Přejít na výpis diskuzí
Sledujte další díl herního pořadu Re-Play
15.4.2012 | Redakce Games.cz
50 příspěvků
-
To vážně jsou lidi pod 50let co neviděly ani jeden díl SW? *15* *5*
-
-
Tak třeba já podle všeho - moment - ne tak opravdu ne, nejsem žena; neviděl ani jeden díl SW. Třeba jednou *4*
-
Já je viděl, a dodnes toho lituju...
-
Si představ, že jsou taky tací, kterým to nic neříká. Divný co *15* Celej jsem neviděl ani jeden a vůbec mi to nechybí. Nic pro mě...
-
Mám 36 a s úspechom som sa tomu vyhol, strašne ma vytáčajú trkotajúci roboti.
-
-
Já mám 20+- a viděl jsem jen prequel trilogii.
A KotORy se mi líbily mohem více. -
-
*smazáno
-
KOTORy jsou stonásobně lepší než všechny filmy dohromady... (a to jsem ani jeden nedohrál, takže jsem se nejspíš ještě o dost připravil)
-
-
No, nemyslím si, že jsi o něco přišel... Žádné knihy z SW univerza jsem nečetl, ale filmy jsou těžký průměr, všechny.
-
-
Tak natoč něco lepšího a předlož ke zhodnocení...
-
-
-
To by si se divil. Většinou se jim říká ženy *3*
-
-
to jsou bytosti ktery vetsina lidi tady nezna. je to pro ne neco jako recka mytologie. *5* *4*
-
-
A ty jsi jednim z nich. Sotva muzes sve osmilete spoluzacky povazovat za zeny. *3*
-
-
-
-
Tuček mluví jak dobytek. To je samý eee. Kdyby takhle mluvil v FCpodu, ok to je živě, ale jak ho můžou nechat tohle říkat v televizi? A ani SW neviděl...
-
-
si taky vychcani a mudry by ma zaujimalo jak uzasne sa smejes ty a zakoktavas sa , ak ne asi mas 180 IQ ze hovoris plynule :D
-
-
Od kdy je pro hovoření plynule minimen IQ 180? To často zvládá i spousta trotlů.
-
-
hovorim obrazne vy cesi vzdy setko musite brat vazne:D
-
-
To jsi uhodil hřebíček na hlavičku... Je to skutečně tak (aniž bych hodnotil, jestli je to dobře nebo ne).
-
-
-
I kdybych se smála jak hyena a mluvila jak ty píšeš, tak se tak alespoň neprezentuju v televizi, Maďare.
-
-
Dejmilí.ZenDrsoňová strikes back, f*ck yeah!
-
-
-
Měli sme aj Rychle Eee Mluvícího Eeee Kosmonauta, takže zrovna cápek v pořadu pro mladý mi fakt nevadí, že takhle mluví.
-
S tím SW si dělal asi srandu, řekl bych... A to jeho eee je asi jako to "hehehe-chichichi" od Běda Běty, prostě dobrá dvojka, no. *3*
-
-
skoda ze na ty akci nemela Alzbeta taky nejakej kostym.
treba tuten http://bit.ly/H8NoJR
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Jaj, čekal bych od tebe lepší vkus, Jindřichu... Kdyby se tak blbě nechichotala, kdykoliv je v záběru, tak by si jí nikdo ani nevšiml. *7*
-
-
se mnou by nemela sily na smich *5*
-
-
to ti ale dost věřím *1*
-
Tak to pak jo. *1*
-
-
-
-
OMG, jak Tukan s lightsaberem machruje na Vadera, načež tam přikluše ten trooper a... :-D
Mimochodem, proč se ta Běda Běta musí pořád tak blbě hihňat? -
-
Možná jí tam ukazují tvou fotku. *12*
-
-
No, leda by jí to tam nějak projektovali do mozku... No, doufám, že ne, chudák já!
-
-
-
už jsem se lek, že tu od tebe nebude příspěvek
-
-
A kdyby se opět nehihňala all the time, tak by byl i pozitivní... *4*
-
-
-
-
*Supr, nejsem zabanovaný...
Tukan byl dneska docela vtipný, to bych vyzdvihl. A recenze toho SW kinect též docela zajímavá... Zajímalo by mě, jak to funguje v reálu. -
-
Mě překvapilo, že to působí docela solidně.
Protože jak říkal Petr Poláček - starší videa vypadaly jako velká blbost. -
-
Podle mě to vypadá jako blbost pořád.
-
-
Tak spasení herního průmyslu z toho nebude... Ale pro mě je to pořád zajímavější než DLC do ME nebo COD 58. *4*
-
-
Možná je to zajímavější, ale pořád jde o další ubohej pokus vyždímat něco s už tak dost znásilněný značky SW. Proto si podle mě nezaslouží existovat.
-
-
Pokud se na to díváš takhle, souhlasím... Já to více beru jako zajímavý pohled na využití kinectu (pokud neberu to tancování). SW univerzum jde mimo mě... (krom Jedi Academy, supr hra)
-
-
-
-
Docela bych si na to přečetl recenzi zde na Games... Doufám, že bude. Možná i videorecenze by bodla, ale jako chápu, že jsem se defacto na jednu právě teď v tom Replayi dodíval *1*
-
-
-
Ted si trochu pripadam jak na ceskym Eurogameru.
Komentáře: 40
A ja jich v diskusi vidim sotva polovinu. Tam to mazou a banujou, tady... to mate jen rozbity, ci jak? :) -
-
Tady naběhl nějaký týpek, co si říkal paroubek, a začal nevhodně urážet všechno a všechny... *4*
-
-
Na druhou stranu jsem se docela pobavil...
-
-
Mně též nevadil, ani když urážel mě... *4*
-
-
-
-
Temna strana jest ta druha.
Drz hubu Yodo a sezer si ten svuj toust.