Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrtý díl herního pořadu Re-Play
5.3.2011 | Redakce Games.cz
89 příspěvků
-
hudba je skvělá :) takhle dobrý úvod nějakýho programu jsem dlouho neviděl. začátek ej fakt moc dobrý
-
mohli by vysílat opakování někdy v noci bo na to pokaždé v sobotu zapomenu:D
-
Strašná hudba.
-
to suhlasím ,ale aspon keby to povedal americky správne(správne čo sa týka výslovnosti bez žiadneho akcentu) ako "ultraemericky" nesprávne :))
-
No on se i LG v těch videorecenzích bohužel očividně (uchoslyšně?) snaží znít co nejüberameričtěji : /
Pamatuju jak jsem vyloženě trpěl u (jinak super) recenze na Precursors. Lukáši, fakt - prosím... myslím že na každýho troubu, kterýho "prykchauarzuourz" oslní, je dvacet lidí, kterejm se z toho udělaj akorát pupínky, a oči vystřelej navrch hlavy : D
Snad ani ten původní replay předčítač mě v tomhle tolik neiritoval. Ale tam byl zas problém v tom, že jedno slovo řekl taky tak trapně ultraemericky, a další uplně nesmyslně pačesky.. Nejen proto tu výměnu určitě většina lidí ocení. -
ale feedback je stavebni kamen pro zdokonalovani a vychytavani much. bez kritiky by si tvurci mohli myslet ze je to bez chyb a jeli by dal ve stejny lajne. takhle prinejmensim zmenili komentatora. pravda, negativni kritiky je, aspon v tyhle diskusi, mnohem vic nez ty kladny, ale takova je holt lidska povaha. kdyz je neco dobry, proste to tak je. kdyz je neco spatny, hned se lidi ozvou.
porad se mi libi, i se z nej dozvim zajimavy veci, ale nezlob se na me, ta komentatorova anglictina je fakt hrozna (zbytek jeho komentare mi nevadil, ba se mi i libil, ackoliv jiste muze bejt lepsi). taky me trochu mrzi ze takovy dva formaty na cesky herni scene, jako jsou tukan a alzbeta, tam reknou vseho vsudy par vet co by zvladnul kazdej lojza, u recenzi je fotka autora zrejme psany recenze v papiraku, a 90% poradu dominuje komentator. kdyz uz tam daj osobnosti z herni sceny, meli by je vic angazovat, aby tam nebyli jenom na paradu. -
No ono "Baletstorm" v podani Grygara taky asi neni to sparvny orechovy ;-) http://games.tiscali.cz/podcast/ podcast 15 cas 17:50 - 18:30
Kazdopadne uz v poslednim dile repplay v tv byl komentator jiny, lepsi, i kdyz u teto hry ta vyslovnost zustala spatna pokud si pamatuju -
nahrej se a pak si to v ruznych castech pust a uvidis jak budes vypadat sam
-
"ballitstorm" myslel som že ten chlapík sa po cryteku už neprekoná,ale on zrejme nemá hranice.Nieže sa to tak nevysloví ani amirickou angličinou,ale ani britskou.Jediné na čo sa teším dopredu ,sú jeho totalné sračky ktoré vypustí z pusy. ps. http://www.gametrailers.com/video/bulletpoints-with-bulletstorm/709105 ak by si to čítal ,počúvaj to asponˇ 1000 x abys nikdy nevypustil z huby ballitstorm
-
Jojo... Takovy rovnou veset, at je na tom svete lip, co? : D
Hochu... kdyz tebe tak posloucham.... ..kam ten svet speje.. : D
No ono zrovna v tomhle vlaknu kdyz koukam i na ty plusy a minusy tak se mi ta otazka vnucuje skoro vazne... *7* -
Celkove mi prijdou recenze zbytecne dlouhe, na stopaz poradu se to moc nehodi
-
Pořad to byl dobrej, ale ten GHOTIC, v novinkách mě položil. A taky výrok moderátorky "jo, kdybs veděl kolik toho mám nahráno" ...:D
-
Nesnáším kritiku na něco čeho je málo a těchto pořadů máme v cz TV tolik že je spočítám na dvou prstech. Chválím vás i když mouchy to má, ale to má i konkurence.
Lemmings = 20 let ? Nezbývá než blahopřát a divit se jak rychle to letí. -
pri recenzi budovatelske strategie sem skoro usnul :) a recenze buletstorm byla moc dlouha :) a nudna *4*. Gamepage mam rad a re-play ho dohaní coz je dobre, díky konkurenci
-
Ale když se nám: 1. nelíbí moderátorka, 2. nelíbí se nám recenze, 3. ptáme se posté co to hraje za hudbu (pro blboně: Prodigy - Spitfire) a za 4. viděli jsme aspoň 4 Re-playe na COOLu, tak je s náma něco špatně. *5*
-
Akorát, že s Leošem to už jde teď jen z kopce. *1*
-
Bohužel se najdou tací koko*i, co Prodigy neznaj. Kam ten svět spěje. *10*
-
Tady se dycky resi jenom 3 veci: moderatorka, spatny komentare recenzi a "co je ta a ta hudba?". (A byli a porad to jsou Prodigy a kdo nepozna jejich nejproflaklejsi pecky by sem mel stydet:)).
-
Kdo nezna Prodigy nezije nebo je baby
-
Frikulín?