Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Svet Warcraftu je dobry priklad ako sa moze svet, mytologia a pribeh rozvijat. Dovolim si tvrdit, ze mnoho ludi vobec nevedelo o co sa jedna pri prvych dvoch hrach. War 1 bol proste klon Duny. Nejaky pribeh tam bol, ale to drviva vacsina hracov odingorovala. Viac menej to plati aj pre dvojku. Az s War 3 sa zacina dostavat pribeh do popredia a rozvijat sa, no a potom to pokracuje WoWkom. Nebudem tu pribeh porovnavat s tym ci onym, ze ci je to lepsie alebo horsie. To nema zmysel.
    • Asharak
      Škoda že už to není jak dřív. Teď, když zapnu znovu W3 tak mi přijde, že to všechno moc utíká a nejde se do toho už tak dobře dostat, jako když to bývalo skoro nekonečné a poutavé. brr
  • Měli spíš udělat Warcraft 4 *13* Hrát několik měsíců onlinovku jen abych se dozvěděl jak se posune příběh mě fakt nebere
    • bohužel blizzard nezvlada jednu zakladni vec a to je zoom, a na prolinani textur, nulove animace, vtipny proporce jakože tank je stejne velkej jako človek a hratelnost z roku raz-dva (kdo rychlej klika vyhrava) nejsem zvedavej *3*
      • Kdo rychleji klika vyhrava

lol

A nabindovanych cca 30-40 klaves...
        • lol stačí označit celou armadu a dat right klik na enemy base
          • snad attack move, ne? když dáš right click, tak ta tvoje armádá nebude po cestě opětovat palbu a nechá se rozstřílet *1*
            • Asharak
              Hodně lidí na to prohrává pravda :D
      • a přitom ani jedna z věcí co jsi napsal neni pravda *1*
  • Zde přikládam vícuc z wowfanu pro ty co tomu šišlounovi ve videu moc nerozuměli, http://m.uloz.to/xJabNScE/historie-warcraftu-pdf
  • uzivatel1982
    Když vyprávění historie, tak mě nadchlo tohle provedení...

https://www.youtube.com/watch?v=uZjneISs-vA&index=1&list=PL7pGJQV-jlzB-qocScD0wPA5twwi1IM5p

Ač je to jiný universum.
  • jackherrer
    Teda nevim, za jedno mi příde hrozně zmatený a za druhý ten týpek strašně šišlá, čímž tomu taky moc nepomůže.
    Myslím že kdyby se na to video Aleš podíval než to sem nacpal, tak by to sem necpal. A jestli se na díval, tak nevim, prostě nevím.
    • Anglicky mluvící člověk šišlá, jak překvapivé. Na poměry angličtiny mluví Nobbel ještě hodně srozumitelně.
      A co se zmatenosti týče, historie Warcraftu sama o sobě je místy dost zmatená či navzájem se vylučující. Někdy se toho taky dějě hodně najednou, což na přehlednosti nepřidává.
      Pokud člověk nezná příběh Wacraftu, tak tohle video je sice fajn, ale lepší by bylo zhlédnout Nobbelova ostatní videa (je jich pár desítek) a celkový obraz pak bude dávat větší smysl.
  • Asharak
    Jo má skvělá videa *4*
  • calwin
    má pekne debilný prízvuk... pripomína mi rytmusa :D
  • XorxoxTalarius
    Boha ... zlatej Warhammer ... Blizzard uz ani to vykradani nedela poradne :D
    • Myslíš papírovýho? Protože licence ti kvalitní počítačovou hru nezaručí...
      • XorxoxTalarius
        Myslim LORE obecne, jelikoz i hry ze sveta W nebo W40k (at uz jsou sebeblbejsi) se drzi Lore (vicemene)
      • TheGGG
        ano, všichni víme, že nemáš vkus na kvalitní dark fantasy/sci-fi lore. Už jsi mě o tom přesvědčil předtím.
        • peasant troll detected
          • TheGGG
            ojojoj, ty ses naučil noví slovo a teď nám ho tu budeš pořád omílat. Vidím tě na nějakýho nerdíka co s partou podobně nerdských kamarádů, hrajou LoL a fapaj na blizzardími CGI. No o pořádný fantasy toho moc nevíš hochu, tak tě nechám na pokoji.
    • kdyby nebylo blizzardu tak by warhammer byl už mrtvej, vzdyt z ty hry nikdo nedela poradny hry (fantasy). a 40k je moc depresivní, víc se mi líbí veselejší ztvarneni od blizzardu
      • TheGGG
        no vida, max, kterému se nikdy žádná hra nelíbí má rád warcraft. No mě už nic nepřekvapí. *15*
    • nedávno sem narazil na tenhle obrázek z Blackthorne, řikám si jak hluboko ta vykradačka až sahá :)

http://www.oldgames.sk/images/oldgames/action/BlackThorne/blackthorne-001.gif
    • TheGGG
      pšš, tady se pravda psát nesmí
  • Kdyby se někdo chtěl podívat na 3 dílnej film o partě postav, prožívající zajímavej příběh z WoWka ( vlasně vlastní nápad(děj), jen se inspiroval tím co ve wow už je), který je natočený z ingame záběrů, doporučuju Tales of the Past. První díl je nejkratší a jen s titulkama, ale ostatní už mají i dabing.
  • Tohle vypadá, jak kdyby si desetiletý děcko řeklo, že si vytvoří svět do dračího doupěte. Jestli chcete vidět opravdový worldbuilding, přečtěte si něco od Sandersona.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit