Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ani ne :) oni ty hry jsou uz nejakej patek vydany. Jenom se o nich mluvi v souvislosti s vydanim doty 2 :)

Jinak celkem me vadi, ze kritizuje to, ze dota komunita je na novacky alergicka. JE! a to jenom protoze, zkuseni hraci chcou hrat se zkusenyma hracema a mit v teamu amatera nici celej team play. To je jakoby v Real madridu hral Pepa z pralesni ligy...
  • jindra.veliky
    to ses o tom dozvedel brzo
  • PreidaQ
    A nerostou ty DotA hry poslední dobou jako houby po dešti? Čert, aby se v tom vyznal...
  • "Je sobota po O"... Mě mrdne, to má být jakože ubercool? *15*

Jo a proč se ta Alžběta furt tak "upchímně" chlame? Pamela z ní nikdy nebude, tak by měla alespoň zaperlit svým intelektem a ne si hrát na uchichotanou krasotinku, co má pánskému obecenstvu tak akorát zvednout "náladu". *5*
  • Lawliet
    Juchů Generals II! *14* *15*
  • Ano, také mě to pobavilo, občas tam ta angličtina hodně vrže, pff občas...pořád.
  • Komentator bude tezko ten, kdo ty texty pise, ale opravdu to pusobilo dost vtipne ; D
    Zrovna tenhle dil byl na komoleni dost vyzivnej.
  • Když už někdo vystupuje (respektive je moderátorem) v pořadu o hrách, měl by o nich alespoň něco vědět (respektive ten, co mu to napíše na papír, ze kterého to potom čte). Neboť ten obrovský organický tvor v traileru na ME 3 je očividně Thresher Maw (Šavlozubec) a to by poznal snad každý kdo hru hrál... Nejsem dnes nějak moc rejpavý? *15*... uvidíme až dokoukám cele video, bo tady v práci se minuta videa načítá kolem pěti minut *15*.
  • Mezi námi... Není Heroes of Newerth téměř přesná kopie DoTA ještě z WarCraft 3? *4*
  • Mě stačilo už jenom Ančártýd (Uncharted) *3*
  • Máš pravdu. A nechtěl jsem se přiznat.
  • Tak chod na re-play.cz, tam je to cele.
  • Nechtěl jsem sem psát, ale když ten komentátor řekl něco o špatně vyslovovaných anglických nadávkách, tak jsem jinak nemohl. Ten bourák, který znásilňuje a przní angličtinu bude něco říkat o výslovnosti??? Ať si vyšperkuje tu svojí výslovnost a neříká ty svoje perly, které se fakt nedají poslouchat. Sám umí úplný gavno a kritizuje. Fakt super.
  • Já bohužel taky a minulým dílu to bylo taky tak. Zajímalo by mne proč...
  • Neni to DOTA neco jako Rise of Immortals? Nedavno jsem to hral/musel hrat na Steamu a prislo mi to jako v podstate totez...
  • nekecej, zapomněl si na to :)
  • taky jsem u toho preview dost valil oci
  • To video mám v půlce recenze useklé jen já ?
  • Kr.Pa
    RoI a BCH si zapomel
  • Čepice nemá nic společného s hrami, tak jsem si dovolil udělat výjimku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit