Přejít na výpis diskuzí
Sledujte další díl herního pořadu Re-Play
5.2.2012 | Redakce Games.cz
62 příspěvků
-
Hergot, at ti moderatori prestanou pusobit tak strasne umele. Mikulas se jeste da zkousnout, i kdyz je to taky hrozny, ale Alzbeta to je uplna katastrofa.
-
-
Alžběta je jediná kdo ten pořad drží na vodou, bez ní by ten pořad ztratil polovinu svého diváckého publika. *1*
-
-
Ty voe, běda Běta... Vždyť je úplně marná (a nebo se takovou aspoň sama dělá). *7*
-
Smutná pravda.
-
-
Ty fakt myslíš, že se na to půlka lidí dívá kvůli ní?
-
-
Par Fightclubu zpet padla v dotazech otazka, jestli nektery z hostu navysuje sledovanost resp. poslechovost podcastu. Odpoved Martina Bacha - kdyz tu byla Alzbeta sledovanost streamu byla o 40% větší. Dle mého názoru to není u Replaye jiné. Myslim ze kvalite poradu by prospelo kdyby moderoval klidne Mikolas (pokud by si ovsem odpustil ty krecovite vstupy, ktere praktikuje uz od dob Scorelive) a pribral k sobe nekoho opravdu zapaleneho do her. Nekoho kdo treba hraje vice jine hry nez Mikolas a diva se na to jinou optikou, zaroven ale aby si byli v te moderatorske dvojici rovni. Na druhou stranu ale rozumim tomu ze by sla sledovanost dolu.
-
-
Ono nejde moc o to jestli ten podcast s ni je slaby. Pamatuju si chat u streamu podcastu, kdyz tam byla Alzbeta poprve. Slovo "kozy" tam bylo napsano zhruba 100x behem minuty. Myslim ze vetsina lidi co to tenkrat sledovala ani moc nepostrehla obsah toho podcastu, ale sledovali jen Alzbetu a chat. Jinak souhlasim s tim, ze nejlepsi podcasty jsou Polacek, Grygar, Bach (i kdyz ten mi nekdy prijde ze tam vic spi nez mluvi) + host ktery ma co rict.
-
Jo, na tu otázku si pamatuju... Ale moc tomu nerozumím, podcasty s ní patří vždycky k těm nejslabším. Naopak nejlepší je, pokud se sejde trio Poláček - Bach - Grygar + nějaký zajímavý host.
Suverénně nejlepší FIGHTCLUB byl, jak pánové Bach a Poláček to prali do Vávry zleva-zprava, jaký je ignorant a fabulátor, a Grygar se u toho jen chlamal do kamery *1*
-
-
Po zvážení jsem změnil názor.
Část lidi ale možná ano.
-
-
-
-
-
no 1 rada byla super ale toto? toto je odpad
-
Už ani soutěže nejsou ... a budou ?? Ani včera na Prima Cool nebyla soutěž *7* grrrrr
-
nemožem si pomoct ale ten komentator. co komentuje recenziem, tam uplne nesedi SRY, ale ten čo tam bol davno pradavno bol lepši. tento mi dojde nenormalne trapny
-
-
Myslíš toho starého komentátora který to daboval z koupelny ? díky nechci.
-
-
Možná to daboval z koupely, ale jeho hlas byl rozhodně na poslech příjemnější než hlas nynějšího komentátora. *3*
-
-
-
sakra nestihol som to :(
-
-
Hmmm...?
-
-
RIPlay 2012, víc tomu nedávám...
-
-
Nedával jsi tomu už před půl rokem "maximálně pár měsíců"? A pak maximálně do konce roku? Za sebe doufám, že to budeš updatovat ještě několik let, je to fajn pořad *3* Za tebe doufám, že si najdeš jinou (podobně dememtní, ale méně hnusnou) zábavu, než permanentně pomlouvat...
-
Není vtipné...není to už ani trapné, už je to pouze smutné a ubohé. *11*
-
-
Máš pravdu, kvalita Re-Playe klesá.
Můžeš doufat, že to je tím, že je suchá sezóna a ne samotným pořadem. -
-
Já ale nemluvil o Replayi...ale o Trolovi.diskuzním, Replay mám celkem v paži.
-
-
Jo, to mi došlo, že jsi mluvil o Trollovi. Já to ale otočil na Re-Play.
Hmm, pokud máš Re-Play v paži, tak proč vůbec reaguješ, když se do něj Troll obul? *7* -
-
Bereš to zbytečně moc vážně... Jak můj příspěvek, tak +/-.
-
A nevím proč s dostal mínusko...tady už lidi mínuskujou z principu.
-
Protože mi vadí jeho postoj...když je tak chytrý tak ať založí konkurenční pořad a pak se uvidí....netvrdím že Replay je bůhví co, ale tohle zavání závistí a nepřejícností, to musí uznat snad každej.A máš pravdu, je to zbytečné na něho reagovat, ale co dneska není zbytečné?
-
-
-
-
-