Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.youtube.com/watch?v=W5ZbBCQJrYc
    FAIL
  • Walldstein
    Neřikej že při pohledu na ní se ti ta nálada trochu nezlepší...Ale pravdu máš v tom, že by měla nechat toho hraní si na blondýnu (doufám, že blbost jen hraje) a oslnit nejen svým vzhledem...
  • Prej náladu... ty filuto *3*
  • aha velký kluk :-)...vzhledem k tomu ze dota je z roku 2003 ta a deti se pocuravaj tak do 3let nebo do kolika tak nevim...bud povazujes ctenare games.cz za 10ti leté děti a nebo to bereš podle sebe a počůrával jsi se do 15ti :-p

Jinak jsem nepochopil na co to byla reakce
  • Mě šlo spíše o AnčatÝd... já bych to tedy vyslovil ančártYd... tak jak to moderátor řekl později...
  • Ty hele, já sem zastánce toho, že CoD je sh*t. Ale nedávno sem jsi ho koupil za 375 kč a když mě něco pořádně nas*re v BF, tak se du vyblbnout tam. Tich zprominutím deme*tů co tam hraje je požehnaně, takže easy killy :). Prostě výborné na odregování a pěněz nelituju (I když tich 1600 nebo kolik to stojí na steamu, bych za to nedal.). Ale názor mám stále stejný, je to oproti BF hodně slabý, a ten kdo říká opak, lže si do kapsy. *1*

PS: Místo mínusování, bych ocenil reakci *3* .
  • Je velice hezké, že jsi nám zde zanechal odkaz na google translator, který je tím nejhorším překladačem na internetu. Jak bych to tedy vyslovoval? No, normálně, tak jak se má a jak je to napsané. Zrovna tohle tam mají dobře, slyšel si tam nějaké"í"? Já tedy ne.
    Není třeba se komentátora, pracovně jsem ho nazval bouráka, zastávat. Prostě anglicky neumí, angličtinou nevládne a špatně vyslovuje skoro každé anglické slovo, čímž angličtinu przní a znásilňuje a nelíbí se mi to stejně tak, jakoby prznil češtinu. Bohužel tohle dělá skoro každý recenzent či komentátor (pracovně bourák) v českých vodách. Je to smutné a hloupé, ale je to tak a mrzí mě, že si z toho něco nevezmou a nesnaží se na tom pracovat. I snaha se počítá.
  • Mechwarrior_bw
    skús hľadať medzi "t" a "d"
  • http://translate.google.com/#auto|en|uncharted reprodukor... podla teba sa to ma jak vyslovovat??? :D len k tvojmu Uncharted
  • Neséře tu někdo mimo mísu?
  • A to je přesně důvod, proč jsem DoTA hrál jen po lanu s kamarády. Na worldwide servery nechcu, protože bych taky mohl vypadat jako blb a na potkáni by mě mohly vyhlásit a to nechcu. A tak raději zůstanu u osvědčených onlinovek a klasik typu CS nebo RO2, protože učít se něco zapochodu mi neštymuje *5*.
  • To je proto, že je to typ her, ktery frčí, a tak ždímaj a ždímaj...
  • Šak to znáš... jiný kraji, jiný varm *15*... America, F*CK YEAH!
  • Mechwarrior_bw
    Keď može vystúpiť pred kamery a hovoriť o konšpiračných teóriách (9/11 a pod) tak vyhlasovanie CODu za najlepšiu FPS je to najmenej *1*
  • Je to stejný systém...taky jsem musel v EoI dát ne achievement.
  • nej strilecka codko? tak to me opravdu staci, bud je v te americe vsechno zaplaceny a nebo ti amici jsou uplne vypatlani, ale co uz jsem na to zvyklej ze to jsou tupe hlavy bez mozku, 10x jim vydaj tu samou hru malinko pozmenenou a oni ji vzdy koupi a vzdy ji vyhlasi hrou roku :DDDDD konec.
  • ?
  • Kr.Pa
    jen pro upřešnění, dota Dala světu žánr MOBA, což jsou všechny zde vyjmenované hry.
  • Hram dotu od doby ked boli verzie tak stare ze vacsina z vas curala do plienok... Dota bola super ale stary w3 uz nestihal.. hlavne pripajanie do hry ked vas odpojilo na par sec sa nedalo (hranie cca 4 roky)... Potom prislo HON (hram cca odkedy bola uzavreta beta) take iste plus vela vylepseni.. na to presli ludia a ked je tu dota 2 zadarmo zase sa preslo tam.. ale bez tohoto postupu by nebola dota 2 taka aka je.... a ostatne veci nepovazujem za konkurenciu lebo LoL a ostatne je proste ine.... Konecne su prec casy kde ste museli varit(ROBIT SERVER) hry a cakat na hracov potom sa niekto odpojil a vy ste cakali.. teraz ten system je o dost lepsi
  • To je tam dokonce 2x. A kdyby to bylo jenom párkrát, že člověk ulítne, ale dělat to stylem, co název nebo anglické slovo, to perla je fakt na gavno.
    Je to o to blbější, že je to TV a TV by měla mít tyto věci v pořádku, pak se stane, že to začnou lidi opakovat a budou to brát, jako správnou verzi, i když správná není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit