
-
-
WTF tenhle dil co byl dneska v tv byl minulej tejden :O
-
Jaká je pointa reportáže o advíku v pořadu o hrách?
Nehledě nato že sem slyšel že letošní advík byl naprosto příšernej. -
Njn chyba v metrixu :D
-
Ako sa volá tá hra vo videu z 30 sekundy?
-
-
Mass Effect 3
-
-
Ach jo, vím, že tuhle otázku tady nemáte rádi, ale jak se prosím jmenuje ta písnička ve 4:40? *9*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TaX8_0pDU3k Stačilo vygooglit jedinou řádně srozumitelnou frázi z toho songu, tedy "take me away" *3*
-
-
snad každý má nárok na dovolenou ne?? *1*