Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrthodinové demo z Metal Gear Solid: Ground Zeroes
2.9.2012 | Petr Poláček
110 příspěvků
-
Ok, nedávno se nějakej člověk z Ubi-Softu pozastavoval nad tím, proč recenzenti hodnotí lépe japonské tituly, než ty západní. Myslim, že tohle je odpověď. Až budou západní vývojáři umět udělat úvod, jehož atmosféra by se nedala nakrájet ani nožem od Horsta Fuchse a to bez jediného výstřelu či výbuchu, tak pak si můžou stěžovat, že se někomu nadržuje.
-
-
Z poslední doby se mi hodně líbil úvod Sleeping Dogs...i když je fakt, že japonským ani tak nesahal ani po kotníky. =)
-
Dámy a pánové, zní to možná neuvěřitelně, ale dala! Prostě nejlepší švýcarská ocel zvládne vše a to za neskutečně nízkou akční cenu. *3*
-
-
Né Horste, opravdu? To není možné!
-
-
Dokážeš si představit stejných 14 minut v podání západu? Počítám, že celej ostrov by vyletěl do vzduchu ještě před prvním slovem. Jasný, Kojimova grupa neukázala nic, co by již nemělo jiný herní video nebo gameplay, ale nemůžu si pomoc - ten feeling z celé scény, podání kamery a podobně je opravdu někde jinde. Možná je to jen tím, že Japonci jsou blázni a my jim to tak dobře žereme. *1* Ale, dokud se u nich dělají hry jako MGS, tak pohoda.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=v7ssUivM-eM
-
-
Asi tak, myslim že E3 prezetačka Blacklistu byla proti tomuhle dost zívačka. A to tady Snake udělal asi pět kroků, hodil světlici a nastoupil do vrtulníku.
-
-
Z nějakého důvodu se místo přehrávaní videa, zobrazuje pouze nápis "Video je soukromé" s analogovým šumem na pozadí.
*7* -
Na PC? Fakt? Metal Gear se po nějakých devíti nebo kolika letech konečně vrací na PC?
Tomu se mi ani nechce věřit. Skvělá zpráva! *14* -
-
PC to si prosím ta počul v ktorej časti tej prezentácie?
Edit: ale aby som nebol až tak kritický tak som čital že sa iba uvažuje o PC verzií. -
-
Nepočul, ale četl: Viz "Člověku se skoro až nechce věřit, že to je ukázka z něčeho, co poběží na současné generaci konzolí (a PC), jak bylo několikrát Kojimou zdůrazněno."
-
-
Je to nedorozumenie... pozri si predlzenu verziu prezentačky a bude ti to hned jasne... viem, že tu v článku to je písané ale to je blbost.
-
To je, obavam se, nedorozumneni. Na PC to oznameno nebylo.
-
-
-
Hra je pouze pro xbox a ps3. Na pc byla jen emulovana ta reprezentace.
-
-
kdyby se tento díl vrátil na PC platformu, asi bych měl nerdgasm, Metal Gear je jedná z mála serií, která mě štve, že jsem neměl možnost ji hrát v plné palbě, tedy všechny díly.. hrál jsem MGS 1 (na PC i na PSX), dále dvojku na PC a trojku a čtyřku už bohužel ne, jak už jsem napsal jinde.. líbí se mi jejich zachování stylu hry, stealth je stealth, nehrajou si na něco víc (vid Ubisofte), z grafiky mi spadla huba stejně jako když jsem poprvé viděl MGS4, atmosféra, práce s kamerou, prostě Kojima umí..
jinak zase někteří tu ospravedlnují to, že konzole do stareho železa nepatří, když máte velmi šikovné vývojáře a lidi s dokonalou vizí, v tomhle případě už umělce, tak je jasné, že i na starém železu může vypadat cokoliv, takhle pěkně, ale tím nechci říct, že kdyby to pak běželo na nějákých GTX690, tak že by to bylo lepší to ne.. po výpočetní stránce hra může být nenáročná, ale zároven může být dechberoucí, jak už víme i na PC a nejen na konzolích.. -
Tou hudbou od Morriconeho (Here's To You) mě opravdu potěšili. *3*
-
Muze mi nekdo vysvetlit jak je mozny neco takovyho vytvorit na x let stare konzoli?? Dovede si nekdo predstavit jak by vypadala hra, ktera by plne vyuzivala potencial moderniho pc ??? Neskutecny, klobouk dolu jestli to teda na konzoli bude vypadat takhle a ja verim, ze bude. Pro takove pripady tu mam ps3, ja vedel, ze jeste nerekla posledni slovo.
-
-
Tak tak moje slova *3*
-
-
nejaka hodna duse by mi mohla vysvetlit, jak je to s tema postavama Snakea. Naked Snake, Old Snake, Big Boss...?! vubec se v tom nevyznam a google sjizdet nechci.
-
-
Naked snake a Big Boss je jeden a ten samej (Ten za kterýho hraješ v MGS3 a PSP Metal Gearech) a je to ten ve videu. Nemá oko. Solid Snake je jeho klon. Za něj hraješ v MGS1, chvíli MGS2 a MGS4, kde je jako Old Snake -
-
já bych si někde rád zahrál i za Liquid Snakea, to byl celkem sympaťák :D rozhodně by mi sedl víc než Raiden.
-
-
To by mohlo bejt zajímavý, ale já bych nejradši pořádnýho Metal Geara za cyborg Raidena nebo Grey Foxe.
Jinak pro rychlou rekapitulaci prvního dílu doporuřuju tyhle videa:
http://www.youtube.com/watch?v=DwrPuCnNbv8
http://www.youtube.com/watch?v=sXX5drqRD9s
Na rekapitulaci čtyřky stačí tohle :
http://www.youtube.com/watch?v=7kNrIn8H32c
-
-
Taky se v nich vubec nevyznam diky za objasneni.
-
-
-
Takto : Kojima oznámil, že nový engine chce mať taký, aby mohol bežať bezproblémovo na viacerých platformách - nielen Xbox360 a PS3... ďalej, načo by ukazoval hru, o ktorej hovorí, že fakt takto bude vyzerať, na PC, potom by hru nevydal na PC a na súčasných konzoliach môžu ľudia o takejto grafike len snívať -- aký ma potom zmysel ukazovať hru v takejto podobe? To, že zatiaľ fakt je hra oficiálne oznámená len pre konzoly, je - teda podľa mňa - marketingový ťah, ako to už v tejto dobe chodí a u Japonských vývojárov sme nato už navyknutý .. ale samozrejme, stále netvrdím, že hra na 100 % vyjde aj na PC, ale vidím tie šance na dosť dobré
P.S. vidím, že tu ľudia píšu, že "aha, čo dokážu staré konzoly"... však toto demo beží na PC, takže zatiaľ žiadne ukážky z konzol, čiže neverím, že takáto grafika bude aj na konzoliach, takisto ako v prípade Watch Dogs (samozrejme Beyond a Last of Us vypadajú super, ale toto je predsa iný level grafiky) -
-
Já bych se ani nedivil, kdyby ta hra na konzolích vypadala takhle. Koneckonců na tý technologii makali nějakých pár let.
-
Prosim te kde si vzal ze to bezelo na pc ? Anglicky rozumin dobre a nikde jsem to tam nepostrehl .... takze dle me to normal na ps3 bude vypadat takto ne-li jeste lepe .
-
-
Novináři který na tom eventu byli říkali že to běželo z PC.
-
-
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/09/01/metal-gear-solid-zeroes.aspx
-
-
-
-
Vypadá to luxusně. Já tedy hrál jenom PC verze (MGS1,2) ale vždy se mi líbil příběh a jeho zpracování. Jsou to asi jediné hry u kterých jsem na konci doslova brečel dojetím *15*
-
-
je to zvláštní, ale málo ktrá hra mě tak bavila a chytla jako MGS. U pozdějších dílů mi ale doopravdy přišlo trochu moc zvrhlý, že se ze Snake stal sud, kterej se prostě válel mezi enemáka, nebo ze sebe dělal sochu... Už mi to přišlo moc přehnaný.
-
-
I když nejsem nějaký velký příznivec Metal gear solidu tak se mi to dosti líbilo a tím že to bude na pc to je ještě větší plus. Jenom jsem se chtěl zeptat kdo byl ten chlapík s tim kouboukem a spálenou tváří.