Přejít na výpis diskuzí
Sledujte dějiny WarCraftu shrnuté ve čtyřicetiminutovém videu
29.7.2014 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Tohle vypadá, jak kdyby si desetiletý děcko řeklo, že si vytvoří svět do dračího doupěte. Jestli chcete vidět opravdový worldbuilding, přečtěte si něco od Sandersona.
-
a přitom ani jedna z věcí co jsi napsal neni pravda *1*
-
bohužel blizzard nezvlada jednu zakladni vec a to je zoom, a na prolinani textur, nulove animace, vtipny proporce jakože tank je stejne velkej jako človek a hratelnost z roku raz-dva (kdo rychlej klika vyhrava) nejsem zvedavej *3*
-
kdyby nebylo blizzardu tak by warhammer byl už mrtvej, vzdyt z ty hry nikdo nedela poradny hry (fantasy). a 40k je moc depresivní, víc se mi líbí veselejší ztvarneni od blizzardu
-
nedávno sem narazil na tenhle obrázek z Blackthorne, řikám si jak hluboko ta vykradačka až sahá :)
http://www.oldgames.sk/images/oldgames/action/BlackThorne/blackthorne-001.gif -
pšš, tady se pravda psát nesmí
-
Měli spíš udělat Warcraft 4 *13* Hrát několik měsíců onlinovku jen abych se dozvěděl jak se posune příběh mě fakt nebere
-
Boha ... zlatej Warhammer ... Blizzard uz ani to vykradani nedela poradne :D
-
má pekne debilný prízvuk... pripomína mi rytmusa :D
-
počkej, tobě jako fakt funguje změna hlasitosti ve fulscreenu?
BURN THE HERETIC! -
Proč jsem na zdejším přehrávači ještě nikdy neměl problém? To si nedělám srandu, mě to funguje. Není chyba spíš na vašem PC?
-
Jo má skvělá videa *4*
-
ale my se tu na to nepodivame, pujdeme radsi na youtube, neni duvodu pouzivat nefunkcni prehravac s reklamama kolem, diky
-
lol ta hra má nějaký lore?
-
hmmmmmm, asi po sesti minutach nejvetsi gulas a musel sem to vypnout...dik alesi, ted v tom mam uz jasno