Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Reakce na runnera, sorry, špatně jsem to poslal.
  • Ringwraith
    ale co dneska není zbytečné?

Taky fakt.

A nevím proč s dostal mínusko...tady už lidi mínuskujou z principu.

Už to tak asi bude.
  • Trol.diskuzni
    Bereš to zbytečně moc vážně... Jak můj příspěvek, tak +/-.
  • A nevím proč s dostal mínusko...tady už lidi mínuskujou z principu.
  • Protože mi vadí jeho postoj...když je tak chytrý tak ať založí konkurenční pořad a pak se uvidí....netvrdím že Replay je bůhví co, ale tohle zavání závistí a nepřejícností, to musí uznat snad každej.A máš pravdu, je to zbytečné na něho reagovat, ale co dneska není zbytečné?
  • Ringwraith
    Jo, to mi došlo, že jsi mluvil o Trollovi. Já to ale otočil na Re-Play.

Hmm, pokud máš Re-Play v paži, tak proč vůbec reaguješ, když se do něj Troll obul? *7*
  • Já ale nemluvil o Replayi...ale o Trolovi.diskuzním, Replay mám celkem v paži.
  • Ringwraith
    Máš pravdu, kvalita Re-Playe klesá.
    Můžeš doufat, že to je tím, že je suchá sezóna a ne samotným pořadem.
  • Jelikož jsem v sobotu pracoval, tak jsem se na Re-play díval zde a video není do konce. Zkusím přímo na http://re-play.cz/2012/02/re-play-2s04/ a tam je video celé. Kde se stala chyba? *3*
    Pro mě je to cool pořad s cool lidma.
  • Není vtipné...není to už ani trapné, už je to pouze smutné a ubohé. *11*
  • nejlepsi na tomto dilu byla v zaveru pisnicka od KLF,hned jsem si to musel jit pustit
  • Tenhle díl byl slabší, ale viděl bych to spíš na herní sucho, než špatně odvedenou práci.
    Jinak k moderátorskej dvojici..Mikoláš je v pohodě, myslim že hrám rozumí a mluví k věci.
    Bětka má taky dobrý nazory, ale furt mi tam přijde spíš na oko a spíše nechává mluvit Mikoláše. Ale jinak se celkem dobře doplňují.
  • Možná to daboval z koupely, ale jeho hlas byl rozhodně na poslech příjemnější než hlas nynějšího komentátora. *3*
  • Myslíš toho starého komentátora který to daboval z koupelny ? díky nechci.
  • Warhammer
    Toto bol ozaj slabucky diel aj s tou sutazou nakonci, dufam ze ich nechcu obesit uz :// a ten Sonic :_(
  • Hergot, at ti moderatori prestanou pusobit tak strasne umele. Mikulas se jeste da zkousnout, i kdyz je to taky hrozny, ale Alzbeta to je uplna katastrofa.
  • no 1 rada byla super ale toto? toto je odpad
  • Už ani soutěže nejsou ... a budou ?? Ani včera na Prima Cool nebyla soutěž *7* grrrrr
  • nemožem si pomoct ale ten komentator. co komentuje recenziem, tam uplne nesedi SRY, ale ten čo tam bol davno pradavno bol lepši. tento mi dojde nenormalne trapny
  • Trol.diskuzni
    Hmmm...?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit