Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    jsem hluchej, nebo slepej, ale ta první úvodní (o čem pořad bude) videosekvence je z minulýho dílu a vůbec tam nesedí;)
  • Dlaha
    Nový hlas namlouvá recenze, řekl bych, že je lepší, i když docela nekonvenční :)
  • Dlaha
    Ta moderátorka je vážně docela v pohodě, určitě lepší, než ta minulá. Ale Tuček mě moc nebaví, nějak mi ten jeho hlas přijde docela otravnej a ani na ty jeho "humorný" ksichty se moc dobře nedívá. Vážně by mě zajímalo, proč odešli oba z té minulé moderátorské dvojice.
  • jj dnes se to povedlo! Je fakt že v GAME PAGE jsou ty scénky hodně trapny.A hlavně Tuček je nepřekonatelnej !!!! Jeho styl humoru je naprosto super.Jinak čtený komentář už má taky konečně úroveň.Jen tak dál !
  • BoB.2
    Pěkne akorat ten chlapek co komentuje hry mě podle hlasu připadal tak na 60letýho dědu co v životě nehral žadnou hru. *5*
  • Kdy bude herní pořad i pro odrostlejší hráče ?
  • Dneska jsem koukal na Game Page i Re-Play a druhý zmíněný byl o hodně lepší. Ne jen kvůli obsahu, ale také jsem ho nemusel přepínat kvůli trapným scénám.

Game Page jsem přepínal vždycky, když začínala nějaká scéna. Ta s tím (SPÝDEM byla vrcholem trapnosti.)

*12* *12*
  • Tak dnešní díl byl rozhodně o dost lepší než díl minulý, ale co mě na tom neskutečně sere je ten vyblitý zvuk, vždyť to se skoro nedá poslouchat...
    Jinak dobrý, v poho moderátoři, v poho recenze, na mě to působí líp než Game Page.
  • Pro ty co neviděli dnešní díl, co to tam bylo za tolik proklamovanou novinku prosimvás ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit