Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    ten co hovoril vytaza MW 3 bol charlie sheen? trapnejsiu hru vyhlasovat nemohol :D a este taky dobry herec, pokial to bol on
    • Mechwarrior_bw
      Keď može vystúpiť pred kamery a hovoriť o konšpiračných teóriách (9/11 a pod) tak vyhlasovanie CODu za najlepšiu FPS je to najmenej *1*
  • No ten komentář k Dotě, brečel jsem u toho, to bylo fakt šílený.
    • jindra.veliky
      ja brecel kdyz jsem zase videl tu pytlovitou cepici *4* uz chybi jen ty velky brejle (popelniky *1* )
      • Jo, ta čepice je otřesná.
        • Neřikal jsi,že budeš psát neutrální komentáře po dobu jednoho týdne?Správně jsi měl napsat Ohledně té čepice zastávám neutrální názor *1* *1*
          • Čepice nemá nic společného s hrami, tak jsem si dovolil udělat výjimku.
            • Máš pravdu. A nechtěl jsem se přiznat.
            • nekecej, zapomněl si na to :)
  • JohnyTheZik
    Nerad bych se hejtoval Replay, ale prvni dojmy z Doty 2 jsou jednoduse k smichu.. Chapu, ze je tezky vysvetlit novackum, o co jde, ale pandulaci? HoNko s IceFrogem (myty ohledne jeho spoluprace tam jsou, nicmene IceFrogem vyvraceny)? HoNko konkurentem? Proboha, to me srdce Dotare vazne silne zasahlo.
    • Mezi námi... Není Heroes of Newerth téměř přesná kopie DoTA ještě z WarCraft 3? *4*
      • PreidaQ
        A nerostou ty DotA hry poslední dobou jako houby po dešti? Čert, aby se v tom vyznal...
        • To je proto, že je to typ her, ktery frčí, a tak ždímaj a ždímaj...
        • Kr.Pa
          jen pro upřešnění, dota Dala světu žánr MOBA, což jsou všechny zde vyjmenované hry.
        • No ani ne :) oni ty hry jsou uz nejakej patek vydany. Jenom se o nich mluvi v souvislosti s vydanim doty 2 :)

Jinak celkem me vadi, ze kritizuje to, ze dota komunita je na novacky alergicka. JE! a to jenom protoze, zkuseni hraci chcou hrat se zkusenyma hracema a mit v teamu amatera nici celej team play. To je jakoby v Real madridu hral Pepa z pralesni ligy...
          • A to je přesně důvod, proč jsem DoTA hrál jen po lanu s kamarády. Na worldwide servery nechcu, protože bych taky mohl vypadat jako blb a na potkáni by mě mohly vyhlásit a to nechcu. A tak raději zůstanu u osvědčených onlinovek a klasik typu CS nebo RO2, protože učít se něco zapochodu mi neštymuje *5*.
    • taky jsem u toho preview dost valil oci
    • Kr.Pa
      Jediny konkurent Doty 2 je Lolko
      • JohnyTheZik
        LoLko je hra, sice podobna, ale jina.. Kdezto HoNko je Dota v bledemodrym..
        Ale ze by to byl konkurent? To je vysmech.. Uz jenom prechod na F2P neco znaci, a kdo to trochu vic sleduje, tak vidi, jak se to rozpada.. Hrdina kazdej tejden tomu kraluje..
        • Mechwarrior_bw
          tywe, LoLko, HoNko, začínam sa báť kde to skončí *1*
          • Kr.Pa
            RoI a BCH si zapomel
        • Tak tak. Úplne ma dostalo, že Dotu 2 opisovali ako kópiu Doty (aké prekvapivé), ale že HoN sa vydal vlastnou cestou : D Wtf? : D
        • Kr.Pa
          Mysleno jako MOBA konkurent, ne jako konkurent kopie Doty
      • Lenže LoLko sa nesnaží byť konkurent, keďže Riot vznikol ako nezávislá firma, ktorá nečakala taký veľký úspech ako má teraz.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit