Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hram dotu od doby ked boli verzie tak stare ze vacsina z vas curala do plienok... Dota bola super ale stary w3 uz nestihal.. hlavne pripajanie do hry ked vas odpojilo na par sec sa nedalo (hranie cca 4 roky)... Potom prislo HON (hram cca odkedy bola uzavreta beta) take iste plus vela vylepseni.. na to presli ludia a ked je tu dota 2 zadarmo zase sa preslo tam.. ale bez tohoto postupu by nebola dota 2 taka aka je.... a ostatne veci nepovazujem za konkurenciu lebo LoL a ostatne je proste ine.... Konecne su prec casy kde ste museli varit(ROBIT SERVER) hry a cakat na hracov potom sa niekto odpojil a vy ste cakali.. teraz ten system je o dost lepsi
    • aha velký kluk :-)...vzhledem k tomu ze dota je z roku 2003 ta a deti se pocuravaj tak do 3let nebo do kolika tak nevim...bud povazujes ctenare games.cz za 10ti leté děti a nebo to bereš podle sebe a počůrával jsi se do 15ti :-p

Jinak jsem nepochopil na co to byla reakce
    • Neséře tu někdo mimo mísu?
    • ?
  • Lawliet
    Juchů Generals II! *14* *15*
    • jindra.veliky
      to ses o tom dozvedel brzo
  • Neni to DOTA neco jako Rise of Immortals? Nedavno jsem to hral/musel hrat na Steamu a prislo mi to jako v podstate totez...
    • Je to stejný systém...taky jsem musel v EoI dát ne achievement.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit