-
grafika dajme tomu ale neohrozene a mlatit vsetko naokolo hlava nehlava.... naozaj kreativne inovacie... *11*
-
Hele jestli neposerou PC "port", tak si to nakonec ještě rádi zahrajem. Snad nebude nikdo nutit člověka střílet lidi kanonem.. Rád bych to zahrál trochu komornějc, jestli by to šlo:))
-
No uvidíme. Zkoušel jsem jen jedničku a tam mi silně nesedla fyzika vozítek. Takže ježdění pr omě nebylo zábavou. Což je u hry tohoto typu gamebreaker. Ale tohle vypadá fakt dobře a as itý sérii dám zase šanci.
-
Koukám, že po dvou neúspěšných kopiích GTA se teď snaží udělat parodii na GTA. No určitě to vypadá zábavně, i když úvod videa si mohl průvodce odpustit. Je fajn, že ve hře můžeš zmlátit nevinné chodce jakéhokoli pohlaví nehorázným způsobem, ale vždycky jsem měl za to, že tuhle featuru si užívají hlavně děti a debilové. Co se ostatního obsahu týče, tak je samozřejmě kůl a strašně hustej, ale pokud to nebude podpořený dobrým příběhem, tak i otevřený město, ve kterém můžete provádět spousty p*čovin, brzo omrzí.
-
-
Ze stejného důvodu mě nechytla Just Cause 2. A útočení na civilisty je svinstvo vždy a všude; jak si kdo svoji úchylku ospravedlní je věc druhá. *4*
-
To je fakt, ale já dvojku projel... i pár lidí jsem zmlátil - a nepovažuju se za debila i když nevím jak mě vidí okolí... a musím říct že jsem u ni vydržel hlavně kvůli příběhu... což je ale vzláštní jelikož ten stál více či méně za ho*no!... ty vole, proč já to vlastně projel? Když vezmu dvojku tak tam taky byly skvělé vedlejší úkoly, ale všechny byly zabity tím debilním jízdním modelem! No, to je fuk! Od příběhu mo nečekám... podle mě zas budou všechny postavy vyloženě nesympatické a přemachrované, ale pokud se povede jízdní model tak by to na chvíli vydžet mohlo, protože ty úkoly ve dvojce fakt byli prd*l... jen se to nedalo hrát!
-
-
Tak na tohle se opravdu těšim :)) Vypadá to jako dost dobrá odreagovačka, jako 2hej díl.. I to město vypadá dost dobře na pohled ;)
-
-
Jediný co mi trošku opět asi bude vadit je ten jízdní model :( ten vypadá zas dle mě hrozně, to samý to nastupování do aut..
-
-
No zadny Grand Thef Auto necekej:)
-
-
Tahle serie se s GTA hodne srovnava,ale vzdy je o kousek pozadu:)
-
-
Pozadu? Vážností určitě, ale vším ostatním je kus před GTA ;).
-
-
To mi asi něco uteklo...
-
-
-
-
je to arkádová šílenost od které nemůžeš čekat nějaký realistický jízní model a to nastupování je uděláný tak aby nezdržovalo od nepřetržité šílené akce ;)
-
-
-
Video mi nejede, každopádně na hru se těším. Saints row má svý kouzlo :)
-
-
sem na tom stejne
-
-
Rad bych se podival, ale jako skoro kazdy druhy video tu nejde *7*
-
SR je prostě strašně ulítlé. Je to GTA klon a vždycky bude pozadu.
-
Na netu jsem našel 9-minutové video od ign,je to docela solidní šílenost,avšak nic jiného jsme od této hry asi ani čekat nemohli,aneb všechno co Dan Vávra nemá rád na hrách zavedeno do naprosto absurdních rozměrů...
http://www.youtube.com/watch?v=ecQXBq06t4s -
Na mě trochu moc ulítlé, ale je vidět, že se snaží zkoušet nové prvky a to je jedině dobře.
Za mě palec nahoru