Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 45. díl herního pořadu Re-Play
27.12.2011 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
No ani ne :) oni ty hry jsou uz nejakej patek vydany. Jenom se o nich mluvi v souvislosti s vydanim doty 2 :)
Jinak celkem me vadi, ze kritizuje to, ze dota komunita je na novacky alergicka. JE! a to jenom protoze, zkuseni hraci chcou hrat se zkusenyma hracema a mit v teamu amatera nici celej team play. To je jakoby v Real madridu hral Pepa z pralesni ligy... -
to ses o tom dozvedel brzo
-
A nerostou ty DotA hry poslední dobou jako houby po dešti? Čert, aby se v tom vyznal...
-
"Je sobota po O"... Mě mrdne, to má být jakože ubercool? *15*
Jo a proč se ta Alžběta furt tak "upchímně" chlame? Pamela z ní nikdy nebude, tak by měla alespoň zaperlit svým intelektem a ne si hrát na uchichotanou krasotinku, co má pánskému obecenstvu tak akorát zvednout "náladu". *5* -
Juchů Generals II! *14* *15*
-
Ano, také mě to pobavilo, občas tam ta angličtina hodně vrže, pff občas...pořád.
-
Komentator bude tezko ten, kdo ty texty pise, ale opravdu to pusobilo dost vtipne ; D
Zrovna tenhle dil byl na komoleni dost vyzivnej. -
Když už někdo vystupuje (respektive je moderátorem) v pořadu o hrách, měl by o nich alespoň něco vědět (respektive ten, co mu to napíše na papír, ze kterého to potom čte). Neboť ten obrovský organický tvor v traileru na ME 3 je očividně Thresher Maw (Šavlozubec) a to by poznal snad každý kdo hru hrál... Nejsem dnes nějak moc rejpavý? *15*... uvidíme až dokoukám cele video, bo tady v práci se minuta videa načítá kolem pěti minut *15*.
-
Mezi námi... Není Heroes of Newerth téměř přesná kopie DoTA ještě z WarCraft 3? *4*
-
Mě stačilo už jenom Ančártýd (Uncharted) *3*
-
Máš pravdu. A nechtěl jsem se přiznat.
-
Tak chod na re-play.cz, tam je to cele.
-
Nechtěl jsem sem psát, ale když ten komentátor řekl něco o špatně vyslovovaných anglických nadávkách, tak jsem jinak nemohl. Ten bourák, který znásilňuje a przní angličtinu bude něco říkat o výslovnosti??? Ať si vyšperkuje tu svojí výslovnost a neříká ty svoje perly, které se fakt nedají poslouchat. Sám umí úplný gavno a kritizuje. Fakt super.
-
Já bohužel taky a minulým dílu to bylo taky tak. Zajímalo by mne proč...
-
Neni to DOTA neco jako Rise of Immortals? Nedavno jsem to hral/musel hrat na Steamu a prislo mi to jako v podstate totez...
-
nekecej, zapomněl si na to :)
-
taky jsem u toho preview dost valil oci
-
To video mám v půlce recenze useklé jen já ?
-
RoI a BCH si zapomel
-
Čepice nemá nic společného s hrami, tak jsem si dovolil udělat výjimku.