Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli je v cr nejaka holka ktera toho o hrach vi opravdu hodne, tak je to betka.
  • Core
    Je tam jen pro puberťácké oko. *12* *12* *12*
  • trolo
    no ty kokso v kazdej diskusii k replayi stale dokola to iste:
    moderatorka naprd
    anglictina naprd
    humor naprd
    ked sa vam to nepaci tak to nepozerajte
  • Dneska v telce byl uz novy komentator, a rekl bych ze byl naprosto super. Uroven poradu spoupla o desitky procent :) Dobra vyslovnost, prijemne se poslouchal a nebyl to stereotypni prednes
  • ta angličtina doopravdy není nic moc a to teprv dnes mi to přišlo něják přehnaně vyslovovaný všechno, on je docela rozdíl když člověk mluví pořád anglicky oproti tomu když mluví ostrou češtinou a pak uděla takový to "eeoouull" :D darkspoeeeuull atd.. blizzaeeeuulld... v mém okolí i anglicky mluvicí lidi řeknou třeba i počeštěle jednoduše prostě blizzard, tak jak se píše tak řeknou.. darkspor atd.. asi moc kritizuju a vim, že se to musí něják vyslovovat pro široké publikum v televizi aby zase pak neprskali rádoby angličtináři atd.. ale dělá to hrozně moc herních komentátorů/recenzentů.. jinak dobrý díl a těšim se na další :)
  • USER47
    Alžběta má opravdu na herní scéně přehled a hrám se poměrně dlouho věnuje. Akorát to holt není moc dobrá moderátorka.:)
  • Vilem Koubek je proste spatnej komentator a taky neni moc dobry, ze to vypada, ze se Trojanova stydi za to, co rika (trapne se usmiva, kdyz se snazi bejt vazna). "Deeerty 3" (spinavy 3) a test draajv jsou bidny. GP ma trapny scenky -> zustavam na games.cz :S
  • Dneska to Alzbetce moc slusi.
  • mě přijde, že se Alžběta nechce chytat na ty jeho nerdovské vtípky (a ty jsou v herním pořadě základem humoru) a na tom padá celá jejich moderátorská spolupráce a tím ztrácí i celý pořad...
    ...osobně mi tento styl humoru taky nesedí, ale myslim, že by tomu pomohlo, kdyby každý jeho vtip nebyl podložen trapným tichem...(nebo se nám Bětka snaží sdělit, že na ni takovéhle fórky nezabírají *3* )
  • Core
    Co to je proboha vedle něho za slepici? Tu tam dali rozhodně proto, že má určitě na herní scéně přehled a protože se věnuje hrám *1* Tento pořad se definitivně stává "kůůůl" pro skupinu temnohustých "hráčů" do 15 let... Odpad a to mi stačilo vidět jen jeden díl... *12* *12* *12*
  • to amewicke w je fakt tragicky, poprve se tomu clovek i zasmeje ale pak uz to jen trha usi. a "balitstowm" tomu fakt nasadil kowunu... bleeeeee
  • nj dobry fail, tak to bylo i v telce? *8*
  • Podle mě Tuček dneska válel. To "budu k tobě upřímný" nebo s tou novou mapou to dneska fakt zabil Líbí se mně ten pořad. *4*
  • na tom obrázku na videu vypadaj jak dementi :D
  • Slova Test Drive moc přehání a snaží se aby to znělo anglicky.
  • mirekdusinojc
    Neřekl bych. Působí mnohem více seriózněji a celému pořadu to přidává na kvalitě. Jen se v pořadu nesmí objevovat rádoby cool renezce, plné drsných výrazů, jakou byla ta první na Bulletstorm. V tomto hlasovém podání působila velice směšně. Ovšem to neznamená, že je chyba na straně předčítače. To je chyba recenzenta, který zřejmě v záplavě testosteronu po bezprostředním dohráním hry ze sebe nedokázal vydat nic inteligentnějšího.
  • nikdy nerikejte v anglicttine slova, kde je R, znite jak idioti
  • Erien
    Tak si založ svůj vlastní herní pořad. Když si tak odrostly hráč.
  • není to celé minulej díl?
  • Psychotic
    Až bude soap opera pro muže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit