Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasim, ale je to napsáne příliš agresivne...
  • Se smyslem ty vyslovnosti mas pravdu, ale on to tady proste nikdo pochopit nechce.
    Neni ale vtipny nekoho narknout z arogance, a pak napsat takovouhle nafrnenou nadheru?
    Mozna hochu pracuj nejdriv na sobe - vypadas na daleko vaznejsi pripad nez klobouk, kterej se snad do nikoho nenavazi, naopak to hroti uplne klidnym, rozumnym stylem.

Taky neni nic lepsiho, nez se v diskusi do nekoho navest, a v zaveru napsat, ze dal se s nim bavit nebudes. Jak flusnout do ksichtu a utyct, ze? : D
    Bravo!
  • Blade: Rajzn uz je blby. To ji prave priklad vyslovnosti co chce byt anglictejsi, nez anglictina sama. A zmast to asi nekoho fakt muze.
    Tady v poradu ale prece nic takovyho nepadlo. Vsechno je to tak pocestene zjednoduseny, aby tomu rozumel kazdej.
    Nebo co se tady konkretne furt resi? Vzdyt treba to Crysis je skutecne "Krajsis". O co sakra jde??
    Naopak "blejstr" (kteryho ja si teda ale v poradu nevsiml) je vazne uplne stejna blbost jako to "rajzn", a nevim proc zrovna toho se dole zastavas...
  • "Pan_Klobouk"
    Sorry ale na to musim fakt reagovat. Tvoje arogantni komentare jsou dost mimo. Ocividne si jenom lecis nejake komplexy a snazis se zaujmout pozornost alespon nejakym zpusobem ( Porad lepsi nez komentare jinych jedincu, to musim uznat. Ty ani nestoji za reakci).To, ze se v voiceoveru obcas nekde neco prerekne je jedna vec ale 80 procent veci jsou dabovany specialne tak, aby byli pochopitelne pro sirsi spektrum divaku ( Exemplarni priklad je zminovany Tomb Raider ).

Nemusis porad rozepisovat eseje dokolecka o tom samem. Vsichni uz vi, ze tobe to vadi a rad by jsi to slysel v trosku jinem podani....... Muzes namitat, ze se snazis pomahat. Ale to je od konstruktivni kritiky dost daleko. Ted se asi protirecim ale castecne bych to prirovnal k tem stupidnim jedincum co pisou bullshi(r)ty o moderatorce

A neco navic specialne pro tebe, celkem to imho sedi.
    Arguing on the Internet is like running in the Paralympic Games.
    Even if you win, you’re still retarded.
    (Muj prvni a posledni komentar. Neobtezuj se s reakci )
  • Erien: Ono o tu výslovnost také jde, když například ještě moderoval Modrák, tak v jednom dílu hrdě mluvil o hře "Rajzn" a kdyby nemluvil o Pyraních, tak jsem neměl tušení o co jde - jak v britské, tak v americké angličtině je to "Rizn". Když některé slovo řekneš blbě, už z toho máš jiné... Si představ, že bude někdo psát česky a bude si plést "oběd" a "objet" - vyslovuje se to stejně, ale význam je úplně jiný. A nemyslím si, že je tak těžké za dotyčným přijít a říci mu, že se to vyslovuje tak a tak...
  • O co Ti přesně jde v tomto případě? Jelikož se jedná o slovo "blaster", a v angličtině se obvykle "a" vyslovuje jako "ej", takže si rozhodně nevymýšlí nová slova, pouze je špatně vyslovuje. Je to to samé, jako v případě Bulletstorm - "u" se občas vyslovuje jako "a" (příklad Umbrella), a mnoho lidí tam stále to "a" cpalo...
  • Cajk
    Jak správná výslovnost Crysis? Co já vím tak konkrétně Crysis snad není slovo ve slovnících. Tomb Raider byl vždycky Tomb Rajdr, Tům Rejdr zní debilně a občas si přeju aby se to i v aj fakt vyslovovalo Tom(b). Fallout co já vim už hezky dlouho čtou Fólaut, Warcraft=Wórkraft, prostě čím dál víc se zlepšujou. Oproti tomu ten nucenej americkej akcent byl opravdu otřesnej, za Balitstorm bych fakt sekal ruce. Kugelšturm rulez:)
  • Vypadá to že chudák holčina tuhle připitomělou diskuzi čte, protože posledně měla, po těch všech narážkách na výstřih, kolem krku šátek... *3*
  • Zase z ní nedělejte vorvaně. Zhubnout opravdu nepotřebuje. Ten uživatel to stejně píše pokaždé naschvál
  • trolo
    ved ja som nehovoril ze ma sportovnu postavu a ani neviem aku ma pretoze som si to vobec nevsimol a who the hell cares? tiez ma tieto diskusie nebavia. radsej by sa tu mali rozoberat recenzie alebo nazory atd a nie aky song pls? OMG WTF ALE CRYSIS NENI KRAJSIS... a este moderatorka.-.... samy trol, grammar nazi a uchyl.
  • Nejak me tato diskuze ohledne Re-play neprekvapuje a je tu vse, co se dalo cekat ostatne jako kazdej tyden. Ale kdyz uz teda, musim se zastat pana 1111111. Moderatorka je prijemna, ale sportovni postavu rozhodne nema :-) Ale kazdemu se libi neco jineho, samozrejme je lepsi, kdyz je holku za co chytit, ale v tomto mame chlapi kazdej jina meritka. Tak to neresme a redeji se venujme hernimu obsahu poradu. Videorecenze a novinky jsou dle meho nazoru dost na urovni (vyslovnost je me ukradena), jen me mrzi, ze na netu je to o tyden pozdeji a to je trosku s krizkem po funuse. Prodleva treba 1-2 dny by byla lepsi.
  • To mas mozna pravdu, ale nevim teda jestli to je moje vina.
    Jsem to predtim jen tak prelit ocima a "smysl" mi to davalo, a ted kdyz na to koukam tak fakt nevim : D
    S takovejma vyjadrovacima schopnostma bych se teda bejt tebou porad do nikoho nenavazel. Takze pointa stale plati : P
  • crook: Ty ani nevíš co je napsáno v komentáři na kterej reaguješ lol
  • Erien
    Reakce na Zayl@tiscali.cz Tady nejde o přehlížení nedostatků. Klidně RE-play kritizuj, ale za něco podstatného, něco co má smysl. Tohle je pořad o hrách a ne o výuce anglického jazyka. Myslím, že je v podstatě jedno jestli, řekne Buletstorm, nebo Baletstorm. Jde o to se pobavit a udělat jsi názor o dané hře a to RE-play dělá dobře a nezáleží, jak mi někdo prezentuje název hry. Kdyby třeba řekl název úplně jiné hry, než se recenzuje to je problém, ale určitě není problém správná výslovnost anglických slov.
  • trolo
    prosim nemel dristy. a ten co hovori ze by mala viac cvicit by si mal precvicovat mozog
  • A ve ktery anglictine se to vyslovuje blejstr, marto?
    Kdyz nekdo jako ty nekoho nazyva retardem, tak to vzdycky pobavi : D
  • ja to nečetl a výraz blejstr nebo blaster se ve tvém slovníku taky nevyslovuje zaleží podle toho jakou výslovnost angličtiny si vyberou
  • Vy musíte být pěkně zamindrákovovaní. A stejně na tomdle serveru nadáváte na něco furt dokola a nezměnilo se kvůli vám nic. Měli by jste na vašich "zlepšovacích" metodách více zapracovat
  • Zayl
    "prekrouceny polopravdy"

Na to ani nevím co ti mám odpovědět. Čekal jsem všechno možné, ale tohle opravdu ne. Gratuluju. Ahoj.
  • Jo, myslel jsem ten konec.
    A prvni veta nic nepodkopava - ta ti mela jen rict, proc jsem nicim konkretnim nepodlozil puvodni prispevek. Navic jsem pak psal "ale kdyz uz jsi to zminil..."
    Zbytek je zase ta sama pisnicka, pripadne prekrouceny polopravdy, tudiz presne to, cemu jsem se chtel vyhnout.
    Takze cau a hodne stesti s prudenim nekoho jinyho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit